Chef Paul 27.05.2019 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 No to bęc! ... ... dziś przez "dziurkę od klucza" ... pod fajitas z ribeye steak'a Jutro skrzydełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 28.05.2019 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 (edytowane) U mnie było bardzo skromnie. Organiczne t-bony z wolnowybiegowego czarnego angusa, i sałata z krewetkami xxl. Oczywiście krewetki dzikie, z zatoki meksykańskiej. Pomijam tradycyjne przystawki, jak zwykle takie same. Jak zwykle różnego rodzaju owoce i troche "prądu". Od japońskiego do burbonów... Edytowane 28 Maja 2019 przez Władca Przysmaków dodanie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 28.05.2019 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Zostało mi 2 kg krewetek. Do czegos się je upcha, np. drugie śniadanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 28.05.2019 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 U mnie było bardzo skromnie. Organiczne t-bony z wolnowybiegowego czarnego angusa, i sałata z krewetkami xxl. Oczywiście krewetki dzikie, z zatoki meksykańskiej. Pomijam tradycyjne przystawki, jak zwykle takie same. Jak zwykle różnego rodzaju owoce i troche "prądu". Od japońskiego do burbonów... Tak z czystej ciekawości, czy wodę mineralną Muszyniankę można kupić w USA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 29.05.2019 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Prosto, skromnie i organicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.05.2019 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 Co za piękny poranek. Prosto, super smacznie i skromnie. Oczywiście bez bułki z chleba żytniego:lol2: http://youtu.be/2FYocFFiiqM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.05.2019 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 Prymitywną i wyjątkowo prostacką wydajesz teraz opinię o koledze NS. Trudno też wyczuć czy jest to tylko podziw dla niego , czy może już skierowana do WP groźba? Sugerujesz elegancko i publicznie Władcy P., że NS swój ewentualny niedostatek intelektu w razie czego, zrekompensowałby sobie siłą fizyczną? To dosyć smutne, co tu o Nim opowiadasz. A cały czas sprawiałeś wrażenie, że odczuwasz nawet do NS-a pewną sympatię. To permanentne spijanie sobie z dziobków i nagle... taka opinia. Prawdę mówiąc sam NS wcale mi nie wygląda na jakiegoś agresywnego zwyrodnialca bez hamulców. Może bardziej na infantylnego pozera w kominiarce, ale... Cóż! Ty to w końcu widocznie wiesz najlepiej. Władco, podziękuj panu za radę, pewnie na to czeka. 2112wojtek, co nogę powiedzieć. Nie będę żerował na najbardziej prymitywnych instynktach wd-40, czy jak mu tam. Żerowanie ogranicze do piersi kurczaka z grilla. Organicznie, super smacznie i bardzo skromnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.05.2019 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 ... Pomijam tradycyjne przystawki, jak zwykle takie same. Jak zwykle różnego rodzaju owoce i troche "prądu". Od japońskiego do burbonów... Bardzo ładny zestaw dla miłośników bourbon'a (do którego to grona sam należę) ... można dopasować do dań wszelakich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.05.2019 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Bardzo ładny zestaw dla miłośników bourbon'a (do którego to grona sam należę) ... można dopasować do dań wszelakich Nawet do kaszany budżetowej. Niestety mam ciepło jak to napisał wd-40, wyświetlacz wskazuje 102 F. Temperatura stała przez cały rok, trzeba będzie się schłodzić czymś zimnym. Grand brut moim zdaniem jest najlepszy w tej sytuacji... Viva la viva, viva la malinowe nosy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 31.05.2019 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Viva la viva, viva la malinowe nosy! Wzruszyłeś mnie teraz. To już tyle lat wspólnego grillowania fląder, jak mawiano kiedyś : "those raspberry noses". Pyszna potrawa, tęsknię za nią czasem. Ciekawe czy Sanepid już pozwala na pojawianie się jej na wolnym rynku ? Viva la viva! