deja vu 29.11.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Qrczę pięczonę na piwie .bez zupek chińskich bo co niektórzy nielubieją i mają sztywniaczke. składniki: -wysokiej klasy browarek(wiadomo jaki) -z dobrej hodowli kurczak -słoik majonezu najlepszy w kraju -natka pietruszki od babci z działki z południowej grzędy - vegeta z Wegier z "Keleti Pajel Dwor" czynności: "Okorować" kurczaka od kości.posypać Vegetą.Posmarować całego majonezem.Obsypać posiekaną pietruszką z zewnątrz i wewnątrz.Nadziać go na butelkę z piwem i upiec. Wszystko spier....s jak zwykle, majonez robi sie samemu i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.11.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 komuś nakrętkę za mocno zakręcili. .Słoik jest centralnej Polski bez konserwantów bo robią go prawdziwe krawaciarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 29.11.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 komuś nakrętkę za mocno zakręcili. .Słoik jest centralnej Polski bez konserwantów bo robią go prawdziwe krawaciarki. uwazaj zeby ci dekla nie wywalilo. sprawdzales jakie jaja ci wpychali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.11.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Proszę o wybaczenie jak za chwile coś mi sie wypsnie.Miałem być miły, ale przy tym coś sie nie da.Chociaż z drugiej strony trzeba wychodzić na przeciw chorobie która już nie jest diagnozowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 29.11.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Proszę o wybaczenie jak za chwile coś mi sie wypsnie.Miałem być miły, ale przy tym coś sie nie da.Chociaż z drugiej strony trzeba wychodzić na przeciw chorobie która już nie jest diagnozowana. Tu jest watek kulinarny. Jak masz problem z wypsnieniem, to chyba dzial weneryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 01.12.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 HELP! Pilnie poszukiwany fajny przepis na schab (pieczeń) na jutrzejszy obiad ...(tylko nie ze śliwką i nie ten kuleczkowy z jabłkami...) :roll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.12.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 HELP! Pilnie poszukiwany fajny przepis na schab (pieczeń) na jutrzejszy obiad ...(tylko nie ze śliwką i nie ten kuleczkowy z jabłkami...) :roll i jak się schabik udał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.12.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 taaak - zrobilam - z braku innego pomysłu - zrobiłam z jabłkami, cebulką i miodem - moja teściowa robi go od lat i twierdzi że to "schab po duńsku"... ja nie przepadam za wieprzowiną ale to chyba najbezpieczniejszy - bo całkiem smaczny i szybki przepis na świnkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique3 03.12.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Drogie Panie,proszę o pomoc. Chciałabym zrobić dla narzeczonego przyjęcie niespodziankę i nie mam pomysłu co podać. Chodzi mi o jakieś przystawki na zimno niezbyt drogie a dobre.Inne propozycje również mile widziane (mięska , sałatki). Za pomoc z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.12.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Dla dwóch osób to wystarczy jedno gorące danie i deser Czy moze będzie wiecej osób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.12.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Drogie Panie,proszę o pomoc. Chciałabym zrobić dla narzeczonego przyjęcie niespodziankę i nie mam pomysłu co podać. Chodzi mi o jakieś przystawki na zimno niezbyt drogie a dobre.Inne propozycje również mile widziane (mięska , sałatki). Za pomoc z góry dziękuję. Zapomniałaś ,że najlepiej gotują panowie. ? Ale skoro przepis mają dać Panie to i ja chętnie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique3 04.12.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Będzie około 14 osób, jeśli jakiś pan ma ciekawy pomysł na danie to oczywiście poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Będzie około 14 osób, jeśli jakiś pan ma ciekawy pomysł na danie to oczywiście poproszę. 14 osób i "danie".....jedno danie???Czy może zestaw kilku dań?Określ się dokładniej to coś zapodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 taaak - zrobilam - z braku innego pomysłu - zrobiłam z jabłkami, cebulką i miodem - moja teściowa robi go od lat i twierdzi że to "schab po duńsku"... ja nie przepadam za wieprzowiną ale to chyba najbezpieczniejszy - bo całkiem smaczny i szybki przepis na świnkę... Mam taki jeden świński przepis ale już po fakcie .Innym razom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique3 04.12.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Oczywiście nie jedno danie. Im więcej przepisów tym bardziej będę miała z czego wybrać. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 04.12.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 poszukuje przepisów na RYBY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 poszukuje przepisów na RYBY NO TO DOBRZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 04.12.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 poszukuje przepisów na RYBY NO TO DOBRZE super dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 poszukuje przepisów na RYBY NO TO DOBRZE super dzieki nie za maco.....zrób szczupaka w szczypiorku i śmietanie.Ale co ja ci będę tam przepisami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 04.12.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 poszukuje przepisów na RYBY NO TO DOBRZE super dzieki nie za maco.....zrób szczupaka w szczypiorku i śmietanie.Ale co ja ci będę tam przepisami.... Wlasnie skonczylem, duzy i dorodny, byl klopot aby go "posadzic".Jednak sie jakos zmiescil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts