Władca Przysmaków 18.01.2017 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Nadaje z połowy drogi do sklepu. Jest chłodnawo, wyświetlacz pokazuje 31 stopni czyli około -0,5 stopnia C. Liste zakupów powieksze o organiczny ekstrakt z czystej prawdziwej vanilli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 18.01.2017 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Ekspress, byłem w sklepie a w drodze powrotnej wydałem polecenia organizacyjne w firmie, więc jest już po pracy. Szkoda wywalać pozostałoś z dzikich kaczek, zrobiłem 4 połowki a zjedzone zostały 3. Zrobie coś szybkiego na drugie śniadanie. Bliny kacze z naturallna mozzarellą , zielonym i sosem truflowym z osobiście tatą truflą. Kupiłem prawdziwą vanillę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 18.01.2017 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Mazzarella w segmencie eksta-lux, bardzo smaczna jedna z najlepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 18.01.2017 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Bliny: Srednica 24cm i grubośc 1 - 1.5 mm. Patelnia 37cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 18.01.2017 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Jeszcze tylko mozzarella i kaczkowa przekąska będzie gotowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 18.01.2017 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 18.01.2017 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Drugie śniadanie gotowe! Sos truflowy z białej i czarnej truffli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 18.01.2017 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Polecam do tego rarytasu smakowego, półsłodkie wino musujące. Odjazd smakowy do nieba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 18.01.2017 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Moja mała księżniczka uwielbia, lubi zdrowo i organicznie oraz super smacznie. Jest proekologiczna, dlatego na ślubny prezencik chciała hulajnogę więc jej kupiłem model Bardzo dzieciak sie cieszył. To tak w ramach przeglądania innych wątków. CPN ma w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 18.01.2017 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Żeberka właśnie zostały umieszczone w grillu. Grille Kalamazoo są naprawde cudowne. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 18.01.2017 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Słów kilka o sosie z trufli. Z uwagi na cene najlepiej procesować po małym kawałku w blenderze. Przy zwykłym stosowaniu sosów do zielenizny, wystaczy nam zakup truffli za około 600( 2500 pln) dolarów na cały miesiąc. Pamiętajmy zawsze sos wykonujemy jednozarowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 19.01.2017 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 ...Przy zwykłym stosowaniu sosów do zielenizny, wystaczy nam zakup truffli za około 600( 2500 pln) dolarów na cały miesiąc.Te przecenione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 19.01.2017 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Te przecenione? Jest duża konkurencja i niskie podatki. Dlatego cenę ustala rynek, a nie producent czy dystrybutor. Np. Rib-Eye Steak. Czarny angusik wolnowybiegowy sezonowany 21 dni, cena $6.99 lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 19.01.2017 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Jakość i cena na podstawie fotek. Vanilla "Półlitra", po dzisiejszym kursie USD, 8 złoty i 22 grosze. Czysta vanillia, kolor, zapach i smak... I coś tam "nietego", 2% syntetyczniej w słodziku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.01.2017 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Białe trufle raczej trzymają cenę, czrne kupiłem ostatnio po bardzo okazyjnej cenie Jutro baran (udziec znaczy) ... marynowany z dodatkiem rozmarynu i cytrynowej mięty (zioła z przydomowego zielnika co oczywiste) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 19.01.2017 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Białe trufle raczej trzymają cenę, czrne kupiłem ostatnio po bardzo okazyjnej cenie Jutro baran (udziec znaczy) ... marynowany z dodatkiem rozmarynu i cytrynowej mięty (zioła z przydomowego zielnika co oczywiste) To prawda, dlatego zawsze kupuję 80% czarnych i 20% białych. Taka ekonomiczna proporcja. Ja jeszcze bawie się z żeberkami, 3h i będa gotowe. Tak jak z pulled pork 6-7 godzin. Jest prawie 9:45 a ja śniadania nie jadłem. 2 plasterki dzikiego wędzonego łososia prosto z Alaski, 2 łyżki pasty z wędzonej sieji, jajko na miękko , 1 lub dwa pierożki z nadzieniem szczupakowo-kurkowym plus chrzan, 1 kurza parówka od Mikołajczyka bez syfu i dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 19.01.2017 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Pawle z moich wyliczeń wychodzi, że masz już prawie własne przydomowe zioła. Tego naprawdę zazdroszczę, super klimacik macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.01.2017 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Część już jest, część dopiero zaczyna "wyłazić" Klimacik w sam raz dla emerytów ... dziś na plusie 25 (noce jednak chłodne - w końcu zima jest - tylko 15) pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 19.01.2017 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Tylko pozazdrościć Pawle. Żeberka prawie gotowe, tak wyglądaja po bbq w 3/4 butelki miodu pitnego. Ostatnim etapem będzie pokrycie sosem bbq i wygrzanie przez 10 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 19.01.2017 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 (edytowane) A teraz troche o amatorszczyznie na najgorszym poziomie. Trochę zdjęć dla "papraka amatora" internetowego wklejacza. To jest pasta czyli przetarte laski, 1 łyżka stołowa pasty = 1 łyżce stołowej ekstraktu. Używamy od potrzeby, wynika to z faktu do czego stosujemy. Podstawy kulinarne! A to są laski, które stosujemy wedle tej samej zasady, czyli czasami. Brzuch mnie boli od czytania debilnych postów, w wątkach amatorów papraków. Oczywiście ze śmiechu. He he Edytowane 19 Stycznia 2017 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.