Chef Paul 30.01.2017 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 ... ps muszę skończyć śniadanie, mniami mniami i bardzo zdrowe... organiczność z samej orgniczności. smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.01.2017 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Władco, zamówiłem nasiona specjalnej papryki Czy będzie dobra do nadziania barana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.01.2017 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 [ATTACH=CONFIG]380164[/ATTACH] Władco, zamówiłem nasiona specjalnej papryki Czy będzie dobra do nadziania barana ? Jak najbardziej do nadziania barana, bo tak bez jest niespecjalny. Trzeba trochę podkręcić. Na śniadanie jajecznica z organicznych wolnoybiegowych kurzych jajeczek, i organicznego lekko wędzanego bekonu. Dla wydobycia pełni aromatu i smaku używam jak zawsze żeliwnej patelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.01.2017 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Pada śnieg, więc obowiązkowe bizonowe chili Pawła. Pychota! Polecam! Do zakupu bizona nie uzyłem gotówki i nie platynowej , tytanowej , szafirowej, tylko zwykłej złotej karty. Ma również dobre "benefity" takie jak: 24K-Gold-Plated/Carbon Card—Patented Design Industry-Leading Rewards DOUBLE POINTS When Redeemed for Airfare 2% Value for Cash Back Luxury Card Concierge TM VIP AIRPORT LOUNGE PROGRAM VIP HOTEL & TRAVEL Program $200 Annual Airline Credit Toward Qualifying Airline Purchases $100 Global Entry Application Fee Credit Luxury Gifts Members-Only LUXURY MAGAZINE itp... Roczna opłata Annual Fee: $995 Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Władca Przysmaków inna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.01.2017 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 nie ma jak to doskonałe dodatki do jajeczek http://www.chefpaul.net/FB/DSC05225s.jpg można jeszcze dołożyć świeżych szparagów http://www.chefpaul.net/FB/DSC05227s.jpg pozdrówka smakowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.01.2017 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 nie ma jak to doskonałe dodatki do jajeczek http://www.chefpaul.net/FB/DSC05225s.jpg można jeszcze dołożyć świeżych szparagów http://www.chefpaul.net/FB/DSC05227s.jpg pozdrówka smakowite Doskonałe cudowności, palce lizać! ps kupujesz za gotówke czy bezgotówkowo za pomocą super karty z "benefitami"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.01.2017 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Bizona podsmażamy, podsmażamy to znaczy podsmażamy... czyli bez przypalania jak na zamieszczonym zdjęciu Do zasypki naszej zupki zastosuję Organik Sharp Cheddar Cheese, cudowny smak i aromat. ps kupiłem bezgotówkowo za pomocą szafirowej karty, jest metalowa powlekana emalią . Trochę emalia odprysneła w lewym górnym rogu i strasznie mnie ten połysk metalu denerwuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.01.2017 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Jedna paczka bizona 454g wystarczy na 4 porcje zupy. Posypka cheddarowa to sprawa indywidualna, można bez. Ja lubię chili na gęsto bez posypki cheddarowej, moja stara z cheddarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.01.2017 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Na deser koklajl. Składniki to: 907g organicznych truskawek 510g organicznych jerzyn 340g organicznych malin 340g organicznych jagód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.01.2017 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Do swojego dodam trochę prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.01.2017 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Drink na styl Paweł, czyli soczek z organicznych florydzkich blood oranges + Polska wódeczka. Pada śnieg więc trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.01.2017 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Zimny drink to jest to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.01.2017 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Najwyższej jakości organiczne produkty są podstawą w zdrowym super smacznym odżywianiu. Właśnie nastawiam nową partię organicznego kefiru. Używam pełnego organicznego mleka w ilości 5.67L Polecam własne organiczne kefiry do picia, jak i do koktajlów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.01.2017 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Złą pogode zawsze wykorzystuje na potrawy kilkudniowe. Zacznę się bawić z organiczną kapustą i borowikami. Do zasmażenia kapusty użyje żeliwnej patelni po wysmazaniu organicznego bekonu, patelnia odda cudowny aromat i zapach do tego prostego dania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.01.2017 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Do duszenia organicznej kapusty z borowikami, zastosuję organicznego bulionu z wolnowybiegowych kurczaków. W chwili obecnej kapusta odbiera aromat i smak z żeliwnej patelni po bekonie. Co za zapach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.01.2017 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 A teraz zdjęcia za najnowszych trendem z pominięciem badziewia https://images81.fotosik.pl/310/49b0d678261ba264.jpg , czyli foto oświetlenia krzaków Prosto, skromnie, bez badziewia i wykonane w miedźi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.02.2017 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 (edytowane) miło popatrzeć Władco ... naprawdę prosto i skromnie ... u mnie w krzakach, przycupnęły takie: http://www.chefpaul.net/FB/DSC05233s.jpg http://www.chefpaul.net/FB/DSC05239s.jpg ... "bezobsługowe" w dzień się ładują, w nocy świecą ps1 - lubię taką zimę (ale tylko na obrazkach) ... odwykłem od mrozu ps2 - Drink na styl Paweł, czyli soczek z organicznych florydzkich blood oranges + Polska wódeczka. ... florydzki śrubokręcik Edytowane 1 Lutego 2017 przez Chef Paul ps2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 02.02.2017 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 No to pod te oswietlenie, coś na porannego zęba. Kromeczka organicznego wieloziarnistego chleba orkiszowego, 4 plasterki szynki niemieckiej oczywiście organicznej , organiczny cheddar i szklaneczka świeżo wyciśniętego soku z organicznych marchewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 02.02.2017 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Obiadek prawie gotowy. Wczoraj zmiksowałem buraczki z zakwasu, a następnie przegotowałem na organicznym bulionie z warzyw dodając taką samą ilość świeżych buraczków. Super baza na chłodnik z domowy organiczny kefirem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 02.02.2017 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Z chłodnikiem zaserwuję paste z dzikiego wędzonego łososia + koperek, na grzance z wieloziarnistego organicznego chleba orkiszowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.