Chef Paul 19.10.2018 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Profanacji ale nie placków https://www.zywnosc.com.pl/historia-plackow-ziemniaczanych/ Byłbyś uprzejmy zaprzestać wypisywać te swoje "mądrości kulinarne" ... Cytat z linku który wstawiłeś Polacy placki ziemniaczane najczęściej jadają ze śmietaną, cukrem lub sosem gulaszowym. Poza granicami kraju, rarytasom z ziemniaków, towarzyszą na talerzu szpinak, jajka sadzone, szynka, bekon czy grillowane pomidory. Amatorom placków ziemniaczanych pozostaje więc życzyć – smacznego ... jak to było ? ... "czytanie ze zrozumieniem" Twoich postów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2018 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Masz coś przeciwko, rybie na głębokim olej i temperaturze jakiej nie osiagniesz na kuchence. Doucz się amatorze! nie da rady ... to jedyny w swym rodzaju "rewolucjonista kulinarny" który "wie lepiej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2018 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Właśnie czytalem. MiSzCz plackowy o jednej recepturze. Kiepski amatorzyna:no: Niechybnie robienie z siebie "kulinarnego dyletanta" (co łatwo jest udowodnić na podstawie pisanych przez niego postów), sprawia mu jakąś swoistą przyjemność ... być może wg zasady: "obojętnie jak będą mówili, byle mówili" "Tradycyjny Rewolucjonista" ps - bardzo przypadły mi do gustu "tradycyjne" grillowane skrzydełka w zupie z marchwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2018 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Byłbyś uprzejmy zaprzestać wypisywać te swoje "mądrości kulinarne" ... Cytat z linku który wstawiłeś Polacy placki ziemniaczane najczęściej jadają ze śmietaną, cukrem lub sosem gulaszowym. Poza granicami kraju, rarytasom z ziemniaków, towarzyszą na talerzu szpinak, jajka sadzone, szynka, bekon czy grillowane pomidory. Amatorom placków ziemniaczanych pozostaje więc życzyć – smacznego ... jak to było ? ... "czytanie ze zrozumieniem" Twoich postów ? Te u góry nie maja z tymi tradycyjnymi nic wspólnego.Przecież do bigosu możesz sobie dodać kalafiora to też będzie bigos..Link to historia placków ziemniaczanych ,a anie mutantów jak Twój z wymyślonymi przez Ciebie dodatkami.To placki z plajtą grzybowo - paprykową i mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2018 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Niechybnie robienie z siebie "kulinarnego dyletanta" (co łatwo jest udowodnić na podstawie pisanych przez niego postów), sprawia mu jakąś swoistą przyjemność ... być może wg zasady: "obojętnie jak będą mówili, byle mówili" "Tradycyjny Rewolucjonista" ps - bardzo przypadły mi do gustu "tradycyjne" grillowane skrzydełka w zupie z marchwi Gdybym ja wkleił np.takie placki z takimi dodatkami to wiesz coby powiedziała Twoja chora intuicja.Że na ich widok razem z żółtym dostajecie sracz...i http://kuchnia-marty.pl/wp-content/uploads/2016/02/4914.900.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2018 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Te u góry nie maja z tymi tradycyjnymi nic wspólnego.Przecież do bigosu możesz sobie dodać kalafiora to też będzie bigos..Link to historia placków ziemniaczanych ,a anie mutantów jak Twój z wymyślonymi przez Ciebie dodatkami.To placki z plajtą grzybowo - paprykową i mlekiem Z zadowoleniem przyznaję, że Twe posty czytam z coraz większym rozbawieniem. Twe kulinarne "ekspertyzy" i "krytyka" wzbudzają we mnie podziw niezmierny dla Twej jakże wielkiej znajomości tematu W swej niespecjalnej głupocie jesteś poprostu Wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2018 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Gdybym ja wkleił np.takie placki z takimi dodatkami to wiesz coby powiedziała Twoja chora intuicja.Że na ich widok razem z żółtym dostajecie sracz...i http://kuchnia-marty.pl/wp-content/uploads/2016/02/4914.900.jpg ... no coś takiego ... bez cukru i śmietanki ? ... toż to jakaś profanacja nie związana z pszenno-buraczaną tradycją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2018 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Czy ty udajesz idiotę? Jestem ciekawy. Raczej nie udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2018 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Z zadowoleniem przyznaję, że Twe posty czytam z coraz większym rozbawieniem. Twe kulinarne "ekspertyzy" i "krytyka" wzbudzają we mnie podziw niezmierny dla Twej jakże wielkiej znajomości tematu W swej niespecjalnej głupocie jesteś poprostu Wielki Nie odpowiedziałeś na pytanie ale za to zadrwiłeś i szyderczo wyśmiałeś.Po prostu(piszemy rozdzielnie wstyd) Sami sprowokowaliście i sami ubliżacie.To jest Wasze wstrętne choróbsko. https://www.google.pl/search?q=placki+ziemniaczane+tradycyjne&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj_8sPuypPeAhUKECwKHbhwBJ8Q_AUIDigB&biw=1920&bih=938#imgrc=_ znajdź tam Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2018 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Wiesz co wyzywam Cie na pojedynek kulinarny.Zagrajmy uczciwie czysto.Na moich zasadach a później na Twoich.No jak podejmujesz rękawicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2018 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Nie odpowiedziałeś na pytanie ale za to zadrwiłeś i szyderczo wyśmiałeś.Po prostu(piszemy rozdzielnie wstyd) Sami sprowokowaliście i sami ubliżacie.To jest Wasze wstrętne choróbsko. https://www.google.pl/search?q=placki+ziemniaczane+tradycyjne&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj_8sPuypPeAhUKECwKHbhwBJ8Q_AUIDigB&biw=1920&bih=938#imgrc=_ znajdź tam Twoje Mój błąd "po prostu" piszemy rozdzielnie. Przepraszam. Tak na marginesie, używamy również "spacji" pomiędzy znakami przestankowymi Na jakie pytanie ? W jakim celu mam szukać swej wersji placków ziemniaczanych w internecie ? ... przecież tam same "tradycyjne" z cukrem i śmietanką ... moje "tradycyjnymi" nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2018 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Wiesz co wyzywam Cie na pojedynek kulinarny.Zagrajmy uczciwie czysto.Na moich zasadach a później na Twoich.No jak podejmujesz rękawicę? Mało Tobie jeszcze pośmiewiska które tutaj z siebie robisz ? Na Twoich zasadach ? ... a jakież to zasady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2018 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Mało Tobie jeszcze pośmiewiska które tutaj z siebie robisz ? Na Twoich zasadach ? ... a jakież to zasady ? Nie bój się , po prostu wyzywam Cię na pojedynek kulinarny.Ty robisz potrawę z moimi składnikami ,a ja z Twoimi.Oczywiście bez niepotrzebnej nonszalancji.Potrawy inne jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2018 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 (edytowane) Nie bój się , po prostu wyzywam Cię na pojedynek kulinarny.Ty robisz potrawę z moimi składnikami ,a ja z Twoimi.Oczywiście bez niepotrzebnej nonszalancji.Potrawy inne jak zawsze. Przyznaję, że strasznie mnie przestraszyłeś ... przyślesz mi w paczce swoją "szalotkę" i "cielęce parówki" ? ps - "spacja", "spacja" zapominasz jej wciskać w odpowiednim czasie ... purysto językowy Edytowane 19 Października 2018 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2018 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Przyznaję, że strasznie mnie przestraszyłeś ... przyślesz mi w paczce swoją "szalotkę" i "cielęce parówki" ? Wulgaryzujesz.Po prostu wkleję fotkę z produktami na talerzu i Ty i ja coś z nich zrobimy.Potem Ty wkleisz swoje składniki na talerzu i robimy danie wedle swojego uznania.Myślę ,że niech będzie uczciwie i czysto.Całkiem na poważnie.No i co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2018 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Wulgaryzujesz.Po prostu wkleję fotkę z produktami na talerzu i Ty i ja coś z nich zrobimy.Potem Ty wkleisz swoje składniki na talerzu i robimy danie wedle swojego uznania.Myślę ,że niech będzie uczciwie i czysto.Całkiem na poważnie.No i co Ty na to? Również mam dla Ciebie pewną propozycję. Zapisz się może na jakieś kursy kulinarne i jak je jakoś zdołasz ukończyć, zobaczymy czego się nauczyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2018 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Jeśli nie podejmiesz rękawicy będziesz tchórzem.Ty ze znakomitą przeszłością kulinarną i ja jej pozbawiony czysty typowy ,prosty,spontaniczny,nachalny,ośmieszający styl.Tyle Ci wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.10.2018 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2018 Ty się boisz skrzyżować ze mną rękawice kulinarne.Po prostu się boisz ,a tak naprawdę nie masz czego.Zaplecze znakomite .umiejętności wspaniałe,wiedza niespotykana i bardzo poprawna,Starcie doskonałej znajomości kulinarnej z jej brakiem.No nie wiem co mam Ci jeszcze napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.10.2018 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2018 Jeśli nie podejmiesz rękawicy będziesz tchórzem.Ty ze znakomitą przeszłością kulinarną i ja jej pozbawiony czysty typowy ,prosty,spontaniczny,nachalny,ośmieszający styl.Tyle Ci wystarczy? Czy Tobie przypadkiem coś się dziś wydarzyło. Jakiś upadek (wywróciłeś się w kuchni) i się uderzyłeś w głowę ? Zaczynam się o Ciebie martwić. Pozostań proszę przy bawieniu nas swymi rewolucyjnymi przepisami i innymi wesołymi opowieściami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.10.2018 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2018 Ty się boisz skrzyżować ze mną rękawice kulinarne.Po prostu się boisz ,a tak naprawdę nie masz czego.Zaplecze znakomite .umiejętności wspaniałe,wiedza niespotykana i bardzo poprawna,Starcie doskonałej znajomości kulinarnej z jej brakiem.No nie wiem co mam Ci jeszcze napisać. Jest tak jak piszesz ... z drobną poprawką. Ty mnie nie przestraszyłeś Ty mnie przeraziłeś Nic już więcej nie pisz ... na ten temat oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.