sSiwy12 17.02.2017 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Moderatorze co było nie tak w poście który został usunięty kilka minut temu? Też jestem ciekawy - a najbardziej tego, czy ten mod się ujawni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.02.2017 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 hmmm ... powiększłem fotkę, tekst przeczytałem (ze zrozumieniem - tak sądzę), nic niestosownego nie znalazłem (moim zdaniem) i ... sam jestem ciekawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 17.02.2017 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 (edytowane) Jak dla mnie głównym problemem nie jest treść postu, a broń która widać w dalszym planie. Czemu to miału służyć? Zresztą po przejrzeniu poprzednio usuniętych postów sytuacja wyglądała podobnie. Edytowane 17 Lutego 2017 przez Tomaszs131 uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 17.02.2017 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Tiiiaaaaaaaaaaa. Na pierwszym planie indyk, dziki indyk, upolowany indyk.Treść wpisu adekwatna do zdjęcia. Ja uważam siebie za przeciętnie inteligentnego a związek/spójność dostrzegłem. Ps. A zdjęcie noża można zamieszczać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 17.02.2017 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Tiiiaaaaaaaaaaa. Na pierwszym planie indyk, dziki indyk, upolowany indyk. Treść wpisu adekwatna do zdjęcia. Ja uważam siebie za przeciętnie inteligentnego a związek/spójność dostrzegłem. Ps. A zdjęcie noża można zamieszczać ? To zależy od tego kto ocenia. ps widelcem można wydłubać oko. Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.02.2017 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Jak dla mnie głównym problemem nie jest treść postu, a broń która widać w dalszym planie. Czemu to miału służyć? Zresztą po przejrzeniu poprzednio usuniętych postów sytuacja wyglądała podobnie. Rozumiem, że nie jest to "dział myśliwski" ... jednak w obrembie kulinariów jednym z produktów jest dziczyzna (chyba regulamin tego forum nie zabrania opisów jak i pokazywania sposobów jej pozyskiwania - być może jednak, że się mylę) ... Wydaje mnie się, iż przesadzasz w doszukiwaniu się jakichś podtekstów lub spiskowych teorii ps - sam poluję i wielokrotnie używam dziczyzny jako produktu do swoich dań. Posiadam również dwa sztucery i dubeltówkę. Czy pokazanie ich zainteresowanym jest tutaj zabronione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 17.02.2017 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Rozumiem, że nie jest to "dział myśliwski" ... jednak w obrembie kulinariów jednym z produktów jest dziczyzna (chyba regulamin tego forum nie zabrania opisów jak i pokazywania sposobów jej pozyskiwania - być może jednak, że się mylę) ... Wydaje mnie się, iż przesadzasz w doszukiwaniu się jakichś podtekstów lub spiskowych teorii ps - sam poluję i wielokrotnie używam dziczyzny jako produktu do swoich dań. Posiadam również dwa sztucery i dubeltówkę. Czy pokazanie ich zainteresowanym jest tutaj zabronione ? Serdecznie donoszę do moderatorowni, że Chef P. ma PPL (Private Pilots License). Powinien dostać bana! Broń + samolot to już ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.02.2017 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Serdecznie donoszę do moderatorowni, że Chef P. ma PPL (Private Pilots License). Powinien dostać bana! Broń + samolot to już ...Myślisz, że kupił jakiegoś spitfire? Działka 20mm niewiele zostawią z takiego dzika ale frajda niewątpliwie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 18.02.2017 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Jak dla mnie głównym problemem nie jest treść postu, a broń która widać w dalszym planie. Czemu to miału służyć? Zresztą po przejrzeniu poprzednio usuniętych postów sytuacja wyglądała podobnie. Jeśli dania są związane z myślistwem to nie widzę w tym niczego dziwnego. Może na świecie trend myśliwski przygasa, ale z tego co wiem u nas się rozwija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 18.02.2017 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Jeśli dania są związane z myślistwem to nie widzę w tym niczego