vvvv 28.06.2019 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 On i tego nie złapie.Tu już nic nie pomoże. Nie wiedziałem, ze aż tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.06.2019 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Nie wiedziałem, ze aż tak źle. Zabrali mu możliwość manipulacji politycznej i wątki polityczne.Widzisz jak cierpi.Nie radzi sobie z tym. Jest gorzej jak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 28.06.2019 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 (edytowane) Niech ci Paul wklei fotkę jak wędzi na leżąco http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2296.gif to nowy trend. wędzenie na leżąco. Nie powiem spróbuję. Nie wiem jak z moimi uklejami ale obiecuje że spróbuje. . Może "bęc "vel "Q" pokaże na leżąco wędzenie w swoim pudle. .Zapytaj gdzie ich koleżanka ,która nagle zniknęła. jak znam życie zaraz się pojawi . w kolejnym wcieleniu to ci wytłumaczy jak wędzić na leżąco. Co za piękny wesoły poranek! Może jednak podgrzeje tym co było u mnie wczoraj. Dziczyzna na żeliwnej patelni z grilla, sos również. Składniki sosu takie same jak wcześniej, zmiana w winie. Do steków użyłem 18 letniego wina, jest trochę droższe(950 pln w PL), do dziczyzny 2 letnie. Ma wspaniały bukiet, idealny do "dzikiego" mięsa. Sos wzbogacony jest również czarnym czosnkiem, niesamowity efekt smakowy. Prostota, skromności i apetycznośc. Palce lizać! Dziczyzne najpierw potraktowałem gorącym dymem (20minut), takie krótkie wędzenie dodaje super aromatu do dalszej obróbki termicznej i gotowego dania. Polecam również zabawe z rożnem. Idealne mięso do tych celów. Rożno nastawiam z opcją wedzenia, szybkość obrotu 6, jest do wyboru 10 nastawien szybkości obrotu, czyli średni obrót +. Idealna sprawa do kurczaków. Skromny i apetyczny obiad, z profesjonalnego grilla. Palce lizać! Edytowane 28 Czerwca 2019 przez Władca Przysmaków zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.06.2019 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 (edytowane) Cialapacha bez wędzarni i prytka.http://psiakosc.com/emoty/emoty-1/2368.gif Jak wędzarnie można pomylić z tanim piekarnikiem sklepowym. Już lepiej wyglądał pudło z rolkami.http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2347.gif . Ciekawe czy ten obrotomierz jest na 110 czy na 12 V. Edytowane 28 Czerwca 2019 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 28.06.2019 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Co za piękny wesoły poranek! Może jednak podgrzeje tym co było u mnie wczoraj. Dziczyzna na żeliwnej patelni z grilla, sos również. Składniki sosu takie same jak wcześniej, zmiana w winie. Do steków użyłem 18 letniego wina, jest trochę droższe(950 pln w PL), do dziczyzny 2 letnie. To "maczo men" jesteś. Nie ma jak hameryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 28.06.2019 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Co za piękny wesoły poranek! Może jednak podgrzeje tym co było u mnie wczoraj. Dziczyzna na żeliwnej patelni z grilla, sos również. Składniki sosu takie same jak wcześniej, zmiana w winie. Do steków użyłem 18 letniego wina, jest trochę droższe(950 pln w PL), do dziczyzny 2 letnie. Ma wspaniały bukiet, idealny do "dzikiego" mięsa. Sos wzbogacony jest również czarnym czosnkiem, niesamowity efekt smakowy. Prostota, skromności i apetycznośc. Palce lizać! Dziczyzne najpierw potraktowałem gorącym dymem (20minut), takie krótkie wędzenie dodaje super aromatu do dalszej obróbki termicznej i gotowego dania. Polecam również zabawe z rożnem. Idealne mięso do tych celów. Rożno nastawiam z opcją wedzenia, szybkość obrotu 6, jest do wyboru 10 nastawien szybkości obrotu, czyli średni obrót +. Idealna sprawa do kurczaków. Skromny i apetyczny obiad, z profesjonalnego grilla. Palce lizać! Dobrze i ktoś napisał, że jesteś żenujący ...i to było bardzo łagodne. Ja powiem, że jesteś ...prymitywny i płytki. Braki w wykształceniu powinny być surowo karane a Tobie (w tym przypadku) powinno się zastosować ...dożywocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 28.06.2019 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Tak na marginesie Władco, macie coś w USA niefoliowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 28.06.2019 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 (edytowane) Dobrze i ktoś napisał, że jesteś żenujący ...i to było bardzo łagodne. Ja powiem, że jesteś ...prymitywny i płytki. Braki w wykształceniu powinny być surowo karane a Tobie (w tym przypadku) powinno się zastosować ...dożywocie. Co poradzę, tylko dyplom uniwersytetu z 2giej setki w rankigu najlepszych uczelni na świecie. Nie każdy może kończyć tak elitarna uczelnie jak ty, byłaby wędzona słonina na zagrychę do bimbru, króliki w klatkach i robiące kupy kury przed domem. U mnie kiepska dwusetka, wiec skromnie, jest jak jest. Takie życie... Czas na drugie śniadanie. https://i.postimg.cc/zB4RcKq0/rozmowa-z-biednym-burakiem1.jpg Edytowane 28 Czerwca 2019 przez Władca Przysmaków plus foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 28.06.2019 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Co poradzę, tylko dyplom uniwersytetu z 2giej setki w rankigu najlepszych uczelni na świecie. Nie każdy może kończyć tak elitarna uczelnie jak ty, byłaby wędzona słonina na zagrychę do bimbru, króliki w klatkach i robiące kupy kury przed domem. U mnie kiepska dwusetka, wiec skromnie, jest jak jest. Takie życie... Czas na drugie śniadanie. https://i.postimg.cc/zB4RcKq0/rozmowa-z-biednym-burakiem1.jpg Ja wcześniej napisałem, którą polską uczelnię ukończyłem. Napisz i Ty (wydział, specjalność). Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 28.06.2019 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 (edytowane) Ja wcześniej napisałem, którą polską uczelnię ukończyłem. Napisz i Ty (wydział, specjalność). Czekam. Twój kumpel ma na 100% zdjęcie(prawdopodobnie ma nawet moja stope i przyrodzenie w slipach na profilu 21cm), było swego czasu komentowane na profilu "deja vu". Ale chwila chwila , to ty kończyłeś w PL! To się nie liczy, UW jest najwyżej notowany i grubo za 5- setką. Bardzo cieniutko. WOW o czym my tu rozmawiamy! WOW! Drugie śniadanie było super smaczne. Palce lizać! Mniam mniam. Została tylko kość... Edytowane 28 Czerwca 2019 przez Władca Przysmaków foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 28.06.2019 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Twój kumpel ma na 100% zdjęcie(prawdopodobnie ma nawet moja stope i przyrodzenie w slipach na profilu 21cm), było swego czasu komentowane na profilu "deja vu". Ale chwila chwila , to ty kończyłeś w PL! To się nie liczy, UW jest najwyżej notowany i grubo za 5- setką. Bardzo cieniutko. WOW o czym my tu rozmawiamy! WOW! Drugie śniadanie było super smaczne. Palce lizać! Mniam mniam. Została tylko kość... Żenada gość. Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 28.06.2019 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Twój kumpel ma na 100% zdjęcie(prawdopodobnie ma nawet moja stope i przyrodzenie w slipach na profilu 21cm), było swego czasu komentowane na profilu "deja vu". Ale chwila chwila , to ty kończyłeś w PL! To się nie liczy, UW jest najwyżej notowany i grubo za 5- setką. Bardzo cieniutko. WOW o czym my tu rozmawiamy! WOW! Drugie śniadanie było super smaczne. Palce lizać! Mniam mniam. Została tylko kość... Nie odwracaj kota ogonem. Ja nadal czekam na odpowiedź w w/w sprawie. Nie udawaj znawcy jakichkolwiek rankingów. Czekam na twą odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 28.06.2019 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 @władco przysmaków, chciałbym też wiedzieć jakiż to tytuł naukowy wieńczy twe ponadpolskie i europejskie wykształcenie. Proszę o rzeczową i zwięzłą odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 28.06.2019 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 No i gość zza oceanu ...pozamiatany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.06.2019 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Żenada gość. Masakra. Chory pacjent nawet bardzo. Ma problem ze swoim stanem osobowym w kulinariach. Przyglądaj się czasami zaraz wklei koleżankę od koników która gdzieś się zapodziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.06.2019 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 @władco przysmaków, chciałbym też wiedzieć jakiż to tytuł naukowy wieńczy twe ponadpolskie i europejskie wykształcenie. Proszę o rzeczową i zwięzłą odpowiedź. Wędzarni nie ma to i wykształcenie emigranckie liche.Szkoda ,że rodo to może swoje papierzyska byśmy mu pokazali , polskie ale wysokie. On nizinny nie łuczek.O jakiej ty uczelni jego mówisz?:lol2:. Pozamiatany i ugotowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.06.2019 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 (edytowane) Wędzarni nie ma to i wykształcenie emigranckie liche.Szkoda ,że rodo to może swoje papierzyska byśmy mu pokazali , polskie ale wysokie. On nizinny nie łuczek.O jakiej ty uczelni jego mówisz?:lol2:. Pozamiatany i ugotowany. Kolejny już w ostatnim czasie bełkocik Propozycje kulinarne WP z Twoimi dzieli ogromna przepaść. Zgadnij na czyją korzyść ? ps - jak Ty to robisz, że prawie wszystko potrafisz tak koncertowo spieprzyć ? Edytowane 29 Czerwca 2019 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 29.06.2019 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Kolejny już w ostatnim czasie bełkocik Propozycje kulinarne WP z Twoimi dzieli ogromna przepaść. Zgadnij na czyją korzyść ? ps - jak Ty to robisz, że prawie wszystko potrafisz tak koncertowo spieprzyć ? Kolejny omnibus po zawodówce. No ale z dolarami w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.06.2019 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Kolejny omnibus po zawodówce. No ale z dolarami w kieszeni. Wiesz coś na temat mego wykształcenia, czy znowu użyłeś swej "szklanej kuli" ? ... biedaczku z dyplomem (w jakiej to specjalności ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 29.06.2019 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Kolejny omnibus po zawodówce. No ale z dolarami w kieszeni. Wiesz coś na temat mego wykształcenia, czy znowu użyłeś swej "szklanej kuli" ? ... biedaczku z dyplomem (w jakiej to specjalności ?) Kilka Twoich cytatów Niereformowalny "kretyn kulinarny" ") "nawroty kulinarnego rozwolnienia" ... ostatnie "prezentacje" to totalna sraczka "kulinarnego bełkotu" kulinarnych nieuków (by nie powiedzieć "kretynów" Twoje jednak wywody na te tematy, traktuję jako kulinarne odpady i śmieci "kulinarny ćwoku" No "fajne". Bardzo. Szklana kula prawdę powiedziała? PS. Ciekawe, że żadnej reakcji nie było i nie dostałeś bananem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.