Chef Paul 01.06.2018 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 ... u mnie dziś Dzień Sera i Wina Do ryby stosuje wlasna kompozycje ziol z czubryca i skorka cytryny w skladzie, plus kilka innych ziol, ale to juz moja tajemnica. Oczywiscie czosnek , rowniez wlasny. ... każdy ma jakiś swój ulubiony zestaw i kompozycje przypraw ... nie wątpię, że Twoje są bardzo dopracowane, podkreślające smak naturalnego produktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.06.2018 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 (edytowane) Najlepsze, soczyste i pełne smaku oceanu są właśnie krewetki znad zatoki meksykańskiej i zachodniego wybrzeża Atlantyku (jestem w tym szczęśliwym położeniu, źe mam do nich dostęp na wyciągnięcie ręki - dosłownie) ... dziś u mnie "skirt steak" (wielu się takie to cięcie, a smakoszm wołowiny w szczególności - ... głęboki smak, (dziś w mym przypadku - bo nie tradycyjnie z grilla a pieczone powoli i długo), podkręcony doskonałym burbounem, winem i warzywkiem (marchewka, cebula, czosnek, rzodkiew) ... właśnie się marynuje cdn ... w tzw międzyczasie Dzień Sera, Wina i Bourbona cdn Edytowane 3 Czerwca 2018 przez Chef Paul Dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.06.2018 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 ... i o to właśnie chodzi by zwracać baczną uwagę ... miast tanich odpadów Jesteś tym co jesz ... co widać, słychać i czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.06.2018 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 Zacne kawałeczki ... zgodnie z zapowiedzią cd Po dwóch godzinach spędzonych w lodówce mięsko trafiło do wolnowara w towarzystwie cebuli, marchewki i rzodkwi, podlane lekko wołowym bulionem i Cabernet Sauvignon. Trzy godziny w temperaturze wysokiej i trzy w niskiej. ... Efekt przeszedł nawet moje oczekiwania Było tak smaczne i pachnące, że podałem tylko z pieczonymi ziemniaczkami ... i winem (co oczywiste) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 04.06.2018 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 A ja zrobilem dziś pyszny pasztet z królika. Miły uszatek z ekologicznej hodowli mojego ojca. Palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.06.2018 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2018 (edytowane) Cisza, relaks, wedkarstwo muchowe, cudowna przyroda , cudowny styl zycia i cudowny planowany obiad. To jest to! "Palce lizac!" dobrego połowu na smakowity obiadek ps - widzę, że Miszcz wraz ze swym przydupaskiem zapragnęli rozrywki ... cóż, chyba pora na parę wpisów w kulinarnym śmietniku ps - no i "pacz Pan" ... wykrakałem Edytowane 5 Czerwca 2018 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.06.2018 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 ... a u mnie dziś ogonki takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.06.2018 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 dziś krewetki i duuuużo dobrego wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.06.2018 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 Dobre noże to w kuchni podstawa :)Rybka wygląda wyśmienicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.06.2018 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 wygląda bardzo smakowicie ... u mnie dziś pierogi były ... małżonka robiła tradycyjne z ziemniakami i cebulką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.07.2018 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 Dzisiaj wołowina... ... Piękny kawałek ... jak zrobiłeś ? ... u mnie był ozoreczek w sosie cebulowo - chrzanowym więcej tutaj: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=840675696126312&id=100005516676690 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.07.2018 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 słuszna porcja dziś i u mnie na kolację ... ale zdecydowanie mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.07.2018 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2018 (edytowane) Gęsto Na jutro hamburgery i hot-dogi ... z ostatniego bizona ... no to smacznego salsa i cebulowo-czosnkowa musztarda ... każdy ładuje co mu pasuje Edytowane 4 Lipca 2018 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.07.2018 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 (edytowane) Jutro pieczona kaczka z hyzopem Kaczka pieczona w wolnowarze, ryż z kurkumą i borówkami Edytowane 6 Lipca 2018 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.07.2018 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2018 drobne przekąski ... młody, chrupiący Riesling doskonale pasuje do miękkiego, koziego sera ... a do ozorków w galarecie, zimne piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 18.07.2018 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 Floryda to raj dla smakoszy. Pawle, wiedziales gdzie sie osiedlic. Gourmet slow food, taka prosta skromna przekaska z lokalnych organicznych florydzkich skladnikow, a ile radosci dla podniebienia. Lokalny slow food ser i sos czosnkowy, mniam mniam. Wolowina pierwsza klasa, cos niesamowitego.Palce lizac. Frytki na orginalnej recepturze. Palce lizac i lizac! Skromnie , prosto z wielkim smakiem w duchu slow food! https://s22.postimg.cc/am9d8tb0x/gourmet_slow_food2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.07.2018 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2018 Floryda to raj dla smakoszy. Pawle, wiedziales gdzie sie osiedlic. ... ... Starałem się i nie narzekam jakieś przekąski surf and turf polędwica tuńczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 29.08.2018 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Rowniez klasycznie. W marynacie z wegierskiego wina i ziolach. https://s22.postimg.cc/k8ozp2wpt/prosiaczek1.jpg https://s22.postimg.cc/abdyw44kh/prosiaczek2.jpg W sumie wszystko pasuje - poćwiartowana mała świnka w niemowlęcej wanience. Brawo Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 29.08.2018 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Wanienka z tesco tania. Jednorazowo na swinke wystarczy..., a ha wino po marynowaniu wylane do muszli sedesowej. Bedziesz plakal? Za Tokajem Aszu może i bym płakał, za tym sikaczem raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 29.08.2018 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 W takim razie życzę smacznego, gdyż wygląda smakowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.