Władca Przysmaków 06.08.2019 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Gwoździem progamu będą steki w 2ch rodzajach. Prosto, szybko i bardzo skromnie. https://i.postimg.cc/SKnXSZHb/bb1.jpg https://i.postimg.cc/1tRjVqcS/bb3.jpg https://i.postimg.cc/zvz8Bv3H/bb2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/229/#findComment-7705915 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.08.2019 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Łosoś na dwa sposoby ... smacznie i prosto, zgodnie z zasadami sztuki kulinarnej pieczony, pod sosem avocado rolada faszerowana krabem Pozdrawiam jak zwykle smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/229/#findComment-7706471 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 08.08.2019 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 Łosoś na dwa sposoby ... smacznie i prosto, zgodnie z zasadami sztuki kulinarnej [ATTACH=CONFIG]433365[/ATTACH] pieczony, pod sosem avocado [ATTACH=CONFIG]433366[/ATTACH] rolada faszerowana krabem Pozdrawiam jak zwykle smakowicie Apetycznie! Mniam mniam! U mnie totalne lenistwo, cały dzień pływałem po zatoce. Odpoczywam od gotowania, dlatego typowo letni leniwy obiad. Bardzo szybko, super smacznie i skromnie. Palce lizac! https://i.postimg.cc/qM85HWhS/letni-obiad1.jpg https://i.postimg.cc/Rh1Q25sT/letni-obiad2.jpg https://i.postimg.cc/Mppb3Lyy/letni-obiad3.jpg Piwo to grejfrutowa ipa https://i.postimg.cc/MHw1736f/letni-obiad4.jpg ps mam jeszcze 23 sztuki, jutro pierogi i krem homarowy Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/229/#findComment-7706742 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 10.08.2019 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 Prosta letnia kuchnia, na nutę "italiano". Danie bardzo szybkie, super smaczne i super skromne. Palce lizać.Podstawowe składniki to: https://i.postimg.cc/9M4kkSDQ/letnie-gotowanie1.jpg Wszystko w sosie winno-maślany, na bazie nowozelandzkiego sauvignon blanc. https://i.postimg.cc/MHqyBfJJ/letnie-gotowanie2.jpg https://i.postimg.cc/25xj61GZ/letnie-gotowanie3.jpg https://i.postimg.cc/vTnZG3NQ/letnie-gotowanie4.jpg https://i.postimg.cc/rFCqg06Y/letnie-gotowanie10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/229/#findComment-7707092 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.08.2019 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 Świetnie to wygląda i wykwintnie ale na pewno nie skromnie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/229/#findComment-7707095 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 10.08.2019 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 Świetnie to wygląda i wykwintnie ale na pewno nie skromnie. Nie ma tu nic wykwintnego, zwykła szybka kuchnia. Nawet nie. Super szybka, super prosta i super skromna. Najwięcej czasu zajmuje dobór wina... ... a wino było idealne! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/229/#findComment-7707097 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.08.2019 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) Prosta letnia kuchnia, na nutę "italiano". Danie bardzo szybkie, super smaczne i super skromne. Palce lizać. ... Wszystko w sosie winno-maślany, na bazie nowozelandzkiego sauvignon blanc. ... Smakowicie ps - doskonałym, niczym nie "łamanym", bourbon'em pozdrawiam Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/229/#findComment-7707121 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 11.08.2019 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 Smakowicie ps - doskonałym, niczym nie "łamanym", bourbon'em pozdrawiam [ATTACH=CONFIG]433411[/ATTACH] Dobrego nigdy nie za dużo. Prosta szybka kolacja. Mus ostrygowy z homarem, plus organiczna cava. https://i.postimg.cc/rpS6xXcW/letnia-kolacja1.jpg https://i.postimg.cc/bvRCqzp6/letnia-kolacja2.jpg https://i.postimg.cc/wjpnz4Dj/letnia-kolacja3.jpg https://i.postimg.cc/rwMZ30Ld/letnia-kolacja4.jpg https://i.postimg.cc/t4qDDKhW/letnia-kolacja5.jpg https://i.postimg.cc/mrcY5Bhz/letnia-kolacja9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/229/#findComment-7707244 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.08.2019 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 (edytowane) ... Prosta szybka kolacja. Mus ostrygowy z homarem, plus organiczna cava. ... ... Lekko, przyjemnie i smakowicie ... ... w sam raz na letnią pogodę Szybkie, proste dania (bez "łamania") są i będą zawsze kwintesencją lata. W kuchni krótko, przy stole odpoczynek i przyjemność ... przegrzebki, dobre musujące wino ... i cóż więcej potrzeba u schyłku dnia ? Pozdrawiam smakowicie Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez Chef Paul dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/229/#findComment-7707254 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.08.2019 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) Cóż za wspaniałe, poniedziałkowe popołudnie ... zielony, dziki busz dookoła domu, spokój