Chef Paul 26.06.2019 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 (edytowane) Pamięć masz dobrą i ...jakże wybiórczą. Żenada. To prawda, pamięć mam jeszcze bardzo dobrą Wybiórczą, rezerwuję zawsze dla osobników bawiących mnie swym bełkocikiem ps - chwalenie wyglądu kiełbasy z wadami, nazywam bełkocikiem także Edytowane 26 Czerwca 2019 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 26.06.2019 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 Przecież w "Twoich wariacjach" WP pokazał w czym wędzi, termometr, opis przygotowania drewna, itd Nie czytasz "własnego" tematu ? ps - napisał również, że "wieszał" nie będzie a "obsmrodzi surowiznę" na leżąco NS, znowu dostał rozwolnienia umysłowego. U mnie t boniki z organicznego wolnowybiegowego czarnego angusa, super smacznie , super szybko i skromnie. Sos na bazie czerwonego wina(dostępne na specjalne zamówienie w PL w cenie 950 pln za butelke), szalotki i podgrzybków z solanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 26.06.2019 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 (edytowane) ...czyli surowizna. Na leżąco to można ...poleżeć. Widziałeś kiedyś, żeby porządny wędliniarz wędził na "płask"? Bo na tej przestrzeni można powiesić 4 takie szynki, czysta ekonomia wędzenia. Ale ale, mądrzyłeś się że nie da rady, bo nie. A jak już to jest to obsmrodzenie surowizny. Pajacowanie i dziecinada do kwadratu, jak zwykle! Edytowane 26 Czerwca 2019 przez Władca Przysmaków poprawka na poprawny cytat z wg....obsmrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.06.2019 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 ...czyli surowizna. Na leżąco to można ...poleżeć. Widziałeś kiedyś, żeby porządny wędliniarz wędził na "płask"? Powiadam Ci ,że to ze sklepu. On nie ma i nie pokazał wędzarni. Zobacz pokazuje tylko pudło i jakieś rolki z boku.Oszukuje wszystkich tu zaglądających. Razem z Paulem robią kabaret. Jak już o sraczce mowa to kabaret na całego. Chciałbym ,żeby ten Don Pajacco pokazał komorę wędzarnianą po wędzeniu tego mięsiwa. Nie pokaże bo jej nie ma.Powiadam Państwu ,że to kpina tego wielonickowca. bęc, houscik , WP ,Q , itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.06.2019 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 (edytowane) Powiadam Ci ,że to ze sklepu. On nie ma i nie pokazał wędzarni. Zobacz pokazuje tylko pudło i jakieś rolki z boku.Oszukuje wszystkich tu zaglądających. Razem z Paulem robią kabaret. Jak już o sraczce mowa to kabaret na całego. Chciałbym ,żeby ten Don Pajacco pokazał komorę wędzarnianą po wędzeniu tego mięsiwa. Nie pokaże bo jej nie ma.Powiadam Państwu ,że to kpina tego wielonickowca. bęc, houscik , WP ,Q , itd. Jeżeli pokaże to odszczekasz pod stołem ? ps - jak do tej pory kulinarny kabaret robisz Ty WP i ja pokazujemy tylko ja należy się zdrowo i smacznie odżywiać. Pisz jednak i się nie zniechęcaj gdyż dostarczasz nam wesołej zabawy Edytowane 26 Czerwca 2019 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 27.06.2019 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Bo na tej przestrzeni można powiesić 4 takie szynki, czysta ekonomia wędzenia. Ale ale, mądrzyłeś się że nie da rady, bo nie. A jak już to jest to obsmrodzenie surowizny. Pajacowanie i dziecinada do kwadratu, jak zwykle! Pierwsze moje wędzenie a w zasadzie dwa też było na leżąco, bo po prostu taką grilowędzarnię dostałem. Oczywiście że się da, więc nie wiem o co NS znowu robi dym? Na wisząco wygodniej, bo się więcej zmieści, ale na leżąco tak samo dobre:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.06.2019 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Pierwsze moje wędzenie a w zasadzie dwa też było na leżąco, bo po prostu taką grilowędzarnię dostałem. Oczywiście że się da, więc nie wiem o co NS znowu robi dym? Na wisząco wygodniej, bo się więcej zmieści, ale na leżąco tak samo dobre:-) Dokładnie właśnie tak jak piszesz Wędzę na oba sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 27.06.2019 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Jeżeli pokaże to odszczekasz pod stołem ? ps - jak do tej pory kulinarny kabaret robisz Ty WP i ja pokazujemy tylko ja należy się zdrowo i smacznie odżywiać. Pisz jednak i się nie zniechęcaj gdyż dostarczasz nam wesołej zabawy Niestety wędzenie nie jest zdrowe. Sam @d7d tak pisał. Także przykro mi, ale niestety musisz zrewidować swoje poglądy i przestać wprowadzać ludzi w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.06.2019 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Niestety wędzenie nie jest zdrowe. Sam @d7d tak pisał. Także przykro mi, ale niestety musisz zrewidować swoje poglądy i przestać wprowadzać ludzi w błąd. Wędzenie niezdrowe jest w wkonaniu Twojego "kolegi" ... do czasu kiedy się tego nie nauczy (jak i również gotowania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 27.06.2019 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Wędzenie niezdrowe jest w wkonaniu Twojego "kolegi" ... do czasu kiedy się tego nie nauczy (jak i również gotowania) Jasne, wy w USA to pewnie inny dym