Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULINARIA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak dla mnie głównym problemem nie jest treść postu, a broń która widać w dalszym planie. Czemu to miału służyć?

Zresztą po przejrzeniu poprzednio usuniętych postów sytuacja wyglądała podobnie.

Edytowane przez Tomaszs131
uzupełnienie

Tiiiaaaaaaaaaaa.

Na pierwszym planie indyk, dziki indyk, upolowany indyk.

Treść wpisu adekwatna do zdjęcia.

Ja uważam siebie za przeciętnie inteligentnego a związek/spójność dostrzegłem.

Ps. A zdjęcie noża można zamieszczać ?

Tiiiaaaaaaaaaaa.

Na pierwszym planie indyk, dziki indyk, upolowany indyk.

Treść wpisu adekwatna do zdjęcia.

Ja uważam siebie za przeciętnie inteligentnego a związek/spójność dostrzegłem.

Ps. A zdjęcie noża można zamieszczać ?

To zależy od tego kto ocenia.

ps widelcem można wydłubać oko. Prawda?

Jak dla mnie głównym problemem nie jest treść postu, a broń która widać w dalszym planie. Czemu to miału służyć?

Zresztą po przejrzeniu poprzednio usuniętych postów sytuacja wyglądała podobnie.

Rozumiem, że nie jest to "dział myśliwski" ... jednak w obrembie kulinariów jednym z produktów jest dziczyzna (chyba regulamin tego forum nie zabrania opisów jak i pokazywania sposobów jej pozyskiwania - być może jednak, że się mylę) ...

Wydaje mnie się, iż przesadzasz w doszukiwaniu się jakichś podtekstów lub spiskowych teorii :)

ps - sam poluję i wielokrotnie używam dziczyzny jako produktu do swoich dań. Posiadam również dwa sztucery i dubeltówkę. Czy pokazanie ich zainteresowanym jest tutaj zabronione ?

Rozumiem, że nie jest to "dział myśliwski" ... jednak w obrembie kulinariów jednym z produktów jest dziczyzna (chyba regulamin tego forum nie zabrania opisów jak i pokazywania sposobów jej pozyskiwania - być może jednak, że się mylę) ...

Wydaje mnie się, iż przesadzasz w doszukiwaniu się jakichś podtekstów lub spiskowych teorii :)

ps - sam poluję i wielokrotnie używam dziczyzny jako produktu do swoich dań. Posiadam również dwa sztucery i dubeltówkę. Czy pokazanie ich zainteresowanym jest tutaj zabronione ?

Serdecznie donoszę do moderatorowni, że Chef P. ma PPL (Private Pilots License). Powinien dostać bana! Broń + samolot to już ...

Jeśli dania są związane z myślistwem to nie widzę w tym niczego dziwnego. Może na świecie trend myśliwski przygasa, ale z tego co wiem u nas się rozwija.

Jeśli takie wpisy forumowicza Władca Przysmaków - z pokazywaniem na zdjęciach broni - się powtórzą, będziemy zmuszeni powiadomić policję.

Merytoryczne pytanie, czy wszyscy są zdrowi psychicznie w rekadkcji? Możecie powiadamiać nawet wywiad, MSW i Prokurature Generalną.:yes::rotfl:

Zwyczajnie się ośmieszacie:lol2: Możecie mnie pocałować, wiecie gdzie.:yes:

Jeśli takie wpisy forumowicza Władca Przysmaków - z pokazywaniem na zdjęciach broni - się powtórzą, będziemy zmuszeni powiadomić policję.

Czytam i własnym oczom nie wierzę :)

Czas absurdu stał się chyba jakąś zakaźną chorobą w Polsce. Po dwunastu latach pobytu na tym forum nadszedł niewątpliwie czas odpoczynku, nie wiem tylko czy powiedzieć "do widzenia" czy raczej "żegnam" ? ... czas pokaże.

ps - jeżeli chodzi o moją osobę, można natychmiast powiadomić policję gdyż prócz dwóch sztucerów (Sako 30-06 i Browning tegoż samego kalibru), dubeltówki Weatherby ("under and over" 12GA) posiadam jeszcze dwa pistolety Glock 9mm i Delta Colt 10mm :)

Pozdrawiam Wszystkich smakoszy i zapraszam na FB gdzie w miarę czasu będę publikował wpisy nie tylko kulinarne (co zresztą cały czas ma miejsce).

Czytam i własnym oczom nie wierzę :)

Czas absurdu stał się chyba jakąś zakaźną chorobą w Polsce. Po dwunastu latach pobytu na tym forum nadszedł niewątpliwie czas odpoczynku, nie wiem tylko czy powiedzieć "do widzenia" czy raczej "żegnam" ? ... czas pokaże.

ps - jeżeli chodzi o moją osobę, można natychmiast powiadomić policję gdyż prócz dwóch sztucerów (Sako 30-06 i Browning tegoż samego kalibru), dubeltówki Weatherby ("under and over" 12GA) posiadam jeszcze dwa pistolety Glock 9mm i Delta Colt 10mm :)

Pozdrawiam Wszystkich smakoszy i zapraszam na FB gdzie w miarę czasu będę publikował wpisy nie tylko kulinarne (co zresztą cały czas ma miejsce).

Pawle wiesz, Ty w 100% masz rację. Z psychicznym koniem nie ma co się kopać. To jest rzeczywiście jakis absurd. Nie ma co, idę w Twoje ślady.

Na koniec rozlejemy coś dobrego...

i_wino_dla_starej_1.jpg

i_wino_dla_starej_2.jpg

Do zobaczenia na Twojej stronie:)