Władca Przysmaków 09.09.2016 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Przepraszam, ale obowiązki mnie wzywają, "wicie rozumicie"... będzie się kucharzyć. ps gdzieś w hotelowym zakamarku piękna chwila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 09.09.2016 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 (edytowane) Uchylę rąbka tajemnicy. Jest takie miejsce rzut beretem od tego punktu Cicho spokojnie, zamkniete dla turystów, dostępne z 9 miesięczna rezerwacja do przodu. Nawet z lexusem trzeba! Czego kochający ojciec nie robi dla dzieciaka. Polecam przykrycie przezroczyste, jest idealne na gwiaździste niebo za niewielką dopłata 2000€. Parkiet taneczny w 6 kolorach do wyboru. Koszt 60 osobowy to wydatek od 50000€ w góre. Alkohol po zakończeniu, a orkiestra to 6500€. Jak widać rachunki mi nie uciekają. Będzie się działo, a jedzonko jakie ekskuzywne! Edytowane 9 Września 2016 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 09.09.2016 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Stan z godziny 18:30. Zakończyli instalacje oświetlenia i podstawy sceny. Miło było zrobić inspekcje. Podoba mi się bardzo, test oświetlenia zrobił wrażenie. Wewnętrzne sale pałacowe mają całoroczny wystrój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 09.09.2016 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Ciekawostką jest to, że nawet pościel jak na pałac pięciogwiazdkowy mają w jeszcze w wyższym standarcie. Ralph Lauren superior. Obsługa kuchni natomiast to Francuzi i Włosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.09.2016 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2016 .... Obsługa kuchni natomiast to Francuzi i Włosi. Uczyłem się (między innymi), u włoskich szefów 35 lat temu ... do dziś Cucina Italiana ma spory wpływ na moje gotowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 10.09.2016 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Stan z godziny 18:30. Zakończyli instalacje oświetlenia i podstawy sceny. Miło było zrobić inspekcje. Podoba mi się bardzo, test oświetlenia zrobił wrażenie. Wewnętrzne sale pałacowe mają całoroczny wystrój. Chyba się weselisko szykuje. Ile miejsca żeby sobie zlec po przedawkowaniu. Dobry tatuś jesteś. Ładne miejsce, będzie co wspominać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 10.09.2016 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Chyba się weselisko szykuje. Ile miejsca żeby sobie zlec po przedawkowaniu. Dobry tatuś jesteś. Ładne miejsce, będzie co wspominać. Zawstydziełeś mnie taka recenzją, jak wiadomo jestem skromnym facetem. Serdecznie dziękuję za tak miłe słowa.Chciałem również odnieść się do kontrowersji jakie wypowiadaja niespecjalnie wiedzące coś osoby. Może zacznę od lexusa ls 460 awd, i oddam to osobą zajmującym się recenzjami. Dla mnie to tylko samochód, więc niech się wypowiedzą specjaliści, a nie bobki "autladerowe"... ps dodam trochę fotek w innym czasie, bo zbliża się część oficjalna. Łezka w oku mi się kręci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 10.09.2016 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Z lokalną tradycją Most Karola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 10.09.2016 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Zawstydziełeś mnie taka recenzją, jak wiadomo jestem skromnym facetem...Wiemy, że jesteś skromny i za to wszyscy cie lubimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 11.09.2016 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Wiemy, że jesteś skromny i za to wszyscy cie lubimy. Cieszę się, że to doceniacie. Moją radość pogłębia również cudowny prezent, można powiedzieć światowa premiera. Serdecznie dziękujemy Pawle za tak piękny prezent. 237 stron wiedzy, smaku i dobrych klimatów. ps polecam osobom początkujacym jak i profesjonalistom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.09.2016 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 ... Moją radość pogłębia również cudowny prezent, można powiedzieć światowa premiera. Serdecznie dziękujemy Pawle za tak piękny prezent. ... Cała przyjemność po mojej stronie pozdrawiam, z życzeniami smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 12.09.2016 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 (edytowane) Cała przyjemność po mojej stronie pozdrawiam, z życzeniami smacznego U mnie całkowity brak czasu, mam zaległości. 165 osób z każdym trzeba zamienić kilka słów. Teraz dopiero doceniam profesjonalizm zespołu prowadzącego wesele. Biorą ciężką kase nie za darmo. Obserwowałem dziewczyny prasujace obrusy, coś niesamowitego formuła 1 w każdym detalu. Nic dziwnego, że mają pary młode z całego świata, większość to USA, UK, Rosja. Edytowane 12 Września 2016 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 13.09.2016 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Umkneła mi jedna ważna informacja. Obrusy są również Ralph Lauren, luksus wyczuwalny jest nawet w dotyku. Niby nic, ale robi kolosalną różnice. Do takiej ekskluzywnej marki obrusów kwiaty były komponowane w bardziej perfekcyjnym stylu. Za kawiaty płaci się oczywiście osobno, 2300€. Dodam że pałac zaopatruje się w nie, w najlepszej praskiej kwiaciarni, tak tej renomowanej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 13.09.2016 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 W miedzyczasie jeden z 12-tu orzeźwiajacych soków. Lekko schładzany cały kokos... jak wiadomo sok kokosowy jest jednym z najbogatszych źródeł elektrolitów. Zawiera ich więcej niż większość popularnych napojów izotonicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 13.09.2016 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Panowie, wchodzę i co? Widzę nieodparty urok luksusu! ps gdzie można nabyć omawianą tu książkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.09.2016 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Panowie, wchodzę i co? Widzę nieodparty urok luksusu! ps gdzie można nabyć omawianą tu książkę? Witaj Ada ... długie wakacje miałaś będzie do nabycia już niebawem (narazie w formie ebook'a), mam nadzieję, że również w empiku ps - Władca otrzymał w prezencie specjalny egzemplarz "próbny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 14.09.2016 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Panowie, wchodzę i co? Widzę nieodparty urok luksusu! ps gdzie można nabyć omawianą tu książkę? Witam miss kulinariów i rączki "cmok cmok...". Jak wiesz jestem miłośnikiem pięknych kobiet, ale porozmawiajmy o ebook'u Chefa Pawła. Jest cudowny, super wspaniały...same superlatywy. Polecam!!! Na prezent lub dla siebie. Obowiązkowa pozycja pani lub pana kuchni! A u mnie czarna i jajko, jak miło być w domu. A-ha! Jak ktoś ma pytania na temat kubka, to można go nabyć w Pradze. Dokładnie w Starbucks Coffee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.09.2016 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 ... A u mnie czarna i jajko, jak miło być w domu. ... witaj w domu ... jakieś nowe potrawy przywiozłeś z wakacji ? ... sekretne przyprawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 14.09.2016 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 To może ja. Miałam wakacje życia, dużo wspomnień i cudownych chwil. Postaram się podciadnąć do waszego poziomu. Tuńczyk po karaibsku. Tuńczyk. Mango, czerwona papryka, cebula, sok cytrynowy, kolendra, papryczki chili, kminek. Dodatkowo oliwki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 14.09.2016 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 witaj w domu ... jakieś nowe potrawy przywiozłeś z wakacji ? ... sekretne przyprawy ? Witaj Pawle i Ado. Jak tu miło i kolorowo się zrobiło. Wiadomo kobieca ręka. Ada masz talent. Stawiam drinka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.