macie z tego samego drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 27.06.2019 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Wędzenie niezdrowe jest w wkonaniu Twojego "kolegi" ... do czasu kiedy się tego nie nauczy (jak i również gotowania) :rotfl::rotfl: Twoje wędzone jest super zdrowe. To się popisał. Już przestań się błaźnić. Kucharzyna pokazał jaki ma poziom wiedzy. Hamerykańskie zdrowe wędzone jedzenie. Porażka. Jasne, wy w USA to pewnie inny dym macie z tego samego drewna. No przeca hamerykańskie to najlepsze. Wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 27.06.2019 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Wędzenie niezdrowe jest w wkonaniu Twojego "kolegi" ... do czasu kiedy się tego nie nauczy (jak i również gotowania) To mało powiedziane, Ty zawsze tak delikatnie. Cały syf kulinarny jaki serwuje jest niezdrowy. Są jednak tacy którzy się tym zachwycają tak jak wybrakowaną kiełbasą, która wygląda jak psu wyciągnięta z ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 27.06.2019 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 (edytowane) :rotfl::rotfl: Twoje wędzone jest super zdrowe. To się popisał. Już przestań się błaźnić. Kucharzyna pokazał jaki ma poziom wiedzy. Hamerykańskie zdrowe wędzone jedzenie. Porażka. No przeca hamerykańskie to najlepsze. Wszystko. Co byś chciał "wkuszać"? Jesteś w kulinariach , czyli stylu życia. Jest się tym, co się jada. Ja zawsze jadam prosto i skromnie, ale apetycznie, tak mniam mniam. Palce lizać. Wczoraj zrobiłem pyszne organiczne t bony z wolnowybiegowego czarnego angusa, co za smak, tekstura samego steka, co za zapach, a jak pięknie w ustach się rozpływał. Smakowe dzieło sztuki, prosto i bardzo skromnie z wielkim smakiem. Odrobina sosu z szalotki i podgrzybków, na redukowanych cudownym skromnym boskim winie kalifornijskim. Co za sos, ahhhh...Palce lizać! Zwykłe proste jedzenie. Edytowane 27 Czerwca 2019 przez Władca Przysmaków foto organicznego t bona z wolnowybiegowego czarnego angusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 27.06.2019 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Pierwsze moje wędzenie a w zasadzie dwa też było na leżąco, bo po prostu taką grilowędzarnię dostałem. Oczywiście że się da, więc nie wiem o co NS znowu robi dym? Na wisząco wygodniej, bo się więcej zmieści, ale na leżąco tak samo dobre:-) Każdy normalny człowiek o tym wie. Smakowicie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.06.2019 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Pierwsze moje wędzenie a w zasadzie dwa też było na leżąco, bo po prostu taką grilowędzarnię dostałem. Oczywiście że się da, więc nie wiem o co NS znowu robi dym? Na wisząco wygodniej, bo się więcej zmieści, ale na leżąco tak samo dobre:-) W sumie pomyłka ale źle zinterpretowanie potem tak skutkuje.Mniejsza o to. To jest moja syfiasta pseudo grillo - wędzarnia a to produkty z niej wędzone zrębkami . Pokaż mi choć jedno zdjęcie houscika vel WP urządzenia jego i wiszącego mięsa, które tu prezentuje. Pokaz wędzenie Paula na leżąco i Wp. No proszę pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.06.2019 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 (edytowane) :rotfl::rotfl: Twoje wędzone jest super zdrowe. To się popisał. Już przestań się błaźnić. Kucharzyna pokazał jaki ma poziom wiedzy. Hamerykańskie zdrowe wędzone jedzenie. Porażka. No przeca hamerykańskie to najlepsze. Wszystko. Następny kulinarny "ekspert" Masz jeszcze jakiś inny zawód (prócz ekspertyz na rozmaite tematy), podskakujący bezradnie kmiotku ? Przyjmij do wiadomości, że wszystko co gotuję, jest zawsze smaczne, zdrowe, ze świeżego wysokiej jakošci produktu ... dania wielu narodowych kuchni (w tym polskiej), "kulinarny ćwoku" ps - przepraszam, była chwila samokrytyki ... Taki prostak jestem. ... No nie da się ukryć ... Rzesz ja głupek jestem. ... Edytowane 27 Czerwca 2019 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.06.2019 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 W sumie pomyłka ale źle zinterpretowanie potem tak skutkuje.Mniejsza o to. To jest moja syfiasta pseudo grillo - wędzarnia a to produkty z niej wędzone zrębkami . ... Palenisko po lewej "dziewicze" Przeczytaj w instrukcji do czego służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.06.2019 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Tak tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.06.2019 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 To jest niedopuszczalne by tak obrażać.Są jakieś granice.:mad:http://psiakosc.com/emoty/emoty-4/uwazaj1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.06.2019 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 To jest niedopuszczalne by tak obrażać.Są jakieś granice.:mad:http://psiakosc.com/emoty/emoty-4/uwazaj1.gif Przestań płakać bez przerwy (niejednokrotnie sam wielu obrażasz). Baw się "razem z nami" ps - mnie byle kto obrazić nie może (jeżeli masz na myśli "vvv") ps2 - widzę, że instrukcję obsługi przeczytałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts