kazek69 17.01.2018 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Przepis wygląda na smaczny. U mnie dzisiaj sos z makaronem, dodaje przyprawione mięso i jest to moje danie popisowe. No wiem, proste. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/175/#findComment-7469529 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.01.2018 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Problematyczny, ... lasagne wygląda znakomicie u mnie jajeczka i zapiekany Brie ... w cieście francuskim ... i w jajeczku z ziołową bułką Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/175/#findComment-7471835 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.02.2018 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 (edytowane) smacznego ... i kolacja "walentego" ... bardzo lubię goloneczki pieczone w piwie Edytowane 14 Lutego 2018 przez Chef Paul kolacja Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/175/#findComment-7487575 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 16.02.2018 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Crème de la crème! Pawle jesteś wielki, "smak zamknięty w smaku". Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/175/#findComment-7488930 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 16.02.2018 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 (edytowane) 1.89L organicznego mleka do moczenia 400g organicznej cielęcej wątroby Organiczna słodka cebula z wysokich elewacji gór andyjskich Organiczny czosnek meksykański Oczywiście sól z przyprawami Edytowane 16 Lutego 2018 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/175/#findComment-7488950 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.02.2018 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Witaj Władco po wakacyjnej przerwie Widzę, że w Chinach się Wam coraz bardziej podoba i przebywacie tam coraz dłużej ... może coś z kuchni chińskiej zapodasz ? ... choć cielęca wątróbka również niczego U mnie dziś baranek że śliwką w mięcie i rozmarynie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/175/#findComment-7488970 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 17.02.2018 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 Witaj Władco po wakacyjnej przerwie Widzę, że w Chinach się Wam coraz bardziej podoba i przebywacie tam coraz dłużej ... może coś z kuchni chińskiej zapodasz ? ... choć cielęca wątróbka również niczego U mnie dziś baranek że śliwką w mięcie i rozmarynie Jesteśmy już w domu od 5 dni. Pozdrowienia dla Ady od całej mojej rodziny, super dziewczyna, bardzo miła sympatyczna i super "kucharka". Spedziliśmy razem cudowne chwile. ps cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/175/#findComment-7489371 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 17.02.2018 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 Również coś ze śliwkami, czyli potrawka(gulasz) wieprzowa. 20 śliwek 3/4 szklanki koniaku, moze być armagnac 500g wieprzowiny Becon - 2 paski, posiekać Marchewki najlepiej 2 duże, posiekać Cebula, posiekać Czosnek 3 ząbki, posiekać Czerwone wino, dobre jakościowo 1 butelka Liście laurowe 2 Jołowiec 4 sztuki Rozmaryn 3 gałązki plus tymianek 2 gałązki i nać pieruszki Przyprawy i sól Śliwki najlepiej namoczyć w koniaku 1h przed rozpoczęciem całej zabawy. Następnie z procedurą kulinarna stosowaną podczas przygotowania potrawki. Wszystko na czarnym żeliwie, co zapewni niesamowity smakowy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/175/#findComment-7489565 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 19.02.2018 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 "Makaronik" w wydaniu międzynarodowym. Makaronik, ItaliaMule w rozmiarze XXL, Nowa ZelandiaMasło, IrlandiaKrewetki, zatoka meksykańskaCzosnek, Kalifornia USAWino do sosu, CzileSól himalajska, PakistanPieprz, IndieNać, Meksyk https://s18.postimg.org/v7sjluk2h/wlosko1.jpg https://s18.postimg.org/5p078xnop/wlosko2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/175/#findComment-7490761 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.02.2018 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 narobiłeś mi apetytu ... zrobię dziś w takim razie rybkę w pomidorach i papryce Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/175/#findComment-7490819 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 19.02.2018 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 narobiłeś mi apetytu ... zrobię dziś w takim razie rybkę w pomidorach i papryce Cudowny pomysł, wciągam na listę obiadową. U mnie przygotowania do dziczyzny. Marynowanuje w czerwonym winie i przyprawach plus czosnek. Dodatkiem będzie coś pysznego z kurek, które kupuję w lokalnym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/175/#findComment-7490964 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.02.2018 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 zgodnie z zapowiedzią smakowite przygotowania widzę Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/175/#findComment-7491089 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 20.02.2018 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 zgodnie z zapowiedzią [ATTACH=CONFIG]407755[/ATTACH] smakowite przygotowania widzę Piękny akcent smakowy w postaci kaparów. Kocham kapary! Prawdziwe męskie śniadanie z własnoręcznie ustrzelonej dziczyzny. Drobno mielona z papryką w owczym jelicie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/175/#findComment-7491417 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 20.02.2018 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Do wyrobu kiełbasek śniadaniowych z dziczyzny stosuję prawdziwe męskie przyprawy. Jest moc! ps czasami robię do piwa. Palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/175/#findComment-7491422 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.02.2018 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Bardzo skromne śniadanie. Zamiennikiem pieczywa jest super pyszny ser kozi. Palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/175/#findComment-7494996 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.02.2018 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Pora na bardzo szybki, prosty, skromy i apetyczny "lanczyk". Podsawą będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/175/#findComment-7495003 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.02.2018 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Super ekspresowo. Palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/175/#findComment-7495007 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.02.2018 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Na zakonczenie lanczyku lampka Pinot Noir, i przystawka z sardeli. Palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/175/#findComment-7495016 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.02.2018 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Przystawka do jednej lampki wina... plus winegret z balsamicznego octu Fini i dziewiczej Prosto, bardzo skromnie i ze smakiem. Palce lizać! a z winem niebo w ustach!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/175/#findComment-7495027 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hun19 26.02.2018 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Aż czuję ten smak w głowie Klasyka ale jaka pyszna... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/175/#findComment-7495300 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.