d7d 27.06.2019 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Palenisko po lewej "dziewicze" Przeczytaj w instrukcji do czego służy Do wędzenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 27.06.2019 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Następny kulinarny "ekspert" Masz jeszcze jakiś inny zawód (prócz ekspertyz na rozmaite tematy), podskakujący bezradnie kmiotku ? Przyjmij do wiadomości, że wszystko co gotuję, jest zawsze smaczne, zdrowe, ze świeżego wysokiej jakošci produktu ... dania wielu narodowych kuchni (w tym polskiej), ps - przepraszam, była chwila samokrytyki No nie da się ukryć Oj kucharzynko.. Pierwsze nie jestem ekspertem kulinarnym, ale każdy wie, że wędzone nie jest zdrowe. Sorki, ale zbłaźniłeś się. Niby taki "fachofiec" od kuchni, a wyszło szydło z worka. Porażka. Może i jest smaczne nie kosztowałem ale nie jest zdrowe to co gotujesz, Musisz się jeszcze dużo nauczyć. Zresztą nie ciągnie mnie, bo dla mnie jajecznica od szczęśliwych kurek ze szczypiorkiem ze swojego ogródka to jest rewelacja, swoje ziemniaki marchewka, pietruszka, pomidorki, kalafiory, ogórki itp itd no i ser od "wolnej" krowy. Nawet nie wiesz jak to smakuje, a szczególnie taki ser "kulinarny ćwoku i buraku" Po drugie nie masz za co przepraszać. Ja w wirtualu nic nie muszę, a szczególnie na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 27.06.2019 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 To jest niedopuszczalne by tak obrażać.Są jakieś granice.:mad:http://psiakosc.com/emoty/emoty-4/uwazaj1.gif Oj daj spokój. On tak ma. Pierwszy się kiedyś do mnie przyczepił. Jemu się wydaje, że on może, bo hamerykanin i ma jakiś tam tytuł. Luzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.06.2019 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Oj kucharzynko.. Pierwsze nie jestem ekspertem kulinarnym, ale każdy wie, że wędzone nie jest zdrowe. Sorki, ale zbłaźniłeś się. Niby taki "fachofiec" od kuchni, a wyszło szydło z worka. Porażka. Może i jest smaczne nie kosztowałem ale nie jest zdrowe to co gotujesz, Musisz się jeszcze dużo nauczyć. Zresztą nie ciągnie mnie, bo dla mnie jajecznica od szczęśliwych kurek ze szczypiorkiem ze swojego ogródka to jest rewelacja, swoje ziemniaki marchewka, pietruszka, pomidorki, kalafiory, ogórki itp itd no i ser od "wolnej" krowy. Nawet nie wiesz jak to smakuje, a szczególnie taki ser "kulinarny ćwoku i buraku" Po drugie nie masz za co przepraszać. Ja w wirtualu nic nie muszę, a szczególnie na tym forum. To, że nie jesteś ekspertem w żadnej dziedzinie, to widać po Twoich bełkotliwych wypowiedziach. Twoje menu zrobiło na mnie ogromne wrażenie, jest rewelacyjne Buraki również masz własne ? ... a teraz, ładnie wypucuj swoje gumofilce, ... i napisz coś o szkodliwości gazu ... ... Rzesz ja głupek jestem. ... ... oraz trochę więcej o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 27.06.2019 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 To, że nie jesteś ekspertem w żadnej dziedzinie, to widać po Twoich bełkotliwych wypowiedziach. Twoje menu zrobiło na mnie ogromne wrażenie, jest rewelacyjne Buraki również masz własne ? ... a teraz, ładnie wypucuj swoje gumofilce, ... i napisz coś o szkodliwości gazu ... ... oraz trochę więcej o sobie Oj nie musiało. Ważne ze mi smakuje. Ty o produktach takiej jakości to możesz tylko pomarzyć. Tak mam swoje. Chleb tez mam w większości swój. To sa smaki. Juz ci kiedyś pisałem ze krewetek nie muszę jadać. No i cebule tez mam swoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.06.2019 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Oj nie musiało. Ważne ze mi smakuje. Ty o produktach takiej jakości to możesz tylko pomarzyć. Tak mam swoje. Chleb tez mam w większości swój. To sa smaki. Juz ci kiedyś pisałem ze krewetek nie muszę jadać. No i cebule tez mam swoją. Życzę więc Tobie smacznego. Krewetek nie jadaj, gdyż mogą zaszkodzić Twemu żołądkowi, przyzwyczajonemu do takich wspaniałości o których marzę tylko w snach najgłębszych Powodzenia w uprawach życzę również, gdyż gorąc i susza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 27.06.2019 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Życzę więc Tobie smacznego. Krewetek nie jadaj, gdyż mogą zaszkodzić Twemu żołądkowi, przyzwyczajonemu do takich wspaniałości o których marzę tylko w snach najgłębszych Powodzenia w uprawach życzę również, gdyż gorąc i susza. A dziękuje za smacznego. Jest bardzo smaczne. Proste i smaczne. Nie będę jadł. Nie marzy mi sie. Moja babcia nawet nie wiedziała co to krewetka. No sucho. Na szczęście nie mieszkam blisko Bełchatowa. W szklarni i foljakach oraz w ogródeczku przydomowym nie ma z tym raczej problemu. Źle było w maju, bo ulewy i pomidorki poszły prawie 2 tygodnie pózniej do ziemi. Gorzej z tymi troszkę dalej, ale świder i szlamowka jest na stanie. Z prundem to coś wymyślę. A może gazu będę go robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 27.06.2019 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 (edytowane) A dziękuje za smacznego. Jest bardzo smaczne. Proste i smaczne. Nie będę jadł. Nie marzy mi sie. Moja babcia nawet nie wiedziała co to krewetka. No sucho. Na szczęście nie mieszkam blisko Bełchatowa. W szklarni i foljakach oraz w ogródeczku przydomowym nie ma z tym raczej problemu. Źle było w maju, bo ulewy i pomidorki poszły prawie 2 tygodnie pózniej do ziemi. Gorzej z tymi troszkę dalej, ale świder i szlamowka jest na stanie. Z prundem to coś wymyślę. A może gazu będę go robił. To "maczo men" jesteś. A jajka perliczki jadłeś? A króliki w klatkach masz? A wędzoną słonine robisz? A bimbrem swojski pędzisz? Edytowane 27 Czerwca 2019 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.06.2019 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Do wędzenia ? Nie do gotowania jajek!!!. Ja pierdziu ale namolny gość. To jest oferta w Juli zajefajne combo gazowe ,węglowe z wędzarnią.. To pudełko z boku służy do rozpalenia i przemieszczenia dymu o odpowiedniej temp. do odpowiedniego produktu.Odrobina wiedzy wystarczy by głupka nie rżnąć w każdorazowym niemerytorycznym wejściu." Ci tio jeśt dio więdzienia"? Skąd on to bierze. Kominka nie ma , wędzarni - grilla nie ma ,a wszystko wie. https://www.jula.pl/catalog/ogrod/wyposazenie-ogrodu/grille-i-paleniska/grille-gazowe/grill-gazowo-weglowy-004489/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 28.06.2019 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Omnibus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.06.2019 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Dla przypomnienia .Trzeba to piętnować Tak nie mówi szef kuchni tak mówi cha.....kulinarny ordynarny król intelektu.Żenua. Po tych obelgach chyba nie każdy chciałby coś odpisywać.Ja za takie po sprowokowaniu i zastraszaniu (i słusznie dostałem banana) . ...........To jego gotowanie, które w swych "wariacjach" pokazuje, to jedna wielka tragedia i u udręka dla konsumentów Niereformowalny "kretyn kulinarny" ") ... "obojętnie jak będą mówili, byle mówili" Kucharz z klasą tak nie mówi . Kucharz z klasą tak nie czyni jest i powinien być mentorem sjp.mentor1. mądry doradca, wychowawca i nauczyciel; 2. osoba stale pouczająca innych, lubiąca prawić morały; 3. środowiskowo: opiekun ucznia uczestniczącego w wymianie międzynarodowej , wzorem do naśladowania ,postacią w świecie kulinarnym bardzo wyjątkową. Czyje "powroty" ? ... raczej Twoje "nawroty kulinarnego rozwolnienia" ... ostatnie "prezentacje" to totalna sraczka ps - przestrzegam przed wykorzystywaniem ""przepisów" NS-a, gdyż mogą doprowadzić do przynajmniej rozwolnienia Posty w całości (by nie posądzono o manipulację) tylko z mniej niż połowy tego tematu (więcej mnie się nie chciało) ... to tylko część "wybranych wypowiedzi miszcza" NS-a na tematy kulinarne, w jego osobiście założonym "wątku" ps - proszę również o wybaczenie obszerności tego wpisu ... niech usprawiedliwieniem jednak będzie to, że jest to tylko mniej niż połowa wybranego "kulinarnego bełkotu", w tym tylko jednym temacie Opinie na temat Twego stanu psychicznego (na podstawie Twych wpisów) pozostawię forumowiczom Twoje "kulinarne propozycje", pozwolę sobie dalej komentować Naucz się gotować a unikniesz drwin Szkoda ,że tylko takie wkleił by mu było wygodniej obrażać. nigdy nie korzystałem z zaproszeń na jakiekolwiek biesiady do kulinarnych nieuków (by nie powiedzieć "kretynów" Twoje jednak wywody na te tematy, traktuję jako kulinarne odpady i śmieci Wiele z Twoich kulinarnych propozycji jest "obrzydliwych" (lub choćby tylko niestrawnych) "kulinarny ćwoku" .............................No nie da się ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 28.06.2019 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 To "maczo men" jesteś. A jajka perliczki jadłeś? A króliki w klatkach masz? A wędzoną słonine robisz? A bimbrem swojski pędzisz? Dziękuję za "komplement", ale nie maczo tylko prosty gość jestem. Normalny facet. Wiem, że dla niektórych