dziwnego. No i ale - Ty nadgorliwiec nie jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 18.02.2017 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Zdarza się , zdarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.02.2017 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Jeśli takie wpisy forumowicza Władca Przysmaków - z pokazywaniem na zdjęciach broni - się powtórzą, będziemy zmuszeni powiadomić policję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 18.02.2017 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Jeśli takie wpisy forumowicza Władca Przysmaków - z pokazywaniem na zdjęciach broni - się powtórzą, będziemy zmuszeni powiadomić policję.Redakcja dobrze się czuje? On mieszka w USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 18.02.2017 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 To wiele wyjaśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 18.02.2017 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Jeśli takie wpisy forumowicza Władca Przysmaków - z pokazywaniem na zdjęciach broni - się powtórzą, będziemy zmuszeni powiadomić policję. Merytoryczne pytanie, czy wszyscy są zdrowi psychicznie w rekadkcji? Możecie powiadamiać nawet wywiad, MSW i Prokurature Generalną. Zwyczajnie się ośmieszacie:lol2: Możecie mnie pocałować, wiecie gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 18.02.2017 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Na sobotni wieczór polecam drinki z wystrzałowych pomarańczy i Polska dobra zimna wódka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 18.02.2017 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Dobry drink to podsawa. No i może jakiś kabaret... Pan Majster - Jan Kobuszewski, Jasio - Wiesław GołasOni mogą Panu Majstrowi skoczyć tam gdzie Pan może Pana Majstra w dupę pocałować. ps kocham klasykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.02.2017 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Jeśli takie wpisy forumowicza Władca Przysmaków - z pokazywaniem na zdjęciach broni - się powtórzą, będziemy zmuszeni powiadomić policję. Czytam i własnym oczom nie wierzę Czas absurdu stał się chyba jakąś zakaźną chorobą w Polsce. Po dwunastu latach pobytu na tym forum nadszedł niewątpliwie czas odpoczynku, nie wiem tylko czy powiedzieć "do widzenia" czy raczej "żegnam" ? ... czas pokaże. ps - jeżeli chodzi o moją osobę, można natychmiast powiadomić policję gdyż prócz dwóch sztucerów (Sako 30-06 i Browning tegoż samego kalibru), dubeltówki Weatherby ("under and over" 12GA) posiadam jeszcze dwa pistolety Glock 9mm i Delta Colt 10mm Pozdrawiam Wszystkich smakoszy i zapraszam na FB gdzie w miarę czasu będę publikował wpisy nie tylko kulinarne (co zresztą cały czas ma miejsce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 18.02.2017 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Czytam i własnym oczom nie wierzę Czas absurdu stał się chyba jakąś zakaźną chorobą w Polsce. Po dwunastu latach pobytu na tym forum nadszedł niewątpliwie czas odpoczynku, nie wiem tylko czy powiedzieć "do widzenia" czy raczej "żegnam" ? ... czas pokaże. ps - jeżeli chodzi o moją osobę, można natychmiast powiadomić policję gdyż prócz dwóch sztucerów (Sako 30-06 i Browning tegoż samego kalibru), dubeltówki Weatherby ("under and over" 12GA) posiadam jeszcze dwa pistolety Glock 9mm i Delta Colt 10mm Pozdrawiam Wszystkich smakoszy i zapraszam na FB gdzie w miarę czasu będę publikował wpisy nie tylko kulinarne (co zresztą cały czas ma miejsce). Pawle wiesz, Ty w 100% masz rację. Z psychicznym koniem nie ma co się kopać. To jest rzeczywiście jakis absurd. Nie ma co, idę w Twoje ślady. Na koniec rozlejemy coś dobrego... Do zobaczenia na Twojej stronie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.02.2017 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Redakcja dobrze się czuje? On mieszka w USA. A ty się dobrze czujesz.W Warszawie zamieszkuje z rejestracji .Tak widzą wszyscy .Toż to Polak jak I Pan Wieczor.Tyle ,że ten drugi jest z florydy . ZarejestrowanyAug 2015 Skądwarszawa Kod pocztowy 01-376Posty453 HTC już blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts