Chef Paul 15.10.2018 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2018 ... ieeetam ... nie masz cielęcych parówek, ani jagnięcych kiełbasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.10.2018 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 (edytowane) Uwaga ... będzie o "koloryzowaniu" (przykład "pierwszy z brzegu") ... Jaja przepiórcze z kurkami jedne z szalotką drugie bez. Faszerowana żółta papryka mięsem mielonym pół na pół łopatka i cielęcina:wiggle: ryż,natka pietruszki,pieczarki,szalotka. ... Faszerowana papryczka z wspomnianym mięskiem i sałata lodowa we włoskim sosie. ... Na powyższych zdjęciach prezentowana "szalotka" jakoś bardzo przypomina młodą, białą cebulę ... chyba, że jest to jakaś nowa odmiana czosnku askalońskiego (popularna, polska nazwa szalotka) znana tylko Miszczowi, który uprawia takową tylko dla własnych potrzeb Nigdzie indziej na świecie bowiem taka odmiana (jak na fotografiach), nie jest nikomu znana ... o "przepiórczych jajkach" (zapewne również własnych) i "cielęcinie" nawet chyba tutaj wspominać nie warto ... jak się robi "sos włoski" ? jakaś tajemna receptura ? ... ps - kolega (ten z wędkowania) to jakiś arabski wojownik ? Edytowane 18 Października 2018 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 19.10.2018 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 W tej waszej hameryce wszystko macie EKO, tylko dlaczego naród tak obrzydliwie spasiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2018 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 W tej waszej hameryce wszystko macie EKO, tylko dlaczego naród tak obrzydliwie spasiony? no nie tylko w "hameryce" https://gazetawroclawska.pl/epidemia-otylosci-wiekszosc-polakow-ma-nadwage/ar/12639580 ... za dużo parówek żrą (nawet tych "cielęcych") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2018 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 W tej waszej hameryce wszystko macie EKO, tylko dlaczego naród tak obrzydliwie spasiony? Daj im spokój to zamorska patologia.Jak pisze ,że szalotka to on pisze ,że słodka cebula, jak pisze ,że cielęcina to to jest wołowina, Facet w moro to nie Polak na rybach tylko arabski wojownik. Połączyli się w chorobie.Powiadasz dlaczego naród taki spasiony bo nie jedzą tylko pasą się co zresztą mówią.Jeden za drugim lata jak opętany gdy się pojawiam.Prawdziwy Polak - patriota tak się nie zachowuje.Ciekawi mnie na kogo zagłosują. Siemanella. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2018 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Nie tylko w Polsce. Fastfoodowy syf ich dopada codziennie, żrą na potęgęhttps://www.polskieradio.pl/42/273/Artykul/1544020,Amerykanie-walcza-z-epidemia-otylosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2018 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 (edytowane) wg39070...........ciekawe co paulek powie. babeczka taka prawie "ham-erykańska". Edytowane 19 Października 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2018 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Rura z bitą śmietana ale niestety w cieście francuskim bo nie było takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2018 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Głęboka marynata bez szalotki (choć ponoć można dodać)i cielęciny ,a potem tylko konsumpcja. Popróbuje pierogów z krewetkami tylko obiorę pancerze i zamknę pieroga.http://emoty.blox.pl/resource/repa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2018 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 http://www.rynekzdrowia.pl/Uslugi-medyczne/USA-epidemia-otylosci-w-odwrocie,128077,8.html Jutro wkleję coś po "ham-erykańsku";).Będzie czadowo i na żółto i czerwono.Do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2018 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 powyżej widzimy szalotkę poniżej specjalna odmiana "szalotki" znana tylko jednej osobie na świecie (nazywana również cebulą białą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2018 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 ... Facet w moro to nie Polak na rybach tylko arabski wojownik... ....Jeden za drugim lata jak opętany gdy się pojawiam... "facet na rybach" z naszywkami na rękawie po arabsku ... gdy tylko "się pojawiasz" dostarczasz doskonałej zabawy w kulinariach ... np takim "rewolucyjnym" połączeniem smaków [ATTACH=CONFIG]420402[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 19.10.2018 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Bredzisz jak idiota, czy udajesz? Improwizujesz cebulą i twierdzisz , że to szalotka. Tak jak "cielęcina" itp. Co do faceta w moro, ryba to nie sarna, kozica, dzik itp. https://www.orvis.com/fishing-apparel Otyłość? Biedni latynosi i afroamerykanie tak zyją. Zaopatrują się w amerykanskim "macro", gdzie kupuja za godzinę swojej pracy 120 parowek i 30 litrów coli. 5 litrowe słoje majonezu za 2 dollary i olej w karnistrach, ktory sie nie miesci w kuchennych szafkach, do tego 5 kg bekonu równiez za goowniane pieniadze. Jedza byle co i byle jak , tak jak ty, tylko w mega ilosciach za goowniane pieniadze. ...kanistrach... analfabeto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2018 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 (edytowane) https://youtu.be/vk5JE7YIR4c Ryba gotowana we wodzie:D.Bez grama tłuszczu,No i bez szalotki białej. Edytowane 19 Października 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2018 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Tutaj się łowią krewetki na moją kolację Takich jajek (nie przepiórczych - bo wszystkie zostały już zjedzone przez miłośnika owych, który innych nie toleruje ) - od szczęśliwych kur wolnowybiegowych - używamy do przygotowania ... ... takich placków ziemniaczanych Tak się chłodzi wino do stosownej temperatury ... ... które następnie podajemy do kolacji ... do mięsa możemy podać, musztardę pełnoziarnistą, oliwki faszerowane czosnkiem i bignè croccanti Wszystkim życzę smacznego weekend'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2018 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]420426[/ATTACH] Tutaj się łowią krewetki na moją kolację Takich jajek (nie przepiórczych - bo wszystkie zostały już zjedzone przez miłośnika owych, który innych nie toleruje ) - od szczęśliwych kur wolnowybiegowych - używamy do przygotowania ... [ATTACH=CONFIG]420429[/ATTACH] ... takich placków ziemniaczanych [ATTACH=CONFIG]420430[/ATTACH] Tak się chłodzi wino do stosownej temperatury ... [ATTACH=CONFIG]420431[/ATTACH] ... które następnie podajemy do kolacji [ATTACH=CONFIG]420432[/ATTACH] ... do mięsa możemy podać, musztardę pełnoziarnistą, oliwki faszerowane czosnkiem i bignè croccanti Wszystkim życzę smacznego weekend'u Ten u góry to nie jest placek ziemniaczany to jest jego zaprzeczenie - mutacja w Kulinariach z dodatkami jakie nie powinny się na nim znaleźć. To jest placek ziemniaczany z cukrem i śmietana.Usmażyłem go ja. Edytowane 19 Października 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2018 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Wersji placków ziemniaczanych jest tyle ile jest różnych wersji np bigosu ... ekspercie kulinarny ... oczywiście Twoje są "najtwojsze" i jedynie poprawne to nigiri, sashimi i sushi sam zrobiłeś ? Gratuluję, zgodnie ze sztuką i wygląda smacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2018 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Tak jak z szalotka , jest placek po zbójnicku ale placki ziemniaczane wedle tradycji są tylko jedyne w swoim rodzaju. to nigiri, sashimi i sushi sam zrobiłeś ? Czytanie ze zrozumieniem to jadał mój znajomy z FM w moim wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2018 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Wersji placków ziemniaczanych jest tyle ile jest różnych wersji np bigosu ... ekspercie kulinarny ... oczywiście Twoje są "najtwojsze" i jedynie poprawne to nigiri, sashimi i sushi sam zrobiłeś ? Gratuluję, zgodnie ze sztuką i wygląda smacznie Profanacji ale nie placków https://www.zywnosc.com.pl/historia-plackow-ziemniaczanych/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2018 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Tak jak z szalotka , jest placek po zbójnicku ale placki ziemniaczane wedle tradycji są tylko jedyne w swoim rodzaju. Czytanie ze zrozumieniem to jadał mój znajomy z FM w moim wątku. Nie nie tak jak z Twoją "szalotką" szalotka to nie cebula Czy gdzieś napisałem, że to są jakieś "tradycyjne" placki ziemniaczane ? ... i z jakąkolwiek tradycją związane ? ... do placków ziemniaczanych możemy użyć wiele dodatków. Uważałeś, że należy się pochwalić w powyższym poście tym co jedzą Twoi znajomi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.