to się wydają "cuda", ale to są normalne rzeczy. Tak jak hamerykanin wrzuca i pisze, żeby uprawiać swoje pomidory. Kucharzynki ja tak robię od zawsze. Dla was to nowości i teraz moda, ale dla mnie to standard. Do tego nie muszę nikim ani niczym "władać". Widać następny "cwaniaczek warszawiaczek". Jajka perliczek mam od bliskiej mi osoby, dokładnie od tej samej co daje mi biały serek od krówki. Nie mam królików. Preferuje roślinki, bo światło w nich jest. Wędzone? Przecież to nie jest zdrowe, ale Ty i hamerykanin gotujecie niby zdrowo. Do nauki wracać. Bimber? Nie. Co Ty z US jesteś? Za to mód robię z kumplem, bo ma wiedzę i doświadczenie. To są prawdziwe smaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 28.06.2019 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Dla przypomnienia .Trzeba to piętnować Tak nie mówi szef kuchni tak mówi cha.....kulinarny ordynarny król intelektu.Żenua. Po tych obelgach chyba nie każdy chciałby coś odpisywać.Ja za takie po sprowokowaniu i zastraszaniu (i słusznie dostałem banana) . Kucharz z klasą tak nie mówi . Kucharz z klasą tak nie czyni jest i powinien być mentorem , wzorem do naśladowania ,postacią w świecie kulinarnym bardzo wyjątkową. Szkoda ,że tylko takie wkleił by mu było wygodniej obrażać. Pewnych rzeczy nie kupisz. To trzeba mieć. Przecież to od dawna wiadomo, że są tutaj równi i równiejsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 28.06.2019 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Nie do gotowania jajek!!!. Ja pierdziu ale namolny gość. To jest oferta w Juli zajefajne combo gazowe ,węglowe z wędzarnią.. To pudełko z boku służy do rozpalenia i przemieszczenia dymu o odpowiedniej temp. do odpowiedniego produktu.Odrobina wiedzy wystarczy by głupka nie rżnąć w każdorazowym niemerytorycznym wejściu." Ci tio jeśt dio więdzienia"? Skąd on to bierze. Kominka nie ma , wędzarni - grilla nie ma ,a wszystko wie. https://www.jula.pl/catalog/ogrod/wyposazenie-ogrodu/grille-i-paleniska/grille-gazowe/grill-gazowo-weglowy-004489/ No nie. Rozwaliłeś mnie. Normalnie się popłakałem ze śmiechu. Omnibus? Jasne. Następny, taki sam jak ten co robienie zdjęć to jego hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 28.06.2019 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Kurcze, czytasz w moich myślach. Chciałem jeszcze dopisać fotohobby ale ...zrobiłeś to za mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.06.2019 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 No nie. Rozwaliłeś mnie. Normalnie się popłakałem ze śmiechu. ... Nie płacz, gdyż to "nowe marzenie" NS-a ... być może nawet skorzystam z jego pomysłów by wreszcie zacząć zdrowo gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 28.06.2019 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Nie do gotowania jajek!!!. Ja pierdziu ale namolny gość. To jest oferta w Juli zajefajne combo gazowe ,węglowe z wędzarnią.. To pudełko z boku służy do rozpalenia i przemieszczenia dymu o odpowiedniej temp. do odpowiedniego produktu.Odrobina wiedzy wystarczy by głupka nie rżnąć w każdorazowym niemerytorycznym wejściu." Ci tio jeśt dio więdzienia"? Skąd on to bierze. Kominka nie ma , wędzarni - grilla nie ma ,a wszystko wie. Ładny "omnibus" i do tego jest w promocji! Wędzi w pionie? bo jak w poziomie to odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.06.2019 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 (edytowane) Ładny "omnibus" i do tego jest w promocji! Wędzi w pionie? bo jak w poziomie to odpada. Niech ci Paul wklei fotkę jak wędzi na leżąco http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2296.gif to nowy trend. wędzenie na leżąco. Nie powiem spróbuję. Nie wiem jak z moimi uklejami ale obiecuje że spróbuje. . Może "bęc "vel "Q" pokaże na leżąco wędzenie w swoim pudle. .Zapytaj gdzie ich koleżanka ,która nagle zniknęła. jak znam życie zaraz się pojawi . w kolejnym wcieleniu to ci wytłumaczy jak wędzić na leżąco. Edytowane 28 Czerwca 2019 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 28.06.2019 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Ładny "omnibus" i do tego jest w promocji! Wędzi w pionie? bo jak w poziomie to odpada. Wystawiłeś się na sprzedaż? Nawet promocja nic nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.06.2019 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Wystawiłeś się na sprzedaż? Nawet promocja nic nie da. On i tego nie złapie.Tu już nic nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts