Chef Paul 23.01.2017 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 (edytowane) Panie pozdrawiam niezmiernie serdecznie. Widzę Władco, że bardzo zdrowo się odżywiasz ... u mnie znacznie skromniej ... ktoś dał mi skrzydła ... ale jak widzę i Ty skrzydełkami nie gardzisz http://www.chefpaul.net/FB/DSC05211s.jpg ... na piątek jednak, szykuję coś specjalnego dla moich Gości ... pieczeń z bizona w czerwonym winie (słyszałem, że w Polsce dostępna ma być żubrzyna ) Edytowane 23 Stycznia 2017 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/163/#findComment-7278073 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 24.01.2017 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Panie pozdrawiam niezmiernie serdecznie. Widzę Władco, że bardzo zdrowo się odżywiasz ... u mnie znacznie skromniej ... ktoś dał mi skrzydła ... ale jak widzę i Ty skrzydełkami nie gardzisz http://www.chefpaul.net/FB/DSC05211s.jpg ... na piątek jednak, szykuję coś specjalnego dla moich Gości ... pieczeń z bizona w czerwonym winie (słyszałem, że w Polsce dostępna ma być żubrzyna ) Pawle ale jak to tak? Nijaki "znafca" paprok amator nawali w innym wewątu, że tylko mleczna krowina się liczy i to topiona "we smalcu" na białej patelni. Ty chcesz bizona w czerwonym winie, no co Ty? Przecież nie widać różnicy. Kurczak organiczny to syf, nie ma to jak chemiczna kurzyna z fabryki kurczaków wypasionych na paszy. Palce się świecą. To samo dotyczy żeberek. Ja kupiłem wołowinke na zupe gulaszową, "krowina" wolnowybiegowa na naturalnej trawce florydzkiej wypasiona. Końcóweczki wycinane z szlachetnego mięśnia. Chili bizonowe z Twojej inspiracji planuję na łikend. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/163/#findComment-7278121 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 24.01.2017 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Mam w domu 23 rodzajów oleju i nie mówie tutaj o takich olejach jak z krilla itp., ale może zjem śniadanie . Koktajl z organicznego jogurtu plus, organiczne truskawki, organiczne jerzyny, sok z organicznych buraczków(4 sztuki), organiczne konfitury z borówki. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/163/#findComment-7278529 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 24.01.2017 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Zawsze dodaje pyłek pszczeli, naprawdę warto... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/163/#findComment-7278540 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 24.01.2017 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Sam koktajl bez rybki lub jajeczka, tak więc omega-3(500mg) uzupełnie jedna kapsułką oleju z krilla. Najbardziej czysta postać w formie organicznej z zimnych wód bieguna. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/163/#findComment-7278546 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 25.01.2017 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 dobry produkt = dobre danie Ale są też tacy co (parafrazując mądrość pewnego narodu) : preferują jedzenie pasztetowej w samotności, zamiast foie gras jedzonego z przyjaciółmi. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/163/#findComment-7279313 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.01.2017 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Ale są też tacy co (parafrazując mądrość pewnego narodu) : preferują jedzenie pasztetowej w samotności, zamiast foie gras jedzonego z przyjaciółmi. W 2 słowach "niespecjalna rzeczywistość", czyli: absurd nonsens bzdura i paranoja kulinarna. Ciężko znaleźć smakosza plastra dudy maczanego w majonezie kieleckim, z ekstra warstwą masła i smalcu posypanego kruszonymi krakersami polanymi olejem truflowym. Jestem pod ogromnym wrażeniem majestrii pizzowej , co za widok Dzisiejsze śniadanie na pysznych zdrowych kurzych jajach, czyli jajecznica. Dobry produkt = Edytowane 25 Stycznia 2017 przez Władca Przysmaków foto - 4 jaja Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/163/#findComment-7279473 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 25.01.2017 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 (edytowane) .... czyli: absurd nonsens bzdura i paranoja kulinarna. Raczej zgodnie z mottem: Istnieje zło, które mi nie szkodzi ,jak i dobro ,które mi nie służy Ps. Pisownia oryginalna Edytowane 25 Stycznia 2017 przez sSiwy12 Ps. dopisałem Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/163/#findComment-7279501 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.01.2017 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Czas na wewnętrzy spokój... z wyciągniętą do przodu lewą dłonią na dziobie, w prawej kubek ciepłej aromatycznej smaczej 100% Organic Cafe Cubano Dark Roast Bold Smooth Sweet, kawy... A-hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... pychota! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/163/#findComment-7279531 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.01.2017 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Władco, tutaj podpłyń ... kolacja czeka Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/163/#findComment-7279549 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 25.01.2017 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Czas na wewnętrzy spokój... z wyciągniętą do przodu lewą dłonią na dziobie, w prawej kubek ciepłej aromatycznej smaczej 100% Organic Cafe Cubano Dark Roast Bold Smooth Sweet, kawy... A-hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... pychota!Te patyki to na bieliznę? A tak, przy okazji. Da się tam wykąpać u ciebie? Nic za tyłek nie złapie? U Paula chyba bym się bał... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/163/#findComment-7279557 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.01.2017 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Za 1/3 dniówki można szybciej ... http://www.airfarewatchdog.com/cheap-flights/to-key-west-florida/1419/?source=58767 Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/163/#findComment-7279558 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.01.2017 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Perm, w Atlantyku bez problemu ... odemnie z domu parę minut ... do jezior jednak lepiej nie włazić Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/163/#findComment-7279643 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 26.01.2017 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Te patyki to na bieliznę? A tak, przy okazji. Da się tam wykąpać u ciebie? Nic za tyłek nie złapie? U Paula chyba bym się bał... Nie ma obawy, ale zawsze moża uciec na pal do cumowania łodzi. Dzisiejsze składniki kulinarne. Organicze brązowe pieczarki o lepszych walorach aromatycznych i bardziej intensywny smaku. Suszone borowiki i organiczny kurczak. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/163/#findComment-7280347 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 26.01.2017 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Zaminnikiem wody jest organiczny bulion warzywny, 964mL. 680g brązowych pieczarek, 200g suszonych borowik Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/163/#findComment-7280358 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.01.2017 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Zgodnie z zapowiedzią http://www.chefpaul.net/FB/DSC05213s.jpg ... najpierw zamarynowałem w marynacie ziołowej z czerwonym winem http://www.chefpaul.net/FB/DSC05216s.jpg ... sos na bazie leśnych jagód, miodu i czerwonego wina http://www.chefpaul.net/FB/DSC05221s.jpg ... smakowita, soczysta pieczeń http://www.chefpaul.net/FB/DSC05222s.jpg ... popijana stosownym do niej napojem http://www.chefpaul.net/FB/DSC05219s.jpg ... przed daniem głównym, drobna, prosta przekąska pozdrawiam niezmiernie smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/163/#findComment-7282172 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.01.2017 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Pawle wywołałeś tym bizonem negatywny stan emocjonalny kiepskiego papraka kulinarnego. Towarzyszy mu trudność w pogodzeniu się z tym, że tego nie ma. Najgorsza jest jak widać niemożność pogodzenia się z realną sytuacją jak zaistniała. Przypalona kiełbasa zwyczajna, a pyszny bizon w marynacie z czerwonego wina, i ten szlachetny napitek Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon Whiskey. Pora na organiczne śniadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/163/#findComment-7283430 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.01.2017 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/163/#findComment-7283438 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.01.2017 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Daj spokój ... niech sobie popierduje Nie wiadomo co bardziej mu szkodzi dym z salonowego kotła czy jego dieta ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/163/#findComment-7283441 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.01.2017 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Daj spokój ... niech sobie popierduje Nie wiadomo co bardziej mu szkodzi dym z salonowego kotła czy jego dieta ? Jak zawsze masz rację. ps muszę skończyć śniadanie, mniami mniami i bardzo zdrowe... organiczność z samej orgniczności. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/163/#findComment-7283447 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.