Chef Paul 15.05.2016 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Władco, ... bardzo elegancko Na sam wpierw, w sobotę, były skwarki, czyli Filet Mignon (nawet wina do tego nie otwierałem) http://www.chefpaul.net/FB/DSC04194s.jpg ... w Niedzielę natomiast, już się działo ... śniadanie http://www.chefpaul.net/FB/DSC04206s.jpg ... ser kozi, chorozio, i naleweczka z pigwowca (9-cio letnia), ku zdrowotności ... przedbiegi http://www.chefpaul.net/FB/DSC04212s.jpg ... lubię, z pomidorkiem z ogródka ... ciach, ciach, ... kotlety jagnięce ... z zielonym jabłuszkiem http://www.chefpaul.net/FB/DSC04235s.jpg ... i fasolką szparagową http://www.chefpaul.net/FB/DSC04246s.jpg Przedbiegi Ciemiężycielki, to oczywiście, krewetki (jumbo) z avocado http://www.chefpaul.net/FB/DSC04232s.jpg ... a następnie, ... uwaga ... lubicie bawić się w kuchni ? ... dziś miałem więcej czasu http://www.chefpaul.net/FB/DSC04241s.jpg ... Chłodnik ... ulubiona zupa Ciemiężycielki ... zrobiłem specjalnie dla Niej, dekompozcję ... no i wina, wina wina dajcie ... jak dla nas z Kaliforni ... nie trzeba innego http://www.chefpaul.net/FB/DSC04248s.jpg pozdrowieńka niezmiernie smakowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 26.05.2016 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Poziom elegancji wzrasta. U mnie świnski brzuszek, zrobie wiec go na "crème de la crème". Przyprawa myśliwska z Dary Natury wymieszana z koniakiem. Świetna marynata! Ten brązowy kolorek to od koniaku z przyprawami. http://s33.postimg.org/632ml1inj/cr_me_de_la_cr_me_1.jpg W międzyczasie samemu można się trochę "pomarynować". Przed grillem jest to wskazane. Przydymić sie również polecam. http://s33.postimg.org/nxqnn2kdr/cr_me_de_la_cr_me_1a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 26.05.2016 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Grillować zaczynam za 2-3 godziny, tak więc przerwa techniczna... http://s33.postimg.org/59fldfkj3/cr_me_de_la_cr_me.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 26.05.2016 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Koniec przerwy, czasomierz się wyczerpał. http://s33.postimg.org/kngvk1etb/cr_me_de_la_cr_me_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 26.05.2016 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Stara zakazała mi bawić się czasomierzem, więc postanowiłem danie podać z czekoladą. Grillowany boczek i czekolada. Taki zestaw tylko z Ginja, kupiona w Bar Do Binho. Kubki czekoladowe można wykonać samemu.Tym sposobem omijamy zakaz starej. http://s33.postimg.org/joeibbsxr/cr_me_de_la_cr_me_4.jpg http://s33.postimg.org/to0oj46db/cr_me_de_la_cr_me_5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 26.05.2016 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Grilluje na bardzo niskiej temperaturze, z wiadomych powodów. Dla wzmocniena koloru zastosuje pitą w tej chwili Ginje, jest słodka więc super efekt murowany. http://s33.postimg.org/4z8f2c56n/cr_me_de_la_cr_me_6.jpg Obawiam się, że muszę zakomunikować starej iż jedna butelka do podlania boczku to jest stanowczo za... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 26.05.2016 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Widać pierwsze efekty pracy cukru zawartego w "napitce". Wspiera go pieprz cayenne. http://s33.postimg.org/aulwncbpb/cr_me_de_la_cr_me_8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 26.05.2016 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Ginja jest słodka, więc z kuzynami przegłosowaliśmy starą. Musimy zneutralizować ją brutem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 27.05.2016 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 W oczekiwaniu... http://s33.postimg.org/my64azetb/cr_me_de_la_cr_me_10.jpg ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 27.05.2016 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Taaa daaaa! Koniakowość, ginjajowość, ostrość, słodkość, ziołowość, mniamość... http://s33.postimg.org/86bidvlj3/cr_me_de_la_cr_me_11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 27.05.2016 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Jest jeszcze czekolada, ale już mi przeszła ochota na boczek. Powiem starej, że mam ochote na grillowaną wołowine z zalwie alkoholowej. To jest myśl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.05.2016 03:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Widzę, że rozpocząłeś "długi weekend" niczym w Polsce Boczuś pięknie się prezentuje ... ale ochotę zrobiłeś na cygaro (no ze szklaneczką burbonu na dobranoc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 27.05.2016 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 W oczekiwaniu... http://s33.postimg.org/my64azetb/cr_me_de_la_cr_me_10.jpg ...Niezły masz spust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 27.05.2016 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Niezły masz spust. A głowa jak mi "napierdala". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.05.2016 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 A głowa jak mi "napierdala". nie dziwota ... pobierałeś "płyny lecznicze", przed bólem głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 28.05.2016 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 (edytowane) nie dziwota ... pobierałeś "płyny lecznicze", przed bólem głowy Tatar z bizona. Postawi na nogi nawet ciężko chorego. http://s33.postimg.org/61wphdh8v/Tatar_z_bizona_1.jpg Bogaty ciemny kolor i super smak. Polędwica bizonia jest królową tatarów. Edytowane 28 Maja 2016 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.05.2016 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Tatar z bizona. ... Bogaty ciemny kolor i super smak. Polędwica bizonia jest królową tatarów. Zapewniam Cię Władco, że polędwica z żubra jest równie dobra ps - 3-godzinne sprawunki z żoną, są bardziej wyczerpujące niż 9 godzin pracy w kuchni ... teraz cydr na tarasie, (dużo cydru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 28.05.2016 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Zapewniam Cię Władco, że polędwica z żubra jest równie dobra ps - 3-godzinne sprawunki z żoną, są bardziej wyczerpujące niż 9 godzin pracy w kuchni ... teraz cydr na tarasie, (dużo cydru) Wiem to doskonale. A ja dopadem wreszcie szkodnika. Już ponad rok przymierzałem się do tego. Dzisiaj był w odleglości 150 metrów od tarasu. Załadowałem odpowiednią amunicje , i została z niego tylko prawa cześć pierski. pióra fruwały na 10 metrów. Jutro grill. http://s33.postimg.org/7wzykw7q7/szkodnik_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.05.2016 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 ... A ja dopadem wreszcie szkodnika. Już ponad rok przymierzałem się do tego. Dzisiaj był w odleglości 150 metrów od tarasu. Załadowałem odpowiednią amunicje , i została z niego tylko prawa cześć pierski. pióra fruwały na 10 metrów. ... Szkoda, że nie miałeś "pod ręką" cal 22, ... byłoby więcej mięska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 29.05.2016 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Szkoda, że nie miałeś "pod ręką" cal 22, ... byłoby więcej mięska Nadrobie to innymi "produktami" ekologicznymi. Fitel ze szkodnika jest pod nimi. http://s33.postimg.org/4e5jc1orj/na_pniu_40.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.