Chef Paul 20.08.2016 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Zapisuję się oczywiście. Fakt, że nie tylko o kucharzeniu dodaje jej tylko wartości. E-book... Wolałbym chyba normalną książkę ale jak się inaczej nie da. A dodajesz autograf do e-booka? Wersja drukowana powinna trafić w ręce Czytelników, w styczniu przyszłego roku Jeżeli przedstawisz rozwiązanie techniczne, jak dodać dedykację i autograf do e-booka to dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/149/#findComment-7158633 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 21.08.2016 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Wątróbka z gąski dopiero we wtorek. Zamówiłem 4kg, a taką ilość gęsi będą przeznaczali na mięso w poniedziałek.No i taras, taras! Może być z dupeczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/149/#findComment-7158773 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 21.08.2016 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 No i taras, taras! Może być z dupeczkami. Jestem na wakacjach w Polsce, tak więc tylko tyle co mogę. Zdjęcia z dzisiejszego dnia... https://s3.postimg.org/dmiosmd5f/IMG_7821.jpg https://s3.postimg.org/azy5jpwyb/IMG_7842.jpg https://s13.postimg.org/3x9xrue8n/IMG_7843.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/149/#findComment-7159073 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 22.08.2016 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Jestem na wakacjach w Polsce, tak więc tylko tyle co mogę. Zdjęcia z dzisiejszego dnia... Niezłe schaby. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/149/#findComment-7159183 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 22.08.2016 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Niezłe schaby. Trzeba dobrze wyklepać, podnosi to walory smakowe wszystkich schabów. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/149/#findComment-7159212 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 22.08.2016 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Właśnie wybieram się po filety z kaczki. Może jakiś bardzo młody schab, taki jest najbardziej smakowity. ps a w chwili obecniej obijam się na maksa... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/149/#findComment-7159436 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 23.08.2016 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Co za piękny dzień, już myślę o wątrobie z gęsiny. Co z nowości? Planuję wieczorem rozruch bloku cieplnego, tylko co UPS mi go "naniusł". Nic specjalnego, ale wicie rozumicie... nazwiemy go Agatka i bęcnie się jej chrzciny. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/149/#findComment-7160009 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 23.08.2016 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 W trakcie przygotowania do rozruchu został określony limit cieplny. 1 burbonik, 3 winka, 8 piwek. Po rozruchu, Agatka będzie faszerowna wszelakim badziewiem. Na stanie jest brzoza , dąb, jenion i orzech. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/149/#findComment-7160034 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.08.2016 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Wszystkiego piwa nie wypij jedno przywieź Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/149/#findComment-7160432 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 24.08.2016 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Wszystkiego piwa nie wypij jedno przywieź Postaram się. Wszystkim smakowały przysmaki z Twojej książki, to była prawdziwa uczta kulinarna na otwartym ogniu. Tokaj zakończył ucztowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/149/#findComment-7160969 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.08.2016 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 czyli chrzciłeś jak należy ... w stosownej kolejności ... najlepsze na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/149/#findComment-7160981 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 24.08.2016 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 czyli chrzciłeś jak należy ... w stosownej kolejności ... najlepsze na końcu Tak jak doradzałeś. Właśnie zakończyłem segregację skrzydeł z gęsi, zostawiłem tylko pałki bez lotek.Uszkodzone pałki wykorzystam do czegoś innego. Sort klasy pierwszej, będę marynował w marynacie z Twojej nowej ksiażki. W dziale o ptactwie jest co wybrać. Już mi ślinka cieknie, mniam mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/149/#findComment-7161003 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 24.08.2016 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Całość pałek to 4.2kg, właśnie ważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/149/#findComment-7161007 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 24.08.2016 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Złamane gęsie pałki powędrowały w garku na boczny palnik grilla. Powstała pyszna zupa grzybowa z podgrzybków i kozaków. Dodatkiem wzbogacającym "grzybowość" zupki są duszone kurki. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/149/#findComment-7161240 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.08.2016 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Jeszcze raz wielkie podziękowania dla Pawła. Pałki zostały wczoraj poddane obróbce cieplnej na grilu, dzisiaj będę je dusił w winie 2 godziny. To będzie super apetyczny sosik. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/149/#findComment-7161618 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.08.2016 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/149/#findComment-7161630 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.08.2016 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 I małe odkrycie archeologiczne, palenisko ogrodowe wypaliło darń. Okazało się że wszystko za stodołą(placyk 22m x 15m), którą nabyłem od sąsiada w celu powiekszenia strefy ogrodowej jest wybrukowane bardzo starym brukiem granitowym. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/149/#findComment-7161670 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.08.2016 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Bardzo duża niespodzianka bo myślałem że jest to kilkanaście kamieni w jednym miejscu. Mam do usuniecia miejscami do 10 cm ziemi z trawą. Tak więc jest potrzeba przygotowania większego posiłku. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/149/#findComment-7161675 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.08.2016 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Mam trzech pomagąjących w pracy. Przygotuję im powtórkę z wczorajszej gęsiej wątróbki. Danie bardzo szybkie w porównaniu do debiutu z dwóch dni wstecz. Idealne do piwa. Prawdziwe chłopskie jedzenie, aromatyczne i przepyszne. Czosnek i wątróbka z gęsi robi robotę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/149/#findComment-7161681 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.08.2016 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Gęsie pałki właśnie wchodzą w drugi etap obróki. Duszenie w winie z granata. ps zachęcam do kupna nowej książki autorstwa Chefa Paula Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/149/#findComment-7161693 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.