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 01.06.2019 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 (edytowane) Wzruszyłeś mnie teraz. To już tyle lat wspólnego grillowania fląder, jak mawiano kiedyś : "those raspberry noses". Pyszna potrawa, tęsknię za nią czasem. Ciekawe czy Sanepid już pozwala na pojawianie się jej na wolnym rynku ? Viva la viva! Stare czasy, łezka się w oku kręci. Jedno jest pewne, Sanepid dopuścił na rynek kaszankę. Mam ciepło z tego powodu... https://youtu.be/zlJrYKj11AE Edytowane 1 Czerwca 2019 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 01.06.2019 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 (edytowane) Dzisiaj mam ochotę na steka, lekko odymionego. Takie dopełnienie piątkowego lenistwa... Edytowane 1 Czerwca 2019 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.06.2019 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 Na ostro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.06.2019 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Wkurwiają mnie żaby ... i pasikoniki ... zaraz wyruszę na polowanie a jutro wrzucę na grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.06.2019 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Zamiast żab i pasikoników był młodziutki kurczaczek ... najpierw go zapeklowałem ... następnie sparzyłem i uwędziłem ... i spożyłem Wcześniej jednak była kiełbaska z grilla ... z karmelizowaną w miodzie marchewką i serowymi ziemniakami Skromne, smakowite danko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 09.06.2019 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Zamiast żab i pasikoników był młodziutki kurczaczek [ATTACH=CONFIG]431288[/ATTACH] ... najpierw go zapeklowałem [ATTACH=CONFIG]431289[/ATTACH] ... następnie sparzyłem i uwędziłem [ATTACH=CONFIG]431290[/ATTACH] ... i spożyłem Wcześniej jednak była kiełbaska z grilla [ATTACH=CONFIG]431291[/ATTACH] ... z karmelizowaną w miodzie marchewką i serowymi ziemniakami [ATTACH=CONFIG]431292[/ATTACH] Skromne, smakowite danko. Kto co lubi ale ja bym nie parzył, natomiast sporo dłużej wędził. Tak robiłem "wściekłego królika z klatki". Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 09.06.2019 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Kto co lubi ale ja bym nie parzył, natomiast sporo dłużej wędził. Tak robiłem "wściekłego królika z klatki". Pzdr. Tradycyjnie błysnełeś. Uwielbiam super soczyste wędzone kurczaki. No to bęc! Wino pod kurczaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 09.06.2019 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Tradycyjnie błysnełeś. Uwielbiam super soczyste wędzone kurczaki. No to bęc! Wino pod kurczaka. Nie udzielaj się, nie do ciebie pisałem. Twoje zdanie jest dla mnie mniej ważne, niż zeszłoroczny śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.06.2019 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Uwielbiam super soczyste wędzone kurczaki. No to bęc! Wino pod kurczaka. ... No to bęc ... również bardzo lubimy soczyste, wędzone, młode, organiczne kurczaki, zrobione zgodnie ze sztuką kulinarną ... ale "co kto lubi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 09.06.2019 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 No to bęc [ATTACH=CONFIG]431296[/ATTACH] ... również bardzo lubimy soczyste, wędzone, młode, organiczne kurczaki, zrobione zgodnie ze sztuką kulinarną ... ale "co kto lubi" Najlepsze jedzenie, ale jak "co kto lubi", nie zabronimy zachwycać się suchym gumowatym królikiem. Do tak zacnego kurczaka polecam wspaniałe letnie wino, Domaine de la Perriere Sancerre rocznik 2017 https://i.postimg.cc/PqyRZ3ZR/burak-i-nieuk-wg.jpg https://i.postimg.cc/PqYWZPwV/burak-wugiegas-2.jpg U mnie dzisiaj organiczne steki z wolnowybiegowego czarnego angusa. https://i.postimg.cc/267pgf89/burak-wg4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.