i cisza ... do kuchni tylko na chwilę, by przygotować późny obiad ... ... dziś będzie "skirt steak" z warzywami (danie jednogarnkowe) ... już się warzy ... ... będzie gotowe za dwie godziny, a tymczasem leniwe piwko Obiad który "robi się sam" Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez Chef Paul ostatnie zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/229/#findComment-7707509 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroles 13.08.2019 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 ... dziś będzie "skirt steak" z warzywami (danie jednogarnkowe) To z przepony? Masz pojęcie, jak to się może nazywać w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/229/#findComment-7707799 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.08.2019 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 (edytowane) To z przepony? Masz pojęcie, jak to się może nazywać w Polsce? "skirt", hanger" i "flank" to cięcie od dołu brzucha ... w Polsce nazywane "stek rzeźniczy" lub "stek rzeźnika". Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez Chef Paul dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/229/#findComment-7707854 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 14.08.2019 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) Zabieram się za typowe letnie danie. Prosto, szybko i skromnie. https://i.postimg.cc/cJzVKpp3/letnia-prostota1.jpg https://i.postimg.cc/tC7Wk8wJ/letnia-prostota2.jpg Ser truflowy robi robotę. Co za zapach! Prostota, skromność i smaczość. Palce lizać! Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez Władca Przysmaków plus zdjęcie , na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/229/#findComment-7708109 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.08.2019 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 Owoce morza dobre na każdą porę roku ... u mnie przepiękna letnia pogoda rozpoczęcie dnia to jajeczko ... ... i piweczko ... a na obiadek: krem z krewetek z avocado Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/229/#findComment-7708313 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 14.08.2019 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 Owoce morza dobre na każdą porę roku ... u mnie przepiękna letnia pogoda rozpoczęcie dnia to jajeczko ... [ATTACH=CONFIG]433575[/ATTACH] ... i piweczko [ATTACH=CONFIG]433576[/ATTACH] ... a na obiadek: [ATTACH=CONFIG]433577[/ATTACH] krem z krewetek z avocado Zacnie i smacznie. Palce lizać! Zrobiłem dwie porcje. Tanio, smacznie i skromnie! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/229/#findComment-7708121 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 15.08.2019 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 (edytowane) Ekspresowe organiczne śniadanie... Bardzo prymitywne i super szybkie, lecz smaczne. Chili z czosnkiem robi robotę. Palce lizać! Edytowane 15 Sierpnia 2019 przez Władca Przysmaków plus zdjecia, transmisja na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/229/#findComment-7708203 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 16.08.2019 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Dzisiaj krem homarowy na homarzych odwłokach, przepis na 750 gram odwłoków. Przyjemnie, super smacznie i skromnie. Wybieramy tylko te w granicach 125g. Mam 19, więc 6 wybiorę bez problemu. Na drugie danie organiczne swojskie kiełbaski, w aromatycznym sosie pomidorowym. Podane jak hamburgery, zamiennikiem pieczywa sa grillowane kapelusze portobello. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/229/#findComment-7708622 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 16.08.2019 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 A dlaczego sos pomidorowy nieorganiczny? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/229/#findComment-7708644 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 16.08.2019 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Zabieram się za typowe letnie danie. Prosto, szybko i skromnie. https://i.postimg.cc/cJzVKpp3/letnia-prostota1.jpg https://i.postimg.cc/tC7Wk8wJ/letnia-prostota2.jpg Ser truflowy robi robotę. Co za zapach! Prostota, skromność i smaczość. Palce lizać! Krewetki, krewetki, krewetki i ...jeszcze raz krewetki. A przepraszam, czasami stek wołowy. Kuchnia rozgarniętą jak nie wiem co. A jaka urozmaicona. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/229/#findComment-7708645 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 16.08.2019 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Krewetki, krewetki, krewetki i ...jeszcze raz krewetki. A przepraszam, czasami stek wołowy. Kuchnia rozgarniętą jak nie wiem co. A jaka urozmaicona. Sądzę że możesz odpuścić takie komentarze. Monotonna kuchnia by "Wariacje kulinarne NS" Tobie nie przeszkadzają ? Przejdźmy na wyższy poziom komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/229/#findComment-7708659 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.