Władca Przysmaków 30.05.2016 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 (edytowane) Po myśliwsku, prosto, smacznie... http://s33.postimg.org/lliq76t7z/na_pniu_51.jpg Edytowane 30 Maja 2016 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.05.2016 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 W części po myśliwsku, plus nóżki kurczaka ekologicznego. Czyli ponownie prosto, smacznie i bez syfiastej treści w temacie. Jak to bywa w innym temacie. http://s33.postimg.org/cqc9z7dkv/na_pniu_55.jpg http://s33.postimg.org/ua5be9ocf/na_pniu_56.jpg http://s33.postimg.org/vaj1q23cv/na_pniu_57.jpg http://s33.postimg.org/5ldigv43j/na_pniu_58.jpg http://s33.postimg.org/kdiorkqyn/na_pniu_59.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.05.2016 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Dodatki to, jarmuż, avokado, ananas, winogron, papryka, czerwona cebula, sosik. Na mięso sosik domowy, imbir, brązowy cukier, ocet, pieczona słodka papryka, red chili, ekstraky paprykowy. Dodatkowo świeże zioła takie jak kolendra itp... http://s33.postimg.org/gcnsehl6n/na_pniu_60.jpg http://s33.postimg.org/nwhdtejun/na_pniu_61.jpg http://s33.postimg.org/dxe1nygvz/na_pniu_62.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.05.2016 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 noooo ... bardzo ładne i apetycznie podane ptaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.06.2016 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Władco - ptasi raj na talerzu. A co z Adą? Ktoś wie?...Brakuje jej tutaj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 01.06.2016 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Władco - ptasi raj na talerzu. A co z Adą? Ktoś wie?...Brakuje jej tutaj..... Jak już jesteśmy przy ptakach, to hamburger indyczy... http://s33.postimg.org/5g2dfkjfz/na_pniu_70.jpg http://s33.postimg.org/7e25ay9v3/na_pniu_71.jpg Ser to mozzarella, jest tutaj idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.06.2016 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 ... A co z Adą? Ktoś wie?...Brakuje jej tutaj..... Mam nadzieję, że w Chinach nie została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 05.06.2016 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Boczek z pnia. http://s32.postimg.org/lr75dgy9x/boczek_z_pnia.jpg http://s32.postimg.org/sppyrdyf9/boczek_z_pnia_2.jpg Odstawiam na 12h(minimum). Następnie grill z nastawieniem na bbq 3-3,5h Poziom elegancji wzrasta. U mnie świnski brzuszek, zrobie wiec go na "crème de la crème". Przyprawa myśliwska z Dary Natury wymieszana z koniakiem. Świetna marynata! Ten brązowy kolorek to od koniaku z przyprawami. http://s33.postimg.org/632ml1inj/cr_me_de_la_cr_me_1.jpg W międzyczasie samemu można się trochę "pomarynować". Przed grillem jest to wskazane. Przydymić sie również polecam. http://s33.postimg.org/nxqnn2kdr/cr_me_de_la_cr_me_1a.jpg a w Polsce o tej porze zdrowo i kolorowo ... do picia woda ze świeżutkim miodem mniszkowym prosto z ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 05.06.2016 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 a w Polsce o tej porze zdrowo i kolorowo ... [ATTACH=CONFIG]357672[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]357673[/ATTACH] do picia woda ze świeżutkim miodem mniszkowym prosto z ula I to jest kolosalna różnica między mami. U mnie w domu(3 osoby) każdy dzień w roku to spożycie minimum 453g swieżych ORGANICZNYCH "berrys" - truskawki , maliny, jagody itp..Co do miodu to tylko ten z 550 mg na kg, wiadomo o co chodzi. Jakie są moje wyniki? 10-11% tkanki tłuszczowej i dalej biegam w maratonach jak to kiedyś przedstawiałem w foto relacjach. Moja Stara imponujace 8%, na bieżni "zajedzie" każdego. Zapomniałem, przecież jem tylko organicznie. Nawet wieprzowinę, moja Starą jada ją również. Dzisiaj na śniadanie był jogurcik, na zdjeciu widać co zostało. Był z truskawkami. Na drugie ściadanie będa medaliony. Zawartośc tłuszczu to 2.5g na 200g. http://s33.postimg.org/my58w9tkv/organiczne_truskawki_caly_rok.