Władca Przysmaków 25.08.2016 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Co za cudowny zapach, już mi leci ślinka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.08.2016 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Na obecną chwilę wywiezli 42 taczki ziemi z trawą. Warto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.08.2016 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 W międzyczasie gęsina w sosie winno-grzybowy doszła do właściwego stanu. Perfekcyjny smak i zapach, cudo kulinarne, a jednocześnie chłopskie jadło!!! Podziekowania dla Pawła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.08.2016 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Cała przyjemność po mojej stronie ... tym bardziej wiedząc jakiś wybredny ps - co Ty tam na wakacjach archeologią się zajmujesz ? Trakt z czasów rzymskich odkopujesz ? ... a może pod tymi kamieniami, "złoty pociąg" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 26.08.2016 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Cała przyjemność po mojej stronie ... tym bardziej wiedząc jakiś wybredny ps - co Ty tam na wakacjach archeologią się zajmujesz ? Trakt z czasów rzymskich odkopujesz ? ... a może pod tymi kamieniami, "złoty pociąg" ? Naj.... się więcej jak przy młodym schabie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.08.2016 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Już jestem, byłem w Pradze. Czeszki to piękne kobiety, ale nie ma czasu na duperele... jest rybka I fajer z nafaszerowanej Agatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.09.2016 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Agatka rozgrzana do czerwoności ... a dziś i u mnie jakaś ryba (świeże pompanos, bo sezon na nie jeszcze trwa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.09.2016 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Agatka rozgrzana do czerwoności ... a dziś i u mnie jakaś ryba (świeże pompanos, bo sezon na nie jeszcze trwa) Agatka ma ciężko, na dzień dzisiejszy 2m3 spaliła. Pyszne rybki, znam ten smak! U mnie sklepowiec norweski... ps polecam nową książkę Chefa Paula. Warto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 05.09.2016 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 "Prostość, soczystość, i smakowość" i "agatkowość" Mniam mniam, palce lizać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 06.09.2016 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 I coś dla koneserów sosów bbq. Sos w ekstra super smakowitym wydaniu - gold reserve. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 07.09.2016 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 I coś dla koneserów sosów bbq. Sos w ekstra super smakowitym wydaniu - gold reserve. Czy może jak już tu w Polsce jesteś próbowałeś jakichś steków? Pomijając oczywiście te od Kwapniewskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 07.09.2016 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Czy może jak już tu w Polsce jesteś próbowałeś jakichś steków? Pomijając oczywiście te od Kwapniewskiego. Kto ma ten wie jakie to cudowne uczucie znać się na stekach. Cudów nie ma, wszystko co napisałeś we własnym temacie oddaje obraz dostępnych steków w karaju. Z innej beczki, to w pewnym sklepie oszukano mnie i wcisnięto wołowinkę mleczną, miała wyglad pięknego antrykotu. Pies się męczył z podeszwą przez 2 minuty. Na zdjęciu poniżej jeden ze steków który opisywałeś, doznania w 100% jak to opisałeś. Na bocznym palniku sos gold do skrzydełek. Cukier został zastąpiony Tokajem Aszu 5 Puttonyos, idealna kompozycja smakowa. Wszyscy chodzili po dokładki. Wracajac do psa, ktoś myślał że pies to akumulator, lub inna stara pralka i wywalił szczeniaka w lesie. Fajny wesoły kundelek, strasznie lubi jak pakujemy agatke do pełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.09.2016 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Kto ma ten wie jakie to cudowne uczucie znać się na stekach. Cudów nie ma, ... ... Przekazałeś pozdrówka ? ... Wracajac do psa, ktoś myślał że pies to akumulator, lub inna stara pralka i wywalił szczeniaka w lesie. ... ... ... ludzie (niektórzy) to jednak skurwysyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 07.09.2016 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 (edytowane) Samo życie Pawle. Wracając do super sosu, ja pir.... palce lizać! Oczywiście musiałem również napakować agatkę... Zdjęcie Agatki jest kiepskie jakości, robione telefonem. Edytowane 7 Września 2016 przez Władca Przysmaków Zdjęcie Agatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 08.09.2016 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Samo życie Pawle. Wracając do super sosu, ja pir.... palce lizać! Oczywiście musiałem również napakować agatkę... Zdjęcie Agatki jest kiepskie jakości, robione telefonem.Agatka dziwnie znajomo wygląda... Już wiem - koksownik! Tyle, że niezbyt dobrze się kojarzy, no ale to nie jego wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 08.09.2016 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Agatka dziwnie znajomo wygląda... Już wiem - koksownik! Tyle, że niezbyt dobrze się kojarzy, no ale to nie jego wina. Oczywiście, że to nie wina Agatki czym jest. Jest kim jest i tyle. Ja to równy chłopak jestem, widać to po Agatce, nie gardzę niczym ... widać. Kocham wycieczki samochodowe, nie ma nic przyjemniejszego jak 386 koników pod nogą w 4,6 litrowym V8 a to wszystko w budzie Lexus LS. Jadąc do Pragi człowiek odpoczywa. Ba, jak podjedzie pod restauracje w rynku to bez rezerwacji człowieka goszczą w pokłonach. Lubię również fajne szwajcarskie budziki i klasyczną męska odzież, czyli prosto skromnie i z klasą. Zawsze typuję kelnerów 20-30%, wiadomo lepiej podchodzą przy innych zamówieniach. Agatka należy do primitywnej rodziny, jeśli mowa o jej klasyfikacji... ale napakować ją można do oporu. Wywodzi się z prymitywnej linii tanich koksowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 08.09.2016 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Byłiśmy razem z kundelkiem na zakupach. Zakupy były bardzo udane, nawet zamówiliśmy coś(2m3) dla agatki z dostawą do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 09.09.2016 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Byłiśmy razem z kundelkiem na zakupach. Zakupy były bardzo udane, nawet zamówiliśmy coś(2m3) dla agatki z dostawą do domu. Brakuje mi czegoś w twoich relacjach z Pragi. Zgadnij czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 09.09.2016 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Podpowiem - różowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 09.09.2016 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Podpowiem - różowe... Masz dobrą pamięć. Młode czeszki to fajne kobietki i takie gorące z temperamentem, kochają sport. Ale wracając do kulinariów, tak jak wspomniałem gdy się podjeżdza lexusem LS 460 AWD SUPERIOR, bo tak jest poprawna nazwa otrzymujemy wszystko bez rezerwacji. Po posiłku można rozpocząć czeski podwieczorek, a dziewczyny są gorące... nie ma problemu 3-ramienna, ogrzewana, skórzano-drewniana kierownica z częścią środkową wykończoną skórą naturalną rozgrzeje nam dłoń dostosowując to temperatury miejsca podziwianego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.