Chef Paul 23.01.2017 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 (edytowane) Panie pozdrawiam niezmiernie serdecznie. Widzę Władco, że bardzo zdrowo się odżywiasz ... u mnie znacznie skromniej ... ktoś dał mi skrzydła ... ale jak widzę i Ty skrzydełkami nie gardzisz http://www.chefpaul.net/FB/DSC05211s.jpg ... na piątek jednak, szykuję coś specjalnego dla moich Gości ... pieczeń z bizona w czerwonym winie (słyszałem, że w Polsce dostępna ma być żubrzyna ) Edytowane 23 Stycznia 2017 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 24.01.2017 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Panie pozdrawiam niezmiernie serdecznie. Widzę Władco, że bardzo zdrowo się odżywiasz ... u mnie znacznie skromniej ... ktoś dał mi skrzydła ... ale jak widzę i Ty skrzydełkami nie gardzisz http://www.chefpaul.net/FB/DSC05211s.jpg ... na piątek jednak, szykuję coś specjalnego dla moich Gości ... pieczeń z bizona w czerwonym winie (słyszałem, że w Polsce dostępna ma być żubrzyna ) Pawle ale jak to tak? Nijaki "znafca" paprok amator nawali w innym wewątu, że tylko mleczna krowina się liczy i to topiona "we smalcu" na białej patelni. Ty chcesz bizona w czerwonym winie, no co Ty? Przecież nie widać różnicy. Kurczak organiczny to syf, nie ma to jak chemiczna kurzyna z fabryki kurczaków wypasionych na paszy. Palce się świecą. To samo dotyczy żeberek. Ja kupiłem wołowinke na zupe gulaszową, "krowina" wolnowybiegowa na naturalnej trawce florydzkiej wypasiona. Końcóweczki wycinane z szlachetnego mięśnia. Chili bizonowe z Twojej inspiracji planuję na łikend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 24.01.2017 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Mam w domu 23 rodzajów oleju i nie mówie tutaj o takich olejach jak z krilla itp., ale może zjem śniadanie . Koktajl z organicznego jogurtu plus, organiczne truskawki, organiczne jerzyny, sok z organicznych buraczków(4 sztuki), organiczne konfitury z borówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 24.01.2017 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Zawsze dodaje pyłek pszczeli, naprawdę warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 24.01.2017 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Sam koktajl bez rybki lub jajeczka, tak więc omega-3(500mg) uzupełnie jedna kapsułką oleju z krilla. Najbardziej czysta postać w formie organicznej z zimnych wód bieguna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 25.01.2017 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 dobry produkt = dobre danie Ale są też tacy co (parafrazując mądrość pewnego narodu) : preferują jedzenie pasztetowej w samotności, zamiast foie gras jedzonego z przyjaciółmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.01.2017 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Ale są też tacy co (parafrazując mądrość pewnego narodu) : preferują jedzenie pasztetowej w samotności, zamiast foie gras jedzonego z przyjaciółmi. W 2 słowach "niespecjalna rzeczywistość", czyli: absurd nonsens bzdura i paranoja kulinarna. Ciężko znaleźć smakosza plastra dudy maczanego w majonezie kieleckim, z ekstra warstwą masła i smalcu posypanego kruszonymi krakersami polanymi olejem truflowym. Jestem pod ogromnym wrażeniem majestrii pizzowej , co za widok Dzisiejsze śniadanie na pysznych zdrowych kurzych jajach, czyli jajecznica. Dobry produkt = Edytowane 25 Stycznia 2017 przez Władca Przysmaków foto - 4 jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 25.01.2017 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 (edytowane) .... czyli: absurd nonsens bzdura i paranoja kulinarna. Raczej zgodnie z mottem: Istnieje zło, które mi nie szkodzi ,jak i dobro ,które mi nie służy Ps. Pisownia oryginalna Edytowane 25 Stycznia 2017 przez sSiwy12 Ps. dopisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.01.2017 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Czas na wewnętrzy spokój... z wyciągniętą do przodu lewą dłonią na dziobie, w prawej kubek ciepłej aromatycznej smaczej 100% Organic Cafe Cubano Dark Roast Bold Smooth Sweet, kawy... A-hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... pychota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.01.2017 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Władco, tutaj podpłyń ... kolacja czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 25.01.2017 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Czas na wewnętrzy spokój... z wyciągniętą do przodu lewą dłonią na dziobie, w prawej kubek ciepłej aromatycznej smaczej 100% Organic Cafe Cubano Dark Roast Bold Smooth Sweet, kawy... A-hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... pychota!Te patyki to na bieliznę? A tak, przy okazji. Da się tam wykąpać u ciebie? Nic za tyłek nie złapie? U Paula chyba bym się bał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.01.2017 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Za 1/3 dniówki można szybciej ... http://www.airfarewatchdog.com/cheap-flights/to-key-west-florida/1419/?source=58767 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.01.2017 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Perm, w Atlantyku bez problemu ... odemnie z domu parę minut ... do jezior jednak lepiej nie włazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 26.01.2017 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Te patyki to na bieliznę? A tak, przy okazji. Da się tam wykąpać u ciebie? Nic za tyłek nie złapie? U Paula chyba bym się bał... Nie ma obawy, ale zawsze moża uciec na pal do cumowania łodzi. Dzisiejsze składniki kulinarne. Organicze brązowe pieczarki o lepszych walorach aromatycznych i bardziej intensywny smaku. Suszone borowiki i organiczny kurczak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 26.01.2017 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Zaminnikiem wody jest organiczny bulion warzywny, 964mL. 680g brązowych pieczarek, 200g suszonych borowik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.01.2017 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Zgodnie z zapowiedzią http://www.chefpaul.net/FB/DSC05213s.jpg ... najpierw zamarynowałem w marynacie ziołowej z czerwonym winem http://www.chefpaul.net/FB/DSC05216s.jpg ... sos na bazie leśnych jagód, miodu i czerwonego wina http://www.chefpaul.net/FB/DSC05221s.jpg ... smakowita, soczysta pieczeń http://www.chefpaul.net/FB/DSC05222s.jpg ... popijana stosownym do niej napojem http://www.chefpaul.net/FB/DSC05219s.jpg ... przed daniem głównym, drobna, prosta przekąska pozdrawiam niezmiernie smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.01.2017 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Pawle wywołałeś tym bizonem negatywny stan emocjonalny kiepskiego papraka kulinarnego. Towarzyszy mu trudność w pogodzeniu się z tym, że tego nie ma. Najgorsza jest jak widać niemożność pogodzenia się z realną sytuacją jak zaistniała. Przypalona kiełbasa zwyczajna, a pyszny bizon w marynacie z czerwonego wina, i ten szlachetny napitek Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon Whiskey. Pora na organiczne śniadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.01.2017 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.01.2017 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Daj spokój ... niech sobie popierduje Nie wiadomo co bardziej mu szkodzi dym z salonowego kotła czy jego dieta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.01.2017 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Daj spokój ... niech sobie popierduje Nie wiadomo co bardziej mu szkodzi dym z salonowego kotła czy jego dieta ? Jak zawsze masz rację. ps muszę skończyć śniadanie, mniami mniami i bardzo zdrowe... organiczność z samej orgniczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.