Chef Paul 29.08.2018 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Bardzo ładny prosiaczek Smacznego ps - widzę żeś na wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.08.2018 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 (edytowane) Taka wakacyjna amatorszczyzna... ... Na następne wakacje wybiorę się chyba z Tobą ... jeżeli Ty będziesz gotował sześć dni w tygodniu a ja jeden u mnie na szybko polędwica z kozim serem szparagi z boczkiem i parmesanem Edytowane 31 Sierpnia 2018 przez Chef Paul dodano fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.09.2018 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2018 no i "rybodania" wyśmienite ... i dodatków prócz Starki więcej nie trzeba u mnie nad wyraz skromnie tradycyjna mała goloneczka (pieczona w piwku) na kapuście z dodatkiem zapiekanego purée z ziemniaków, marchewki i świeżo tartego chrzanu ... oczywiście z piwem jak to golonce przystało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.09.2018 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2018 U mnie w tym roku już po zbiorach (ostatnia była czerwona papryka jalapeno) ... zostało tylko jeszcze trochę ziół i niedojrzałe jeszcze cytryny Pomidorki dorodne i wyglądają smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.09.2018 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2018 po pływaniu dobrze coś przekąsić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.09.2018 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2018 Dobra rybka nigdy nie jest zła ... może zrazik zawijany dla odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 03.10.2018 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Ja w temacie rybek. Pytanie i prośba o poradę. Czy murene trzeba jakoś specjalnie obrabiać, czy po prostu prostu ryba jak ryba. I to samo odnośnie barakudy. Pytam bo nigdy nie robiłem a np. płaszczka czy jesiotr odpowiednio potraktowane, są pyszne a rzucone na patelnię jak je natura stworzyła, kompletnie niejadalne. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.10.2018 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Murenę robisz jak węgorza (najpierw odzierając ze skóry), mnie bardzo smakowała pieczona w głębokim oleju Barakuda to ryba dość "sucha", więc specjalnie nie przepadam. Prosty sposób to filety skropić sokiem z cytryny i posolić (odstawić na pół godziny) później panierujesz w jajku, mące i na patelnię. Najlepiej smażyć na sklarowanym maśle. Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.10.2018 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 (edytowane) Zrobię ja w głębokim tłuszczu w żółtej mace kukurydzianej http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif Edytowane 9 Października 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.10.2018 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 To robimy kolację z makrelą,sałatką i dużą ilością zieleniny i masła oczywiście w żółtej mące kukurydzianej. potem poddam ją obróbce cieplnej w piekarniku.http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dj.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.10.2018 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 Lubie żółty kolor to taki fajans wśród fajansów.http://emotikona.pl/emotikony/pic/2puchar.gif zabawne nudy mnie ogarnęły chcąc zaprezentować makrelę niewędzoną.http://emotikona.pl/emotikony/pic/34miotacz.gif Cudownie się otworzyła w żółtej kąpieli z oleju słonecznikowego. Do piekarnika. z nudów tyle zabawy przy jednej rybce. http://emotikona.pl/emotikony/pic/62koncert.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.10.2018 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 Będzie żółciutko niekoniecznie basenowo ale będzie.http://emotikona.pl/emotikony/pic/rybak.gif Jutro kolejna żółta zgaduj zgadula.http://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.10.2018 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 Tataki poke, prosto, bardzo skromnie, bardzo szybko i super smacznie. Polecam! Mniam mniam!!! Wyśmienite i niezmiernie smaczne ps - widzę, że zawitał do nas Gość ze swymi "miszczowskimi" propozycjami kulinarnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 10.10.2018 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2018 (edytowane) Dzięki za poradę odnośnie mureny, tak myślałem że skoro to głównie po dnie się ugania, to jakiś myk typu sparzyć, czy oskórować będzie potrzebny. A co do makreli to bardzo niedoceniana ryba. Oczywiście taka duża jak zaprezentował mistrz sztuk wszelakich, do smażenia niezbyt się nadaje. Ale małe, jak się wyjmie kręgosłup z większymi ościami i ponacina boki żeby pozostałe się