niktspecjalny 06.04.2020 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Niczym nie "steruję" (ani nie uważam, że ktokolwiek steruje moją "podświadomością") Ponadto nie jest to "przegląd lodówki" ... wszystko mam dostarczane świeże do domu z lokalnego sklepu (listę zakupów wysyłam stosowną aplikacją). Zgadzam się, iż dania są proste, yjednakże smaczne i takie jakie lubimy. Chodzi mi oto Pawełku ,że zaszczyciłeś nas swoja obecnością po długiej absencji jak ja dałem Ci witaminkę.. Zapomniałeś niestety Pawełku ,że w dobie strasznego kryzysu czas jednak gotować i jeść skromniej i w miarę możliwości tanio , z zachowaniem zdrowotnych aspektów kulinarnych.Dzisiaj zaczynam wypieki. Będzie skromny sernik,szarlotka, pasztet bez królika z mięs mrożonych ,które mam w lodówce, barszcz chrzanowy, ćwikłę,kiełbasę białą bez peklowania własną,sałatkę jarzynową,jajka faszerowane.Produkty już mam bo te jedyne w swoim rodzaju Święta będą bardzo smutne i nadzwyczajne.Zapytam przy okazji o Twoje zdrowie i zdrowie bliskich. My nie wychodzimy z domu prawie w ogóle. Żyjemy skromnie bez uniesień.Nie pracujemy póki co.Tej zarazie nigdy się nie poddamy. Walczymy. Pozdrawiam Cie serdeczne w tym trudnym dla nas okresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 06.04.2020 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.04.2020 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Znowu beczysz by się ośmieszać. .Nie drwij z tej tragicznej sytuacji.Po co tu wlazłeś. Nie masz swojego zdania tylko szydzenie i wyśmiewanie.Cały ty. Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.04.2020 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Jaka "tragiczna sytuacja" ? Co masz na myśli ? Nie ośmieszaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.04.2020 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Jaka "tragiczna sytuacja" ? Co masz na myśli ? Nie ośmieszaj się Powinni cie izolować jesteś chory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.04.2020 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Pierogowa pandemia trzy rodzaje: z mięsem, kapustą i grzybami oraz z pieczoną papryką i mięsem ... połączenie a odkażaniem Pozdrawiam smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.04.2020 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Pierogowa pandemia [ATTACH=CONFIG]442721[/ATTACH] trzy rodzaje: z mięsem, kapustą i grzybami oraz z pieczoną papryką i mięsem [ATTACH=CONFIG]442722[/ATTACH] ... połączenie a odkażaniem Pozdrawiam smakowicie Paweł brawo Ty. Super nic nie mogę dodać..Ciepluchno się trzymaj. Choć powiem Ci że gorzała jakoś nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.04.2020 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Świętować już rozpoczęliśmy ... dzisiaj steak'owo ... i owocową tartą, deserowo Jutro "zajączek" W świątecznym nastroju pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.04.2020 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.04.2020 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]442892[/ATTACH] Dopiero wszedłem i przeczytałem.Nie ma człowiek weny , czasu w tym zgorzkniałym pełnym zakłamania świecie.Fajny ten zajec. Wczoraj zrobiłem tak bez entuzjazmu z młodej kapusty taki nazwę to kapuśniaczek.Na 4 szt. skrzydełek , wcześniej podsmażonej kiełbasie zwyczajnej,włoszczyźnie, przecierze pomidorowym i dużej ilości koperku.Wyglądu nie ma ale smakuje dobrze.Na dodatek ziemniaki kraszone cebulką. Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.05.2020 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 na serowej diecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.05.2020 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 serowej diety cd ... czy wiecie co to "nadtwaróg" (z bazylią, czosnkowym szczypiorkiem, szałwią i koperkiem) ? ... to właśnie to "gołąbki" lubi każdy ... ale z kaszą, grzybami i kiszoną kapustą w farszu ? krewetki i wino zawsze sprawdzają się jako ostatni posiłek dnia smakowicie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.05.2020 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 (edytowane) serowej diety cd [ATTACH=CONFIG]443737[/ATTACH] ... czy wiecie co to "nadtwaróg" (z bazylią, czosnkowym szczypiorkiem, szałwią i koperkiem) ? [ATTACH=CONFIG]443738[/ATTACH] ... to właśnie to [ATTACH=CONFIG]443739[/ATTACH] "gołąbki" lubi każdy ... ale z kaszą, grzybami i kiszoną kapustą w farszu ? [ATTACH=CONFIG]443740[/ATTACH] krewetki i wino zawsze sprawdzają się jako ostatni posiłek dnia smakowicie pozdrawiam Dania , rekwizyty,wewnętrzne pomieszczenia połączone z daniem dodają smaku fotce.Moje mamałygi są bardzo podobne do Twoich dzisiejszych gołąbków.No nie wyglądają najlepiej choć nie powątpiewam w skład i smak. Nad-twaróg jak go zwiewnie nazywasz w tej Twojej wersji by u mnie nie przeszedł.Musi by "mamałygalnie" wymieszany do skiby chleba lub grzanki. Edytowane 5 Maja 2020 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.05.2020 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 Generalnie gotuję to co lubią moi Goście i domownicy (w tym również ja sam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.05.2020 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 Generalnie gotuję to co lubią moi Goście i domownicy (w tym również ja sam) Gdy jak tak mówię to nie bardzo jesteś rad.Mniejsza o to.To tylko moje zdanie na to co zobaczyłem iż przywykłem do bardziej ekstrawaganckiej kuchni talerzowo pokojowej w twym wydaniu.Wczoraj robiłem racuchy dla biednych czyli w bardzo skromnym zestawie. 1 szt.jabłko ,2 łyżeczki proszku do pieczenia, 3 łyżki cukru,2 szklanki maki pszennej ,szklanka wody mineralnej mocno gazowanej.Fotki nie zrobiłem bo nic na nich konkretnego widać nie było.Racuchy jak racuchy ale smak dość pozytywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 06.05.2020 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 Gdy jak tak mówię to nie bardzo jesteś rad.Mniejsza o to.To tylko moje zdanie na to co zobaczyłem iż przywykłem do bardziej ekstrawaganckiej kuchni talerzowo pokojowej w twym wydaniu.Wczoraj robiłem racuchy dla biednych czyli w bardzo skromnym zestawie. 1 szt.jabłko ,2 łyżeczki proszku do pieczenia, 3 łyżki cukru,2 szklanki maki pszennej ,szklanka wody mineralnej mocno gazowanej.Fotki nie zrobiłem bo nic na nich konkretnego widać nie było.Racuchy jak racuchy ale smak dość pozytywny. O! Widzę, że dalej produkujesz Enesie rzygawkę kulinarną. U mnie dzisiaj organiczna pasta z piersi dzikiego indyka. Prosto, skromnie, palce lizać. https://i.postimg.cc/NMBFDBmF/organiczna-pasta-z-piersi-dzikiego-indyka2.jpg https://i.postimg.cc/yxWVpdd1/organiczna-pasta-z-piersi-dzikiego-indyka1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.05.2020 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 ... https://i.postimg.cc/yxWVpdd1/organiczna-pasta-z-piersi-dzikiego-indyka1.jpg Wygląda smakowicie ... witaj w "kryzysie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 07.05.2020 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Wygląda smakowicie ... witaj w "kryzysie" Dziękuje, bardzo skromnie, bardzo prosto, ale smacznie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.05.2020 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 O! Widzę, że dalej produkujesz Enesie rzygawkę kulinarną. U mnie dzisiaj organiczna pasta z piersi dzikiego indyka. Prosto, skromnie, palce lizać. Witam. Wiesz jak patrzę na to co z nami w Polsce robią i jak omamiają to i jak to mówisz rzygawka mi nie obca.Zapytam jak zdrowie? Też pandemia wkradła się w Twoje życie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.05.2020 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Nie czujesz smrodu ulatniającego się z twoich potraw? Czuje i co z tego. Ty nie czujesz to i chwatit. Pozazdrościć ,że dajesz sobie z koronkiem rade na pachnąco.Swoją droga Wy macie przecież inny smród ,a panujący syf - mutant grypy znosicie zjawiskowo.Przepraszam zapominam o tej wyższości nad innymi narodami.Zmykam do wątku bo mi się gotuje za mocno.Zdrówka WP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.