Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULINARIA

Recommended Posts

Pamięć masz dobrą i ...jakże wybiórczą. Żenada.

To prawda, pamięć mam jeszcze bardzo dobrą :)

Wybiórczą, rezerwuję zawsze dla osobników bawiących mnie swym bełkocikiem :)

ps - chwalenie wyglądu kiełbasy z wadami, nazywam bełkocikiem także :)

Edytowane przez Chef Paul
ps

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przecież w "Twoich wariacjach" WP pokazał w czym wędzi, termometr, opis przygotowania drewna, itd :)

Nie czytasz "własnego" tematu ? :)

ps - napisał również, że "wieszał" nie będzie a "obsmrodzi surowiznę" na leżąco :)

NS, znowu dostał rozwolnienia umysłowego.

U mnie t boniki z organicznego wolnowybiegowego czarnego angusa, super smacznie , super szybko i skromnie.

rozmowa-z-burakiem10.jpg

Sos na bazie czerwonego wina(dostępne na specjalne zamówienie w PL w cenie 950 pln za butelke), szalotki i podgrzybków z solanki.

...czyli surowizna. Na leżąco to można ...poleżeć. Widziałeś kiedyś, żeby porządny wędliniarz wędził na "płask"?

Bo na tej przestrzeni można powiesić 4 takie szynki, czysta ekonomia wędzenia. Ale ale, mądrzyłeś się że nie da rady, bo nie. A jak już to jest to obsmrodzenie surowizny.:lol2::rotfl::lol2: Pajacowanie i dziecinada do kwadratu, jak zwykle!

Edytowane przez Władca Przysmaków
poprawka na poprawny cytat z wg....obsmrodzenie

...czyli surowizna. Na leżąco to można ...poleżeć. Widziałeś kiedyś, żeby porządny wędliniarz wędził na "płask"?

Powiadam Ci ,że to ze sklepu. On nie ma i nie pokazał wędzarni. Zobacz pokazuje tylko pudło i jakieś rolki z boku.Oszukuje wszystkich tu zaglądających. Razem z Paulem robią kabaret. Jak już o sraczce mowa to kabaret na całego. Chciałbym ,żeby ten Don Pajacco pokazał komorę wędzarnianą po wędzeniu tego mięsiwa. Nie pokaże bo jej nie ma.Powiadam Państwu ,że to kpina tego wielonickowca. bęc, houscik , WP ,Q , itd.

Powiadam Ci ,że to ze sklepu. On nie ma i nie pokazał wędzarni. Zobacz pokazuje tylko pudło i jakieś rolki z boku.Oszukuje wszystkich tu zaglądających. Razem z Paulem robią kabaret. Jak już o sraczce mowa to kabaret na całego. Chciałbym ,żeby ten Don Pajacco pokazał komorę wędzarnianą po wędzeniu tego mięsiwa. Nie pokaże bo jej nie ma.Powiadam Państwu ,że to kpina tego wielonickowca. bęc, houscik , WP ,Q , itd.

Jeżeli pokaże to odszczekasz pod stołem ? :D

ps - jak do tej pory kulinarny kabaret robisz Ty :)

WP i ja pokazujemy tylko ja należy się zdrowo i smacznie odżywiać.

Pisz jednak i się nie zniechęcaj gdyż dostarczasz nam wesołej zabawy ;)

ps

Bo na tej przestrzeni można powiesić 4 takie szynki, czysta ekonomia wędzenia. Ale ale, mądrzyłeś się że nie da rady, bo nie. A jak już to jest to obsmrodzenie surowizny.:lol2::rotfl::lol2: Pajacowanie i dziecinada do kwadratu, jak zwykle!

Pierwsze moje wędzenie a w zasadzie dwa też było na leżąco, bo po prostu taką grilowędzarnię dostałem.

Oczywiście że się da, więc nie wiem o co NS znowu robi dym?

Na wisząco wygodniej, bo się więcej zmieści, ale na leżąco tak samo dobre:-)

Pierwsze moje wędzenie a w zasadzie dwa też było na leżąco, bo po prostu taką grilowędzarnię dostałem.

Dokładnie właśnie tak jak piszesz :) Wędzę na oba sposoby :)

Jeżeli pokaże to odszczekasz pod stołem ? :D

ps - jak do tej pory kulinarny kabaret robisz Ty :)

WP i ja pokazujemy tylko ja należy się zdrowo i smacznie odżywiać.