wysmżyły, jest pyszna. Edytowane 10 Października 2018 przez G.N. literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.10.2018 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2018 Dziki za poradę odnośnie mureny, tak myślałem że skoro to głównie po dnie się ugania, to jakiś myk typu sparzyć, czyoskórować będzie potrzebny. A co do makreli to bardzo niedoceniana ryba. Oczywiście taka duża jak zaprezentował mistrz sztuk wszelakich, do smażenia niezbyt się nadaje. Ale małe, jak się wyjmie kręgosłup z większymi ościami i pona ina boki żeby pozostałe się wysmżyły, jest pyszna. Nie wiem co rozumiesz przez słowo duża.Mniejszych w sprzedaży nigdy nie widziałem.Mniejsza musiałaby być śledziem albo szprotką. W pierwszej wersji miała być pieczona bez wstępnej obróbki na patelni.Poddana smażeniu by się właśnie otworzyła podbiła jej smak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.10.2018 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2018 (edytowane) ... u mnie śniadanie: salame pepato, pastrami, avocado, uovo al forno ps - jeżeli teksty będą pisane w normalnym języku a opis zdjęć będzie zgodny z prawdą, nikt nie będzie z tego drwił ps2 - wczoraj miałem odwiedziny włoskich znajomych ps3 - widzę, że mimo wszystko nie dociera: ... Jajeczka na twardo z delikatnie lejącym żółtkiem ... Najpierw wyśmiał mnie odnośnie jajka na miękko i wykasował.Cieknące żółtko ... ... chyba zacznę żałowć wycięcia części tego postu Edytowane 15 Października 2018 przez Chef Paul był :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.10.2018 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2018 (edytowane) ... u mnie śniadanie: salame pepato, pastrami, avocado, uovo al forno [ATTACH=CONFIG]420212[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]420213[/ATTACH] ps - jeżeli teksty będą pisane w normalnym języku a opis zdjęć będzie zgodny z prawdą, nikt nie będzie z tego drwił ps2 - wczoraj miałem odwiedziny włoskich znajomych ps3 - widzę, że mimo wszystko nie dociera: ... chyba zacznę żałowć wycięcia części tego postu Skoro już napisałeś posta to po juhasa go koloryzujesz i urozmaicasz pisząc takie czy inne bzdety zresztą bardzo nieprawdziwe , naszpikowane nienawiścią i szyderstwem.Bawisz się Pan w jakąś grę. Coś Panie tam Pan żałujesz,podmieniasz,zmienia,dopisujesz , prostego tłumaczenie nie potrafisz wkleić.Ten karetka pogotowia wkleja mi jakieś krewetki w ryżu teraz surowicę , a Ty mema z tym że parówki są skażone tym bardziej ,że sam je jesz.Żenua. Załącznik nieokreślony. Jeśli wszedłeś na nieprawidłowy link, proszę powiadom administratora.Nie wiem czy ja tak mam czy wszyscy. Edytowane 15 Października 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.10.2018 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Skoro już napisałeś posta to po juhasa go koloryzujesz i urozmaicasz pisząc takie czy inne bzdety zresztą bardzo nieprawdziwe , naszpikowane nienawiścią i szyderstwem.Bawisz się Pan w jakąś grę. Coś Panie tam Pan żałujesz,podmieniasz,zmienia,dopisujesz , prostego tłumaczenie nie potrafisz wkleić.Ten karetka pogotowia wkleja mi jakieś krewetki w ryżu teraz surowicę , a Ty mema z tym że parówki są skażone tym bardziej ,że sam je jesz.Żenua. Załącznik nieokreślony. Jeśli wszedłeś na nieprawidłowy link, proszę powiadom administratora.Nie wiem czy ja tak mam czy wszyscy. Szanowny Miszczu Bzdety (i koloryzowanie) na temat produktów które wypisujesz pod swymi zdjęciami są tylko i wyłącznie Twoją domeną w wątkach kulinarnych Rozumiem, że próbujesz się dowartościować względem kolegi "Władcy Przysmaków" ale nie tędy droga. Przestań bajać, pisz prawdę a unikniesz drwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.10.2018 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Szanowny Miszczu Bzdety (i koloryzowanie) na temat produktów które wypisujesz pod swymi zdjęciami są tylko i wyłącznie Twoją domeną w wątkach kulinarnych Rozumiem, że próbujesz się dowartościować względem kolegi "Władcy Przysmaków" ale nie tędy droga. Przestań bajać, pisz prawdę a unikniesz drwin No nie ubliżaj mi Wać Pan.Ja wklejam spontany z życia codziennego ,a ten jegomość i jak to koloryzujesz mam się niby doświadczać jego względem , to jakiś typowy dla Ciebie kolejny absurd. .Twoje amerykańskie wywyższanie i drwiny to już jest Twą modą. Kiedyś miałeś styl , gdzieś Ci umknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.10.2018 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Marny makaron najlepszy jest na "przepiórczych jajach" (może i nawet własnych) ... czekam na jaskółcze ... będzie jeszcze lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.