Władca Przysmaków 07.09.2017 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Brakujące ogniwo w pracach nad tatarem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 07.09.2017 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Comber zająca w roli szaszłyka, prosto z ogniska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 08.09.2017 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2017 The Easiest Way To Change Your Lifestyle Świeże śledzie w panierce na głębokim oleju z ogniska... https://s26.postimg.org/n758lav9l/sledzie1.jpg Prawda, że piękne… https://s26.postimg.org/ffoimqr49/sledzie2.jpg Już w tym stanie są pyszne , ale powędrowały do słoików z marynatą i olejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 09.09.2017 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2017 W piątki zawsze ryba, smaczniej i przyjemniej jak w nadbałtyckiej smażalni ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 09.09.2017 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2017 ... w kilku smakowitych gatunkach, co za smakowita uczta przy ognisku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 20.09.2017 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Mam straszne zaległości, w kolejce czekają zdjęcia kremu z groszku, galareta i mase fotek ryb. Pyszna polędwica z dorsza. Palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 21.10.2017 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Mam smaka na coś prostego i banalnego, np. rosół z upolowanych przepiórek lub steka z grilla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.10.2017 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 U mnie dziś skromnie ... zrobiłem na przekąskę pasztet z tłustych, gęsich wątróbek a na kolację tylko skrzydełka "diablo" (właśnie się marynują) ... ale z doskonałym winkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 21.10.2017 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 U mnie dziś skromnie ... zrobiłem na przekąskę pasztet z tłustych, gęsich wątróbek [ATTACH=CONFIG]399177[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]399178[/ATTACH] a na kolację tylko skrzydełka "diablo" (właśnie się marynują) [ATTACH=CONFIG]399179[/ATTACH] ... ale z doskonałym winkiem Kocham pasztet z gęsich wątróbek i wszystko co "diablo". Czasami serwuję "skrzydełka czarnobyl" na bazie... IT DOESN'T GET MUCH HOTTER! Udanego wieczoru życzę Pawle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 22.10.2017 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Cudowna niedziela więc posiłek będzie na zewnątrz, i szkodniki które wyladują w przyszłości na stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 27.10.2017 03:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Eco tomahawk z czarnego angusa(1,5kg), plus pieprz i sól himalajska. https://s1.postimg.org/2tnzsr8r5b/P1080096.jpg https://s1.postimg.org/3876xsapbj/P1080108.jpg https://s1.postimg.org/8qpbdxtfi7/P1080107.jpg Piwo Stone Imperial Stout Xocoveza, warzone z kakao, kawą, papryką, vanilią, cymamonem i gałką muszkatałową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.10.2017 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Jesienny klasyk od niechcenia. Danie w 100% organiczne, od przypraw do czarnego angusa. https://s1.postimg.org/39tp9bb4jz/jesiennie1.jpg https://s1.postimg.org/1wjxjg7v3j/jesiennie2.jpg https://s1.postimg.org/68vi55ntxr/jesiennie3.jpg https://s1.postimg.org/3l61ut7va7/jesiennie4.jpg https://s1.postimg.org/9nwtojxabz/jesiennie5a.jpg https://s1.postimg.org/1pur003ub3/jesiennie5.jpg https://s1.postimg.org/8qlaoes7wf/jesiennie6.jpg https://s1.postimg.org/3j2rflhqbj/jesiennie7.jpg Wino Château Les Rocs de Plaisance Bordeaux 2014, polecam również do grillowanego czerwonego mięsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.10.2017 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Jest i zgubiona fotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.10.2017 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Bardzo, bardzo przyzwoite winko. U mnie małżonka polubiła ostatnio to: ... a ja cały czas testuję burboniki różne, różniste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 01.11.2017 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Bardzo, bardzo przyzwoite winko. U mnie małżonka polubiła ostatnio to: [ATTACH=CONFIG]399884[/ATTACH] ... a ja cały czas testuję burboniki różne, różniste [ATTACH=CONFIG]399885[/ATTACH] Zacnie Pawle. U mnie skromnie, Havana Club Seleccion de Maestros i świezy organiczny ananas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.11.2017 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 ... U mnie skromnie, Havana Club Seleccion de Maestros i świezy organiczny ananas. Doskonały deser. ... pogoda wróciła do normy, więc chyba czas na jakiegoś porządnego steka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 02.11.2017 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Śniadanie dnia powszedniego, czyli bardzo skromnie ale super smacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 02.11.2017 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Do kanapeczek super pyszna i aromatyczna kawa. Idealna kompozycja smakowa na piękny poranek. Palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 02.11.2017 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Stawiam kieszonkowe z mojego portfela(65 dwudziestek) przeciwko orzechom, że nie jedliście lepszego puszkowanego tuńczyka. Okrzyknięty jako najlepszy na świecie. Prawdziwa pychota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 02.11.2017 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Bardzo skromnie, a równocześnie na królewskie podniebienie. Mniami! Jeszcze tylko organicze jajeczko wolnowybiegowe i będzie super mniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.