wg39070 30.06.2019 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Czy Ty udajesz głupka i prymitywa? Czy tak jednak na poważnie piszesz? Wrócę do tematu wątku. Moim zdaniem, Armand De Brignac Blanc De Blanc był "królem" ostatniej nocy. Naprawdę warty 3999 złotych. Niebo w ustach palce lizać! Dzień zapowiada się wspaniale. Kiełbasa z sarniny to jednak kiełbasa, może jednak krewetki. Zostało trochę świeżych surowych, trzeba będzie to jakoś zagospodarować. Wnoszą delikatność letniej przygody z gotowaniem. Krewetki oczywiście z zatoki meksykańskiej, oceniane jako jedne z najlepiej smakujących na świecie. Paweł to ma klawe życie z takim sąsiedztwem. Ja natomiast do kilograma przedniej mazowieckiej kaszanki zapodałem litr lubelskiego bimbru z 1940 roku za 250 tysięcy złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.06.2019 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Czyli ty żadnej szkoły nie masz. Bez odbioru. jeden i drugi nie ma i tak już pozostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 30.06.2019 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 jeden i drugi nie ma i tak już pozostanie. 110/100, tylko żaden jaj nie ma aby się przyznać. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 30.06.2019 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Czyli ty żadnej szkoły nie masz. Bez odbioru. Czy netykieta wymaga cytowania zdjęć dla udzielenia takiej wypowiedzi? Z tych zdjęć wyciągasz wniosek o szkole? Plaga cytowania zdjęć przy byle odpowiedzi. Moderator powinien zwrócić na to uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 30.06.2019 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 110/100, tylko żaden jaj nie ma aby się przyznać. Pzdr. Co to jest 110/100 ? 110% normy ? Panowie, ładnie sobie kadzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.06.2019 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 (edytowane) Co za wspaniałe czytanie. U mnie krewetki na pytowo letni styl. Prosto i bardzo skromnie, ale z wielkim smakiem! Palce lizać! Edytowane 30 Czerwca 2019 przez Władca Przysmaków plus zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.06.2019 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 To chamstwo w wypowiedziach i obrażanie , wyszydzanie ,taki wasz antagonizm ,kpienie, notoryczne ośmieszanie , obelgi , bluźnienie ,drwienie ,opluwanie , wyzywanie od rożnych, jeszcze tego jest wiele. Uspokoiło się ,fajnie było przez miesiąc. To wróciły te orły ,sokoły bażanty. Po co? Będę wklejał każdorazowy chamski wpis by wreszcie FM zobaczyło na co stać wielkiego Chefa Paul. wielkiego kucharza , mentora , wspaniałego znawcy zagadnień kulinarnych.http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2237.gif , jak domniemam po wielkich szkołach kulinarnych ,pod okiem wielki kucharzy by nam małym ludzikom z tej wyuczonej wiedzy prawic morały. Człowieka po wielu fakultetach kulinarnych ,po wielkich osiągnięciach na arenie kulinarnej. Uczelniach usa by być super doradcą. Wielkim restauratorem , mającym wiele miejsc by krzewić i wdrażać swój pomysł na wspaniałe jedzenie i potrawy.Smacznie i zdrowo.http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2304.gif Na "chamstwo" już odpisałem ... proszę przeczytać ponownie i przyjąć do wiadomości Przejdźmy więc zatem do proponowanej przez Was nowej zabawy Czyli ty żadnej szkoły nie masz. Bez odbioru. jeden i drugi nie ma i tak już pozostanie. 