Władca Przysmaków 06.08.2019 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Gwoździem progamu będą steki w 2ch rodzajach. Prosto, szybko i bardzo skromnie. https://i.postimg.cc/SKnXSZHb/bb1.jpg https://i.postimg.cc/1tRjVqcS/bb3.jpg https://i.postimg.cc/zvz8Bv3H/bb2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.08.2019 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Łosoś na dwa sposoby ... smacznie i prosto, zgodnie z zasadami sztuki kulinarnej pieczony, pod sosem avocado rolada faszerowana krabem Pozdrawiam jak zwykle smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 08.08.2019 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 Łosoś na dwa sposoby ... smacznie i prosto, zgodnie z zasadami sztuki kulinarnej [ATTACH=CONFIG]433365[/ATTACH] pieczony, pod sosem avocado [ATTACH=CONFIG]433366[/ATTACH] rolada faszerowana krabem Pozdrawiam jak zwykle smakowicie Apetycznie! Mniam mniam! U mnie totalne lenistwo, cały dzień pływałem po zatoce. Odpoczywam od gotowania, dlatego typowo letni leniwy obiad. Bardzo szybko, super smacznie i skromnie. Palce lizac! https://i.postimg.cc/qM85HWhS/letni-obiad1.jpg https://i.postimg.cc/Rh1Q25sT/letni-obiad2.jpg https://i.postimg.cc/Mppb3Lyy/letni-obiad3.jpg Piwo to grejfrutowa ipa https://i.postimg.cc/MHw1736f/letni-obiad4.jpg ps mam jeszcze 23 sztuki, jutro pierogi i krem homarowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 10.08.2019 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 Prosta letnia kuchnia, na nutę "italiano". Danie bardzo szybkie, super smaczne i super skromne. Palce lizać.Podstawowe składniki to: https://i.postimg.cc/9M4kkSDQ/letnie-gotowanie1.jpg Wszystko w sosie winno-maślany, na bazie nowozelandzkiego sauvignon blanc. https://i.postimg.cc/MHqyBfJJ/letnie-gotowanie2.jpg https://i.postimg.cc/25xj61GZ/letnie-gotowanie3.jpg https://i.postimg.cc/vTnZG3NQ/letnie-gotowanie4.jpg https://i.postimg.cc/rFCqg06Y/letnie-gotowanie10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.08.2019 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 Świetnie to wygląda i wykwintnie ale na pewno nie skromnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 10.08.2019 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 Świetnie to wygląda i wykwintnie ale na pewno nie skromnie. Nie ma tu nic wykwintnego, zwykła szybka kuchnia. Nawet nie. Super szybka, super prosta i super skromna. Najwięcej czasu zajmuje dobór wina... ... a wino było idealne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.08.2019 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) Prosta letnia kuchnia, na nutę "italiano". Danie bardzo szybkie, super smaczne i super skromne. Palce lizać. ... Wszystko w sosie winno-maślany, na bazie nowozelandzkiego sauvignon blanc. ... Smakowicie ps - doskonałym, niczym nie "łamanym", bourbon'em pozdrawiam Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 11.08.2019 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 Smakowicie ps - doskonałym, niczym nie "łamanym", bourbon'em pozdrawiam [ATTACH=CONFIG]433411[/ATTACH] Dobrego nigdy nie za dużo. Prosta szybka kolacja. Mus ostrygowy z homarem, plus organiczna cava. https://i.postimg.cc/rpS6xXcW/letnia-kolacja1.jpg https://i.postimg.cc/bvRCqzp6/letnia-kolacja2.jpg https://i.postimg.cc/wjpnz4Dj/letnia-kolacja3.jpg https://i.postimg.cc/rwMZ30Ld/letnia-kolacja4.jpg https://i.postimg.cc/t4qDDKhW/letnia-kolacja5.jpg https://i.postimg.cc/mrcY5Bhz/letnia-kolacja9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.08.2019 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 (edytowane) ... Prosta szybka kolacja. Mus ostrygowy z homarem, plus organiczna cava. ... ... Lekko, przyjemnie i smakowicie ... ... w sam raz na letnią pogodę Szybkie, proste dania (bez "łamania") są i będą zawsze kwintesencją lata. W kuchni krótko, przy stole odpoczynek i przyjemność ... przegrzebki, dobre musujące wino ... i cóż więcej potrzeba u schyłku dnia ? Pozdrawiam smakowicie Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez Chef Paul dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.08.2019 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) Cóż za wspaniałe, poniedziałkowe popołudnie ... zielony, dziki busz dookoła domu, spokój i cisza ... do kuchni tylko na chwilę, by przygotować późny obiad ... ... dziś będzie "skirt steak" z warzywami (danie jednogarnkowe) ... już się warzy ... ... będzie gotowe za dwie godziny, a tymczasem leniwe piwko Obiad który "robi się sam" Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez Chef Paul ostatnie zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroles 13.08.2019 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 ... dziś będzie "skirt steak" z warzywami (danie jednogarnkowe) To z przepony? Masz pojęcie, jak to się może nazywać w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.08.2019 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 (edytowane) To z przepony? Masz pojęcie, jak to się może nazywać w Polsce? "skirt", hanger" i "flank" to cięcie od dołu brzucha ... w Polsce nazywane "stek rzeźniczy" lub "stek rzeźnika". Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez Chef Paul dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 14.08.2019 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) Zabieram się za typowe letnie danie. Prosto, szybko i skromnie. https://i.postimg.cc/cJzVKpp3/letnia-prostota1.jpg https://i.postimg.cc/tC7Wk8wJ/letnia-prostota2.jpg Ser truflowy robi robotę. Co za zapach! Prostota, skromność i smaczość. Palce lizać! Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez Władca Przysmaków plus zdjęcie , na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.08.2019 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 Owoce morza dobre na każdą porę roku ... u mnie przepiękna letnia pogoda rozpoczęcie dnia to jajeczko ... ... i piweczko ... a na obiadek: krem z krewetek z avocado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 14.08.2019 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 Owoce morza dobre na każdą porę roku ... u mnie przepiękna letnia pogoda rozpoczęcie dnia to jajeczko ... [ATTACH=CONFIG]433575[/ATTACH] ... i piweczko [ATTACH=CONFIG]433576[/ATTACH] ... a na obiadek: [ATTACH=CONFIG]433577[/ATTACH] krem z krewetek z avocado Zacnie i smacznie. Palce lizać! Zrobiłem dwie porcje. Tanio, smacznie i skromnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 15.08.2019 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 (edytowane) Ekspresowe organiczne śniadanie... Bardzo prymitywne i super szybkie, lecz smaczne. Chili z czosnkiem robi robotę. Palce lizać! Edytowane 15 Sierpnia 2019 przez Władca Przysmaków plus zdjecia, transmisja na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 16.08.2019 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Dzisiaj krem homarowy na homarzych odwłokach, przepis na 750 gram odwłoków. Przyjemnie, super smacznie i skromnie. Wybieramy tylko te w granicach 125g. Mam 19, więc 6 wybiorę bez problemu. Na drugie danie organiczne swojskie kiełbaski, w aromatycznym sosie pomidorowym. Podane jak hamburgery, zamiennikiem pieczywa sa grillowane kapelusze portobello. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 16.08.2019 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 A dlaczego sos pomidorowy nieorganiczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 16.08.2019 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Zabieram się za typowe letnie danie. Prosto, szybko i skromnie. https://i.postimg.cc/cJzVKpp3/letnia-prostota1.jpg https://i.postimg.cc/tC7Wk8wJ/letnia-prostota2.jpg Ser truflowy robi robotę. Co za zapach! Prostota, skromność i smaczość. Palce lizać! Krewetki, krewetki, krewetki i ...jeszcze raz krewetki. A przepraszam, czasami stek wołowy. Kuchnia rozgarniętą jak nie wiem co. A jaka urozmaicona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 16.08.2019 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Krewetki, krewetki, krewetki i ...jeszcze raz krewetki. A przepraszam, czasami stek wołowy. Kuchnia rozgarniętą jak nie wiem co. A jaka urozmaicona. Sądzę że możesz odpuścić takie komentarze. Monotonna kuchnia by "Wariacje kulinarne NS" Tobie nie przeszkadzają ? Przejdźmy na wyższy poziom komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.