Chef Paul 19.10.2018 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Profanacji ale nie placków https://www.zywnosc.com.pl/historia-plackow-ziemniaczanych/ Byłbyś uprzejmy zaprzestać wypisywać te swoje "mądrości kulinarne" ... Cytat z linku który wstawiłeś Polacy placki ziemniaczane najczęściej jadają ze śmietaną, cukrem lub sosem gulaszowym. Poza granicami kraju, rarytasom z ziemniaków, towarzyszą na talerzu szpinak, jajka sadzone, szynka, bekon czy grillowane pomidory. Amatorom placków ziemniaczanych pozostaje więc życzyć – smacznego ... jak to było ? ... "czytanie ze zrozumieniem" Twoich postów ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/184/#findComment-7589453 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2018 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Masz coś przeciwko, rybie na głębokim olej i temperaturze jakiej nie osiagniesz na kuchence. Doucz się amatorze! nie da rady ... to jedyny w swym rodzaju "rewolucjonista kulinarny" który "wie lepiej" Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/184/#findComment-7589454 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2018 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Właśnie czytalem. MiSzCz plackowy o jednej recepturze. Kiepski amatorzyna:no: Niechybnie robienie z siebie "kulinarnego dyletanta" (co łatwo jest udowodnić na podstawie pisanych przez niego postów), sprawia mu jakąś swoistą przyjemność ... być może wg zasady: "obojętnie jak będą mówili, byle mówili" "Tradycyjny Rewolucjonista" ps - bardzo przypadły mi do gustu "tradycyjne" grillowane skrzydełka w zupie z marchwi Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/184/#findComment-7589458 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2018 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Byłbyś uprzejmy zaprzestać wypisywać te swoje "mądrości kulinarne" ... Cytat z linku który wstawiłeś Polacy placki ziemniaczane najczęściej jadają ze śmietaną, cukrem lub sosem gulaszowym. Poza granicami kraju, rarytasom z ziemniaków, towarzyszą na talerzu szpinak, jajka sadzone, szynka, bekon czy grillowane pomidory. Amatorom placków ziemniaczanych pozostaje więc życzyć – smacznego ... jak to było ? ... "czytanie ze zrozumieniem" Twoich postów ? Te u góry nie maja z tymi tradycyjnymi nic wspólnego.Przecież do bigosu możesz sobie dodać kalafiora to też będzie bigos..Link to historia placków ziemniaczanych ,a anie mutantów jak Twój z wymyślonymi przez Ciebie dodatkami.To placki z plajtą grzybowo - paprykową i mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/184/#findComment-7589462 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2018 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Niechybnie robienie z siebie "kulinarnego dyletanta" (co łatwo jest udowodnić na podstawie pisanych przez niego postów), sprawia mu jakąś swoistą przyjemność ... być może wg zasady: "obojętnie jak będą mówili, byle mówili" "Tradycyjny Rewolucjonista" ps - bardzo przypadły mi do gustu "tradycyjne" grillowane skrzydełka w zupie z marchwi Gdybym ja wkleił np.takie placki z takimi dodatkami to wiesz coby powiedziała Twoja chora intuicja.Że na ich widok razem z żółtym dostajecie sracz...i http://kuchnia-marty.pl/wp-content/uploads/2016/02/4914.900.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/184/#findComment-7589466 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2018 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Te u góry nie maja z tymi tradycyjnymi nic wspólnego.Przecież do bigosu możesz sobie dodać kalafiora to też będzie bigos..Link to historia placków ziemniaczanych ,a anie mutantów jak Twój z wymyślonymi przez Ciebie dodatkami.To placki z plajtą grzybowo - paprykową i mlekiem Z zadowoleniem przyznaję, że Twe posty czytam z coraz większym rozbawieniem. Twe kulinarne "ekspertyzy" i "krytyka" wzbudzają we mnie podziw niezmierny dla Twej jakże wielkiej znajomości tematu W swej niespecjalnej głupocie jesteś poprostu Wielki Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/184/#findComment-7589467 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2018 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Gdybym ja wkleił np.takie placki z takimi dodatkami to wiesz coby powiedziała Twoja chora intuicja.Że na ich widok razem z żółtym dostajecie sracz...i http://kuchnia-marty.pl/wp-content/uploads/2016/02/4914.900.jpg ... no coś takiego ... bez cukru i śmietanki ? ... toż to jakaś profanacja nie związana z pszenno-buraczaną tradycją Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/184/#findComment-7589471 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2018 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Czy ty udajesz idiotę? Jestem ciekawy. Raczej nie udaje Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/184/#findComment-7589472 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2018 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Z zadowoleniem przyznaję, że Twe posty czytam z coraz większym rozbawieniem. Twe kulinarne "ekspertyzy" i "krytyka" wzbudzają we mnie podziw niezmierny dla Twej jakże wielkiej znajomości tematu W swej niespecjalnej głupocie jesteś poprostu Wielki Nie odpowiedziałeś na pytanie ale za to zadrwiłeś i szyderczo wyśmiałeś.Po prostu(piszemy rozdzielnie wstyd) Sami sprowokowaliście i sami ubliżacie.To jest Wasze wstrętne choróbsko. https://www.google.pl/search?q=placki+ziemniaczane+tradycyjne&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj_8sPuypPeAhUKECwKHbhwBJ8Q_AUIDigB&biw=1920&bih=938#imgrc=_ znajdź tam Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/184/#findComment-7589473 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2018 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Wiesz co wyzywam Cie na pojedynek kulinarny.Zagrajmy uczciwie czysto.Na moich zasadach a później na Twoich.No jak podejmujesz rękawicę? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/184/#findComment-7589477 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2018 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Nie odpowiedziałeś na pytanie ale za to zadrwiłeś i szyderczo wyśmiałeś.Po prostu(piszemy rozdzielnie wstyd) Sami sprowokowaliście i sami ubliżacie.To jest Wasze wstrętne choróbsko. https://www.google.pl/search?q=placki+ziemniaczane+tradycyjne&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj_8sPuypPeAhUKECwKHbhwBJ8Q_AUIDigB&biw=1920&bih=938#imgrc=_ znajdź tam Twoje Mój błąd "po prostu" piszemy rozdzielnie. Przepraszam. Tak na marginesie, używamy również "spacji" pomiędzy znakami przestankowymi Na jakie pytanie ? W jakim celu mam szukać swej wersji placków ziemniaczanych w internecie ? ... przecież tam same "tradycyjne" z cukrem i śmietanką ... moje "tradycyjnymi" nie są Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/184/#findComment-7589478 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2018 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Wiesz co wyzywam Cie na pojedynek kulinarny.Zagrajmy uczciwie czysto.Na moich zasadach a później na Twoich.No jak podejmujesz rękawicę? Mało Tobie jeszcze pośmiewiska które tutaj z siebie robisz ? Na Twoich zasadach ? ... a jakież to zasady ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/184/#findComment-7589481 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2018 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Mało Tobie jeszcze pośmiewiska które tutaj z siebie robisz ? Na Twoich zasadach ? ... a jakież to zasady ? Nie bój się , po prostu wyzywam Cię na pojedynek kulinarny.Ty robisz potrawę z moimi składnikami ,a ja z Twoimi.Oczywiście bez niepotrzebnej nonszalancji.Potrawy inne jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/184/#findComment-7589482 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2018 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 (edytowane) Nie bój się , po prostu wyzywam Cię na pojedynek kulinarny.Ty robisz potrawę z moimi składnikami ,a ja z Twoimi.Oczywiście bez niepotrzebnej nonszalancji.Potrawy inne jak zawsze. Przyznaję, że strasznie mnie przestraszyłeś ... przyślesz mi w paczce swoją "szalotkę" i "cielęce parówki" ? ps - "spacja", "spacja" zapominasz jej wciskać w odpowiednim czasie ... purysto językowy Edytowane 19 Października 2018 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/184/#findComment-7589486 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2018 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Przyznaję, że strasznie mnie przestraszyłeś ... przyślesz mi w paczce swoją "szalotkę" i "cielęce parówki" ? Wulgaryzujesz.Po prostu wkleję fotkę z produktami na talerzu i Ty i ja coś z nich zrobimy.Potem Ty wkleisz swoje składniki na talerzu i robimy danie wedle swojego uznania.Myślę ,że niech będzie uczciwie i czysto.Całkiem na poważnie.No i co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/184/#findComment-7589488 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2018 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Wulgaryzujesz.Po prostu wkleję fotkę z produktami na talerzu i Ty i ja coś z nich zrobimy.Potem Ty wkleisz swoje składniki na talerzu i robimy danie wedle swojego uznania.Myślę ,że niech będzie uczciwie i czysto.Całkiem na poważnie.No i co Ty na to? Również mam dla Ciebie pewną propozycję. Zapisz się może na jakieś kursy kulinarne i jak je jakoś zdołasz ukończyć, zobaczymy czego się nauczyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/184/#findComment-7589489 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2018 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Jeśli nie podejmiesz rękawicy będziesz tchórzem.Ty ze znakomitą przeszłością kulinarną i ja jej pozbawiony czysty typowy ,prosty,spontaniczny,nachalny,ośmieszający styl.Tyle Ci wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/184/#findComment-7589493 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.10.2018 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2018 Ty się boisz skrzyżować ze mną rękawice kulinarne.Po prostu się boisz ,a tak naprawdę nie masz czego.Zaplecze znakomite .umiejętności wspaniałe,wiedza niespotykana i bardzo poprawna,Starcie doskonałej znajomości kulinarnej z jej brakiem.No nie wiem co mam Ci jeszcze napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/184/#findComment-7589495 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.10.2018 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2018 Jeśli nie podejmiesz rękawicy będziesz tchórzem.Ty ze znakomitą przeszłością kulinarną i ja jej pozbawiony czysty typowy ,prosty,spontaniczny,nachalny,ośmieszający styl.Tyle Ci wystarczy? Czy Tobie przypadkiem coś się dziś wydarzyło. Jakiś upadek (wywróciłeś się w kuchni) i się uderzyłeś w głowę ? Zaczynam się o Ciebie martwić. Pozostań proszę przy bawieniu nas swymi rewolucyjnymi przepisami i innymi wesołymi opowieściami. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/184/#findComment-7589496 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.10.2018 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2018 Ty się boisz skrzyżować ze mną rękawice kulinarne.Po prostu się boisz ,a tak naprawdę nie masz czego.Zaplecze znakomite .umiejętności wspaniałe,wiedza niespotykana i bardzo poprawna,Starcie doskonałej znajomości kulinarnej z jej brakiem.No nie wiem co mam Ci jeszcze napisać. Jest tak jak piszesz ... z drobną poprawką. Ty mnie nie przestraszyłeś Ty mnie przeraziłeś Nic już więcej nie pisz ... na ten temat oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/184/#findComment-7589497 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.