Pisz jednak i się nie zniechęcaj gdyż dostarczasz nam wesołej zabawy ;)

Niestety wędzenie nie jest zdrowe. Sam @d7d tak pisał. Także przykro mi, ale niestety musisz zrewidować swoje poglądy i przestać wprowadzać ludzi w błąd.

Niestety wędzenie nie jest zdrowe. Sam @d7d tak pisał. Także przykro mi, ale niestety musisz zrewidować swoje poglądy i przestać wprowadzać ludzi w błąd.

Wędzenie niezdrowe jest w wkonaniu Twojego "kolegi" :) ... do czasu kiedy się tego nie nauczy (jak i również gotowania) :)

Wędzenie niezdrowe jest w wkonaniu Twojego "kolegi" :) ... do czasu kiedy się tego nie nauczy (jak i również gotowania) :)

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Twoje wędzone jest super zdrowe. :jawdrop:

To się popisał. Już przestań się błaźnić. Kucharzyna pokazał jaki ma poziom wiedzy. Hamerykańskie zdrowe wędzone jedzenie. Porażka.

Jasne, wy w USA to pewnie inny dym macie z tego samego drewna.

No przeca hamerykańskie to najlepsze. Wszystko.

To mało powiedziane, Ty zawsze tak delikatnie. Cały syf kulinarny jaki serwuje jest niezdrowy. Są jednak tacy którzy się tym zachwycają tak jak wybrakowaną kiełbasą, która wygląda jak psu wyciągnięta z ...

To się popisał. Już przestań się błaźnić. Kucharzyna pokazał jaki ma poziom wiedzy. Hamerykańskie zdrowe wędzone jedzenie. Porażka.

Co byś chciał "wkuszać"? Jesteś w kulinariach , czyli stylu życia. Jest się tym, co się jada. Ja zawsze jadam prosto i skromnie, ale apetycznie, tak mniam mniam. Palce lizać. :D

Wczoraj zrobiłem pyszne organiczne t bony z wolnowybiegowego czarnego angusa, co za smak, tekstura samego steka, co za zapach, a jak pięknie w ustach się rozpływał. Smakowe dzieło sztuki, prosto i bardzo skromnie z wielkim smakiem.

rozmowa-z-burakiem16.jpg

Odrobina sosu z szalotki i podgrzybków, na redukowanych cudownym skromnym boskim winie kalifornijskim. Co za sos, ahhhh...Palce lizać!

Zwykłe proste jedzenie.

Edytowane przez Władca Przysmaków
foto organicznego t bona z wolnowybiegowego czarnego angusa

Każdy normalny człowiek o tym wie.

Smakowicie pozdrawiam.

W sumie pomyłka ale źle zinterpretowanie potem tak skutkuje.Mniejsza o to.

To jest moja syfiasta pseudo grillo - wędzarnia

be42ef6bc283d29d.jpg

a to produkty z niej wędzone zrębkami .

64f21bb397c4d09e.jpg

Pokaż mi choć jedno zdjęcie houscika vel WP urządzenia jego i wiszącego mięsa, które tu prezentuje. Pokaz wędzenie Paula na leżąco i Wp. No proszę pokaż

Następny kulinarny "ekspert" :)

Masz jeszcze jakiś inny zawód (prócz ekspertyz na rozmaite tematy), podskakujący bezradnie kmiotku ? :)

Przyjmij do wiadomości, że wszystko co gotuję, jest zawsze smaczne, zdrowe, ze świeżego wysokiej jakošci produktu ... dania wielu narodowych kuchni (w tym polskiej), "kulinarny ćwoku" :)

ps - przepraszam, była chwila samokrytyki :)

... Taki prostak jestem.

...

No nie da się ukryć :)

...

Rzesz ja głupek jestem. ...

ps

W sumie pomyłka ale źle zinterpretowanie potem tak skutkuje.Mniejsza o to.

To jest moja syfiasta pseudo grillo - wędzarnia

be42ef6bc283d29d.jpg

a to produkty z niej wędzone zrębkami .

64f21bb397c4d09e.jpg

...

Palenisko po lewej "dziewicze" :)

Przeczytaj w instrukcji do czego służy :) ;)

To jest niedopuszczalne by tak obrażać.Są jakieś granice.:mad::mad::mad:http://psiakosc.com/emoty/emoty-4/uwazaj1.gif

Przestań płakać bez przerwy :) (niejednokrotnie sam wielu obrażasz).

Baw się "razem z nami" :)

ps - mnie byle kto obrazić nie może (jeżeli masz na myśli "vvv") :)

ps2 - widzę, że instrukcję obsługi przeczytałeś :)