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 05.06.2016 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Berries dobra rzecz tyle, że whisky komponuje się średnio. Przyznaj jednak władco, że w kraju fast foodów jesteś zdecydowaną mniejszością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 05.06.2016 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Berries dobra rzecz tyle, że whisky komponuje się średnio. Przyznaj jednak władco, że w kraju fast foodów jesteś zdecydowaną mniejszością. Trzeba to rozpatrzyć z różnych aspektów. Etnicznie - np. "kolorowi" maja zdrowe jedzenie "gdzieś". Za paczke medalionów wolą 6 tłustych dużych kur itp...Duża cześć znajomych mojej Starej to wegetarianie. Gdy przychodzi sprzątaczka do domu to moja stara znika do 18ej. Leci z przyjaciólkami na silownie, do salonu , spa i owocowy deser. Trudno oceniać wszystkich, ale jest odjazd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 05.06.2016 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Już jestem ponownie. Perm, oczywiście masz racje. "Berry" do whisky komponuje się średnio, w 100% popieram. Są jeszcze inne przyjemności w życiu! http://s33.postimg.org/hnrgrqykf/bizon2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 05.06.2016 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Po rozmowie z Chefem P. zdecydowałem się na mrożony winogron z moscato. Chef włąsnie sobie popija, narobił mi ochoty. Dodatkowo mrozony arbuz z czerwonym winem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.06.2016 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 a w Polsce o tej porze zdrowo i kolorowo ... [ATTACH=CONFIG]357672[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]357673[/ATTACH] do picia woda ze świeżutkim miodem mniszkowym prosto z ula Kudy mnie tam ... ale, dziś u mnie "dzień morski" http://www.chefpaul.net/FB/DSC04253s.jpg przegrzebki w białym winie http://www.chefpaul.net/FB/DSC04262s.jpg krewety z grilla (z Merlot - bo lubię, i kto mi zabroni) http://www.chefpaul.net/FB/DSC04268s.jpg krabie nóżki już się parzą smakowicie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.06.2016 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Po rozmowie z Chefem P. zdecydowałem się na mrożony winogron z moscato. Chef włąsnie sobie popija, narobił mi ochoty. Dodatkowo mrozony arbuz z czerwonym winem. Cieplutko dziś u mnie (od tygodnia 32*C w dzień) ... więc stosownie schłodzone Moscato ze zmrozonym winogronem z którego powstało ... http://www.chefpaul.net/FB/DSC04255s.jpg ... jest w sam raz na tą pogodę Władco, ... po arbuza nie chce mnie się jechać ps - Perm, z burbonem (kentucky whiskey), wszystko "komponuje się" wyśmienicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 05.06.2016 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Kudy mnie tam ... ale, dziś u mnie "dzień morski" http://www.chefpaul.net/FB/DSC04253s.jpg przegrzebki w białym winie http://www.chefpaul.net/FB/DSC04262s.jpg krewety z grilla (z Merlot - bo lubię, i kto mi zabroni) http://www.chefpaul.net/FB/DSC04268s.jpg krabie nóżki już się parzą smakowicie pozdrawiam I jak to tak?! Powinno być tylko o "tej porze zdrowo i kolorowo", a Ty tak cały rok. Jak tak można? To jest nie do pomyślenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 05.06.2016 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Zestaw #1 http://s33.postimg.org/b3bvidev3/zestaw1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 05.06.2016 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Zestaw #2 http://s33.postimg.org/e6gbk9xtr/zestaw2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 06.06.2016 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Cieplutko dziś u mnie (od tygodnia 32*C w dzień) ... więc stosownie schłodzone Moscato ze zmrozonym winogronem z którego powstało ... http://www.chefpaul.net/FB/DSC04255s.jpg ... jest w sam raz na tą pogodę Władco, ... po arbuza nie chce mnie się jechać ps - Perm, z burbonem (kentucky whiskey), wszystko "komponuje się" wyśmienicie Chefie to był dobry pomysł. Superowość i pysznowość oraz zimność!!! http://s33.postimg.org/91nx3ak7j/opcja_1a.jpg http://s33.postimg.org/o3t9bd2of/opcja1b.jpg A tutaj dodatkowa arbuzowość i mniamość... http://s33.postimg.org/ydng9eo5r/opcja2a.jpg http://s33.postimg.org/i96jwo827/opcja2b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 06.06.2016 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 ... ps - Perm, z burbonem (kentucky whiskey), wszystko "komponuje się" wyśmienicie Zgodzę się, z tym małym zastrzeżeniem, że najpierw burbon, potem zakąski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.