Chef Paul 20.08.2016 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Zapisuję się oczywiście. Fakt, że nie tylko o kucharzeniu dodaje jej tylko wartości. E-book... Wolałbym chyba normalną książkę ale jak się inaczej nie da. A dodajesz autograf do e-booka? Wersja drukowana powinna trafić w ręce Czytelników, w styczniu przyszłego roku Jeżeli przedstawisz rozwiązanie techniczne, jak dodać dedykację i autograf do e-booka to dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 21.08.2016 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Wątróbka z gąski dopiero we wtorek. Zamówiłem 4kg, a taką ilość gęsi będą przeznaczali na mięso w poniedziałek.No i taras, taras! Może być z dupeczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 21.08.2016 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 No i taras, taras! Może być z dupeczkami. Jestem na wakacjach w Polsce, tak więc tylko tyle co mogę. Zdjęcia z dzisiejszego dnia... https://s3.postimg.org/dmiosmd5f/IMG_7821.jpg https://s3.postimg.org/azy5jpwyb/IMG_7842.jpg https://s13.postimg.org/3x9xrue8n/IMG_7843.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 22.08.2016 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Jestem na wakacjach w Polsce, tak więc tylko tyle co mogę. Zdjęcia z dzisiejszego dnia... Niezłe schaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 22.08.2016 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Niezłe schaby. Trzeba dobrze wyklepać, podnosi to walory smakowe wszystkich schabów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 22.08.2016 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Właśnie wybieram się po filety z kaczki. Może jakiś bardzo młody schab, taki jest najbardziej smakowity. ps a w chwili obecniej obijam się na maksa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 23.08.2016 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Co za piękny dzień, już myślę o wątrobie z gęsiny. Co z nowości? Planuję wieczorem rozruch bloku cieplnego, tylko co UPS mi go "naniusł". Nic specjalnego, ale wicie rozumicie... nazwiemy go Agatka i bęcnie się jej chrzciny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 23.08.2016 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 W trakcie przygotowania do rozruchu został określony limit cieplny. 1 burbonik, 3 winka, 8 piwek. Po rozruchu, Agatka będzie faszerowna wszelakim badziewiem. Na stanie jest brzoza , dąb, jenion i orzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.08.2016 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Wszystkiego piwa nie wypij jedno przywieź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 24.08.2016 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Wszystkiego piwa nie wypij jedno przywieź Postaram się. Wszystkim smakowały przysmaki z Twojej książki, to była prawdziwa uczta kulinarna na otwartym ogniu. Tokaj zakończył ucztowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.08.2016 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 czyli chrzciłeś jak należy ... w stosownej kolejności ... najlepsze na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 24.08.2016 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 czyli chrzciłeś jak należy ... w stosownej kolejności ... najlepsze na końcu Tak jak doradzałeś. Właśnie zakończyłem segregację skrzydeł z gęsi, zostawiłem tylko pałki bez lotek.Uszkodzone pałki wykorzystam do czegoś innego. Sort klasy pierwszej, będę marynował w marynacie z Twojej nowej ksiażki. W dziale o ptactwie jest co wybrać. Już mi ślinka cieknie, mniam mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 24.08.2016 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Całość pałek to 4.2kg, właśnie ważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 24.08.2016 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Złamane gęsie pałki powędrowały w garku na boczny palnik grilla. Powstała pyszna zupa grzybowa z podgrzybków i kozaków. Dodatkiem wzbogacającym "grzybowość" zupki są duszone kurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.08.2016 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Jeszcze raz wielkie podziękowania dla Pawła. Pałki zostały wczoraj poddane obróbce cieplnej na grilu, dzisiaj będę je dusił w winie 2 godziny. To będzie super apetyczny sosik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.08.2016 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.08.2016 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 I małe odkrycie archeologiczne, palenisko ogrodowe wypaliło darń. Okazało się że wszystko za stodołą(placyk 22m x 15m), którą nabyłem od sąsiada w celu powiekszenia strefy ogrodowej jest wybrukowane bardzo starym brukiem granitowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.08.2016 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Bardzo duża niespodzianka bo myślałem że jest to kilkanaście kamieni w jednym miejscu. Mam do usuniecia miejscami do 10 cm ziemi z trawą. Tak więc jest potrzeba przygotowania większego posiłku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.08.2016 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Mam trzech pomagąjących w pracy. Przygotuję im powtórkę z wczorajszej gęsiej wątróbki. Danie bardzo szybkie w porównaniu do debiutu z dwóch dni wstecz. Idealne do piwa. Prawdziwe chłopskie jedzenie, aromatyczne i przepyszne. Czosnek i wątróbka z gęsi robi robotę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.08.2016 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Gęsie pałki właśnie wchodzą w drugi etap obróki. Duszenie w winie z granata. ps zachęcam do kupna nowej książki autorstwa Chefa Paula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.