kazek69 17.01.2018 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Przepis wygląda na smaczny. U mnie dzisiaj sos z makaronem, dodaje przyprawione mięso i jest to moje danie popisowe. No wiem, proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.01.2018 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Problematyczny, ... lasagne wygląda znakomicie u mnie jajeczka i zapiekany Brie ... w cieście francuskim ... i w jajeczku z ziołową bułką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.02.2018 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 (edytowane) smacznego ... i kolacja "walentego" ... bardzo lubię goloneczki pieczone w piwie Edytowane 14 Lutego 2018 przez Chef Paul kolacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 16.02.2018 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Crème de la crème! Pawle jesteś wielki, "smak zamknięty w smaku". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 16.02.2018 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 (edytowane) 1.89L organicznego mleka do moczenia 400g organicznej cielęcej wątroby Organiczna słodka cebula z wysokich elewacji gór andyjskich Organiczny czosnek meksykański Oczywiście sól z przyprawami Edytowane 16 Lutego 2018 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.02.2018 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Witaj Władco po wakacyjnej przerwie Widzę, że w Chinach się Wam coraz bardziej podoba i przebywacie tam coraz dłużej ... może coś z kuchni chińskiej zapodasz ? ... choć cielęca wątróbka również niczego U mnie dziś baranek że śliwką w mięcie i rozmarynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 17.02.2018 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 Witaj Władco po wakacyjnej przerwie Widzę, że w Chinach się Wam coraz bardziej podoba i przebywacie tam coraz dłużej ... może coś z kuchni chińskiej zapodasz ? ... choć cielęca wątróbka również niczego U mnie dziś baranek że śliwką w mięcie i rozmarynie Jesteśmy już w domu od 5 dni. Pozdrowienia dla Ady od całej mojej rodziny, super dziewczyna, bardzo miła sympatyczna i super "kucharka". Spedziliśmy razem cudowne chwile. ps cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 17.02.2018 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 Również coś ze śliwkami, czyli potrawka(gulasz) wieprzowa. 20 śliwek 3/4 szklanki koniaku, moze być armagnac 500g wieprzowiny Becon - 2 paski, posiekać Marchewki najlepiej 2 duże, posiekać Cebula, posiekać Czosnek 3 ząbki, posiekać Czerwone wino, dobre jakościowo 1 butelka Liście laurowe 2 Jołowiec 4 sztuki Rozmaryn 3 gałązki plus tymianek 2 gałązki i nać pieruszki Przyprawy i sól Śliwki najlepiej namoczyć w koniaku 1h przed rozpoczęciem całej zabawy. Następnie z procedurą kulinarna stosowaną podczas przygotowania potrawki. Wszystko na czarnym żeliwie, co zapewni niesamowity smakowy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 19.02.2018 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 "Makaronik" w wydaniu międzynarodowym. Makaronik, ItaliaMule w rozmiarze XXL, Nowa ZelandiaMasło, IrlandiaKrewetki, zatoka meksykańskaCzosnek, Kalifornia USAWino do sosu, CzileSól himalajska, PakistanPieprz, IndieNać, Meksyk https://s18.postimg.org/v7sjluk2h/wlosko1.jpg https://s18.postimg.org/5p078xnop/wlosko2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.02.2018 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 narobiłeś mi apetytu ... zrobię dziś w takim razie rybkę w pomidorach i papryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 19.02.2018 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 narobiłeś mi apetytu ... zrobię dziś w takim razie rybkę w pomidorach i papryce Cudowny pomysł, wciągam na listę obiadową. U mnie przygotowania do dziczyzny. Marynowanuje w czerwonym winie i przyprawach plus czosnek. Dodatkiem będzie coś pysznego z kurek, które kupuję w lokalnym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.02.2018 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 zgodnie z zapowiedzią smakowite przygotowania widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 20.02.2018 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 zgodnie z zapowiedzią [ATTACH=CONFIG]407755[/ATTACH] smakowite przygotowania widzę Piękny akcent smakowy w postaci kaparów. Kocham kapary! Prawdziwe męskie śniadanie z własnoręcznie ustrzelonej dziczyzny. Drobno mielona z papryką w owczym jelicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 20.02.2018 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Do wyrobu kiełbasek śniadaniowych z dziczyzny stosuję prawdziwe męskie przyprawy. Jest moc! ps czasami robię do piwa. Palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.02.2018 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Bardzo skromne śniadanie. Zamiennikiem pieczywa jest super pyszny ser kozi. Palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.02.2018 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Pora na bardzo szybki, prosty, skromy i apetyczny "lanczyk". Podsawą będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.02.2018 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Super ekspresowo. Palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.02.2018 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Na zakonczenie lanczyku lampka Pinot Noir, i przystawka z sardeli. Palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.02.2018 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Przystawka do jednej lampki wina... plus winegret z balsamicznego octu Fini i dziewiczej Prosto, bardzo skromnie i ze smakiem. Palce lizać! a z winem niebo w ustach!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hun19 26.02.2018 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Aż czuję ten smak w głowie Klasyka ale jaka pyszna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.