Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULINARIA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Uchylę rąbka tajemnicy. Jest takie miejsce rzut beretem od tego punktu

dla_corki.jpg

Cicho spokojnie, zamkniete dla turystów, dostępne z 9 miesięczna rezerwacja do przodu. Nawet z lexusem trzeba! Czego kochający ojciec nie robi dla dzieciaka. Polecam przykrycie przezroczyste, jest idealne na gwiaździste niebo za niewielką dopłata 2000€. Parkiet taneczny w 6 kolorach do wyboru. Koszt 60 osobowy to wydatek od 50000€ w góre. Alkohol po zakończeniu, a orkiestra to 6500€. Jak widać rachunki mi nie uciekają. Będzie się działo, a jedzonko jakie ekskuzywne! dla_corki_1.jpg

dla_corki_2.jpg

dla_corki_3.jpg

Edytowane przez Władca Przysmaków

Stan z godziny 18:30. Zakończyli instalacje oświetlenia i podstawy sceny. Miło było zrobić inspekcje. Podoba mi się bardzo, test oświetlenia zrobił wrażenie. Wewnętrzne sale pałacowe mają całoroczny wystrój.

dla_corki_1a.jpg

dla_corki_1aa.jpg

dla_corki_1aaa.jpg

Chyba się weselisko szykuje. Ile miejsca żeby sobie zlec po przedawkowaniu. :) Dobry tatuś jesteś. Ładne miejsce, będzie co wspominać.

Chyba się weselisko szykuje. Ile miejsca żeby sobie zlec po przedawkowaniu. :) Dobry tatuś jesteś. Ładne miejsce, będzie co wspominać.

Zawstydziełeś mnie taka recenzją, jak wiadomo jestem skromnym facetem. Serdecznie dziękuję za tak miłe słowa.Chciałem również odnieść się do kontrowersji jakie wypowiadaja niespecjalnie wiedzące coś osoby. Może zacznę od lexusa ls 460 awd, i oddam to osobą zajmującym się recenzjami. Dla mnie to tylko samochód, więc niech się wypowiedzą specjaliści, a nie bobki "autladerowe"...

ps dodam trochę fotek w innym czasie, bo zbliża się część oficjalna. Łezka w oku mi się kręci...

Wiemy, że jesteś skromny i za to wszyscy cie lubimy. :)

Cieszę się, że to doceniacie.

Moją radość pogłębia również cudowny prezent, można powiedzieć światowa premiera.

Serdecznie dziękujemy Pawle za tak piękny prezent.

Kuchnia_w_ogrodzie.jpg

237 stron wiedzy, smaku i dobrych klimatów.

ps polecam osobom początkujacym jak i profesjonalistom.

...

Moją radość pogłębia również cudowny prezent, można powiedzieć światowa premiera.

Serdecznie dziękujemy Pawle za tak piękny prezent.

...

Cała przyjemność po mojej stronie :)

pozdrawiam, z życzeniami smacznego

Cała przyjemność po mojej stronie :)

pozdrawiam, z życzeniami smacznego

:)

U mnie całkowity brak czasu, mam zaległości. 165 osób z każdym trzeba zamienić kilka słów. Teraz dopiero doceniam profesjonalizm zespołu prowadzącego wesele. Biorą ciężką kase nie za darmo.:) Obserwowałem dziewczyny prasujace obrusy, coś niesamowitego formuła 1 w każdym detalu. Nic dziwnego, że mają pary młode z całego świata, większość to USA, UK, Rosja.

wesele_praga_55.jpg

wesele_praga_60.jpg

Edytowane przez Władca Przysmaków

Umkneła mi jedna ważna informacja. Obrusy są również Ralph Lauren, luksus wyczuwalny jest nawet w dotyku. Niby nic, ale robi kolosalną różnice.

wesele_praga_62.jpg

Do takiej ekskluzywnej marki obrusów kwiaty były komponowane w bardziej perfekcyjnym stylu. Za kawiaty płaci się oczywiście osobno, 2300€. Dodam że pałac zaopatruje się w nie, w najlepszej praskiej kwiaciarni, tak tej renomowanej...

Panowie, wchodzę i co? Widzę nieodparty urok luksusu!

ps gdzie można nabyć omawianą tu książkę?

Witaj Ada :) ... długie wakacje miałaś :)

będzie do nabycia już niebawem (narazie w formie ebook'a), mam nadzieję, że również w empiku :)

ps - Władca otrzymał w prezencie specjalny egzemplarz "próbny" :)

Panowie, wchodzę i co? Widzę nieodparty urok luksusu!

ps gdzie można nabyć omawianą tu książkę?

Witam miss kulinariów i rączki "cmok cmok...". Jak wiesz jestem miłośnikiem pięknych kobiet, ale porozmawiajmy o ebook'u Chefa Pawła. Jest cudowny, super wspaniały...same superlatywy. Polecam!!! Na prezent lub dla siebie. Obowiązkowa pozycja pani lub pana kuchni!

A u mnie czarna i jajko, jak miło być w domu.

kawa_i_jajko.jpg

A-ha! Jak ktoś ma pytania na temat kubka, to można go nabyć w Pradze. Dokładnie w Starbucks Coffee.