110/100, tylko żaden jaj nie ma aby się przyznać. Pzdr. "wg" z "wykształceniem" ma dyplom ale kieszenie puste NS to osoba również z "wykształceniem" (oraz z IQ na poziomie ponad 150 pkt - jak sam na tym forum się pochwalił) ... no i "pełnymi kieszeniami" Proponuję, pokażcie swoje dyplomy a ja i również (obiecuję) pokażę swój Na zachętę pokazuję "okładkę" ... ... cóż za wspaniałe popołudnie z dobrym winem i nowa w tym wątku zabawa się zapowiada Czy netykieta wymaga cytowania zdjęć dla udzielenia takiej wypowiedzi? Z tych zdjęć wyciągasz wniosek o szkole? Plaga cytowania zdjęć przy byle odpowiedzi. Moderator powinien zwrócić na to uwagę. Moderator niech czyta i bawi się również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.06.2019 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Co za wspaniałe czytanie. U mnie krewetki na pytowo letni styl. Prosto i bardzo skromnie, ale z wielkim smakiem ... Namówiłeś mnie chyba na krewetki ... tym razem nie "dosmażę" ich na parze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 30.06.2019 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Różnica w ilości spopielonego drewienka a spalonego drewna ! Musisz ! Spróbuj też pelletu do wędzenia. Drewienkiem można to pewnie pelletem też ? No fakt jak wędzisz to Ci nie śmierdzi i nie syfi. Zresztą nie tylko Tobie. Hipokryzja. Pellet do wędzienia? :bash:No idiotyczny pomysł, ale tylko Ty na niego mogłeś wpaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.06.2019 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 No fakt jak wędzisz to Ci nie śmierdzi i nie syfi. Zresztą nie tylko Tobie. Hipokryzja. Pellet do wędzienia? :bash:No idiotyczny pomysł, ale tylko Ty na niego mogłeś wpaść. Przecież takowe istnieją, na specjalny pellet wędzarniczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.06.2019 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Na "chamstwo" już odpisałem ... proszę przeczytać ponownie i przyjąć do wiadomości Przejdźmy więc zatem do proponowanej przez Was nowej zabawy "wg" z "wykształceniem" ma dyplom ale kieszenie puste NS to osoba również z "wykształceniem" (oraz z IQ na poziomie ponad 150 pkt - jak sam na tym forum się pochwalił) ... no i "pełnymi kieszeniami" Proponuję, pokażcie swoje dyplomy a ja i również (obiecuję) pokażę swój Na zachętę pokazuję "okładkę" ... [ATTACH=CONFIG]431972[/ATTACH] ... cóż za wspaniałe popołudnie z dobrym winem i nowa w tym wątku zabawa się zapowiada Moderator niech czyta i bawi się również I jak to tak? Będziesz sfermentowane wino pił, jak to określił znafca miszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.06.2019 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Przecież takowe istnieją, na specjalny pellet wędzarniczy. On jeszcze tego nie odkrył ... jest na razie na etapie konsumpcji swej trawy i buraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.06.2019 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 On jeszcze tego nie odkrył ... jest na razie na etapie konsumpcji swej trawy i buraków To prawda, nie każdy może mieć to na co ma ochotę. Jak to się mawia :"Nie dał Pan Bóg świni rogów, bo by cały świat zabodła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.06.2019 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 I jak to tak? Będziesz sfermentowane wino pił, jak to określił znafca miszcz. Bardzo sfermentowane ... i do tego dojrzewające w beczkach ... po bourbon'ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.06.2019 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Bardzo sfermentowane ... i do tego dojrzewające w beczkach ... po bourbon'ie Miszcz wg stwierdził, że jak beczka to tylko z cpn-u. A jak zapatrywać się na świat, to tylko przez pryzmat wędzonej słoniny, i domowego bimbru. Czasami wędzonego leszcza w ramach cudów kulinarnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.06.2019 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Miszcz wg stwierdził, że jak beczka to tylko z cpn-u. A jak zapatrywać się na świat, to tylko przez pryzmat wędzonej słoniny, i domowego bimbru. Czasami wędzonego leszcza w ramach cudów kulinarnych. Nie może być przecież był raz w barze suchi (zapewne na zaproszenie swych kolegów "milionerów dolarowych") o czym na tym forum wszystkich "fotograficznie" poinformował NS nawet tą fotę swego "czopka" w ramki oprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.06.2019 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Pawle, ja uwielbiam. Jest super do kiełbasy z sarniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.06.2019 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 (edytowane) Pawle, ja uwielbiam. Jest super do kiełbasy z sarniny. "Kiełbasa z sarniny" (w kapuście z wieprzowiną) to przecieź nowa "warjacja" NS- a ... jak możesz mu to odbierać jakimiś niegodziwymi profanacjami ? ... gdybyś choć "szalotkę" dodał ? ... ale "bój się" NS goni Ciebie bardzo szybko ... choć jak do tej pory to porównać można go do pasikonika z rasowym ogierem ... no ale "nigdy nic nie wiadomo" kiedy niespodziewanie przyspieszy ( właśnie w tej chwili "zdobywa wykształcenie" by Cię prześcignąć) ps - WP, proponuję Tobie zakupić skrzynkę tego wina ... ... jest bardzo dobre i warte każdego centa nań wydanego Dziś już druga butelka po kolacji Edytowane 30 Czerwca 2019 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.06.2019 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Kociołek ubliżeń się powiększa. Dla przypomnienia .Trzeba to piętnować Tak nie mówi szef kuchni tak mówi cha.....kulinarny ordynarny król intelektu.Żenua. Po tych obelgach chyba nie każdy chciałby coś odpisywać.Ja za takie po sprowokowaniu i zastraszaniu (i słusznie dostałem banana) . ...........To jego gotowanie, które w swych "wariacjach" pokazuje, to jedna wielka tragedia i u udręka dla konsumentów Niereformowalny "kretyn kulinarny" ") ... "obojętnie jak będą mówili, byle mówili" Kucharz z klasą tak nie mówi . Kucharz z klasą tak nie czyni jest i powinien być mentorem sjp.mentor1. mądry doradca, wychowawca i nauczyciel; 2. osoba stale pouczająca innych, lubiąca prawić morały; 3. środowiskowo: opiekun ucznia uczestniczącego w wymianie międzynarodowej , wzorem do naśladowania ,postacią w świecie kulinarnym bardzo wyjątkową. Czyje "powroty" ? ... raczej Twoje "nawroty kulinarnego rozwolnienia" ... ostatnie "prezentacje" to totalna sraczka ps - przestrzegam przed wykorzystywaniem ""przepisów" NS-a, gdyż mogą doprowadzić do przynajmniej rozwolnienia Posty w całości (by nie posądzono o manipulację) tylko z mniej niż połowy tego tematu (więcej mnie się nie chciało) ... to tylko część "wybranych wypowiedzi miszcza" NS-a na tematy kulinarne, w jego osobiście założonym "wątku" ps - proszę również o wybaczenie obszerności tego wpisu ... niech usprawiedliwieniem jednak będzie to, że jest to tylko mniej niż połowa wybranego "kulinarnego bełkotu", w tym tylko jednym temacie Opinie na temat Twego stanu psychicznego (na podstawie Twych wpisów) pozostawię forumowiczom Twoje "kulinarne propozycje", pozwolę sobie dalej komentować Naucz się gotować a unikniesz drwin Szkoda ,że tylko takie wkleił by mu było wygodniej obrażać. nigdy nie korzystałem z zaproszeń na jakiekolwiek biesiady do kulinarnych nieuków (by nie powiedzieć "kretynów" Twoje jednak wywody na te tematy, traktuję jako kulinarne odpady i śmieci Wiele z Twoich kulinarnych propozycji jest "obrzydliwych" (lub choćby tylko niestrawnych) "kulinarny ćwoku" .............................No nie da się ukryć ...więc i nie odpowiem gdyż "fakultetów" man zbyt mało, prostaku NS nawet tą fotę swego "czopka" w ramki oprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.06.2019 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 (edytowane) Kociołek ubliżeń się powiększa. Dla przypomnienia .Trzeba to piętnować Tak nie mówi szef kuchni tak mówi cha.....kulinarny ordynarny król intelektu.Żenua. Po tych obelgach chyba nie każdy chciałby coś odpisywać.Ja za takie po sprowokowaniu i zastraszaniu (i słusznie dostałem banana) . Kucharz z klasą tak nie mówi . Kucharz z klasą tak nie czyni jest i powinien być mentorem , wzorem do naśladowania ,postacią w świecie kulinarnym bardzo wyjątkową. Szkoda ,że tylko takie wkleił by mu było wygodniej obrażać. Nic więcej nie znalazłeś ps - chyba już czas wznowić temat "NS powiedział" ps2 - doskonały napój chłodzący, arbuz, Sangria i "Cotes-Du-Rhone" (oczywiście Rose) Edytowane 2 Lipca 2019 przez Chef Paul ps2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.