niktspecjalny 19.08.2020 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 O! I tu serce mi się już raduje. Można też lekko całość podwędzić w beczce po oleju napędowym oraz przepłukać leżakowanym 5 dni bimbrem. Będzie kicha, ale jak patriotycznie. Trochę nasra.... w kulinaria , a to jest takie nasra.... jak Ty. Gramy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.08.2020 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 Królu sraczki kulinarnej, zajmij się siekaniem cebuli do mamałygi, lub przypalaniem sera. Zrobię coś prostego i świeżego, między degustacją bąbelek. Jedna mała uwaga. Widzę duże braki u miszcza, na temat plastikowych talerzy i widelców, na mej prywatnej plaży. Ulilizuje się je w kuble na śmieci. Do klasyki stosuje sie kieliszki kryształowe z dodatkiem titanium, z uwagi na wszechobecny piasek . Składniki na lanczyk, wszystko świeże ... Bez reakcji w takim razie królu sraczki wędek do dorady i plastikowych misek i wideł.Na tą wędkę łapią się takie mikro dorady.Ok.Nie o utylizacje mi chodziło tylko ,że taka persona WW szybko naprawia swój błąd i daje tytany. Gramy dalej.Mi możesz ten kit sprzedać ale jak dżipem wjedziesz na ta prywatę to może ktoś Ci uwierzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 19.08.2020 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 Moje ulubione zestawienie przystawki i bąbelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.08.2020 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) wspaniała przekąska do dobrego bourbon'a ... czy sproszkowane "złote kopyta kozła", byłyby dobrą przyprawą ? :; Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 19.08.2020 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 ps - widzę, że z "odsieczą" dla NS'a przybył słynny "wytwórca gnoju z pokrzyw", znany smakosz i krytyk kulinarny ... NS, gratuluję wsparcia Oj nikomu z odsieczą nie przybyłem. To po pierwsze. To było do twojego władcy m. in. o utylizacji. Po drugie nie jestem znanym smakoszem i krytykiem. Już ci pisałem, że to znanym i popularny sposób na dostarczenie wartości odżywczych dla warzyw. Zresztą nie tylko. Ojciec Klimuszko zapytany kiedyś, jakie by wybrał tylko jedno zioło gdyby była taka konieczność, odpowiedział. "Pokrzywa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 19.08.2020 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 Oczywiście. PS. Może i ble ble, ale niestety cytaty "exportowego miszcza" wyparowały. Ale o co chodzi z Enesem? Co wyparowalo? Przeciez miszcz jest w formie, przypala ser po mistrzowsku, cebuluje super mistrzowsko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 19.08.2020 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 Oj nikomu z odsieczą nie przybyłem. To po pierwsze. To było do twojego władcy m. in. o utylizacji. Po drugie nie jestem znanym smakoszem i krytykiem. Już ci pisałem, że to znanym i popularny sposób na dostarczenie wartości odżywczych dla warzyw. Zresztą nie tylko. Ojciec Klimuszko zapytany kiedyś, jakie by wybrał tylko jedno zioło gdyby była taka konieczność, odpowiedział. "Pokrzywa". A co ma wspolnego utylizacja, z jakims tam Klimuszko, czy innym jakims dziadem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 19.08.2020 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 A co ma wspolnego utylizacja, z jakims tam Klimuszko, czy innym jakims dziadem? Rany. Bezpośredni nic, ale jak dołożyć odsiecz i pokrzywę. to może coś z tego wyjdzie. PS. Klimuszko był m. in zielarzem. Polskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 19.08.2020 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 No coz juz sprawdzilem. Pospolity klecha i guslarz. Debilizmy i zabobony mnie nie interesuja. Jest to raczej zakres chorob psychicznych, a tutaj sa kulinaria. kulinaria? Gdzie? Zielarstwo to zabobony? Zioła mogą byc przyprawami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.08.2020 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) Podałem z talarkami z młodych ziemniaków ,bez łba bo mi się źle kojarzył. Dorada w czosnku jest zaskakująco inna.Powstała omasta po smażeniu doskonale posłużyła jako baza do dipu rybnego:). W du....e mam utylizatora który zaczyna i nie kończy.Zawsze to samo.Sraczka i prowokacja i te stany rozgoryczenia ,które mają miejsce u utylizatora jak nie może zaspokoić jakiejś potrzeby czy tam osiągnąć wymarzonego celu, stan bezsilności jak w motywie o wiadrze i dżipie,plaży i sztucznych talerzach ,kubłach i widłach. Specjalista tu już nie pomoże.Szkoda czasu bo utylizator zawsze będzie widział to co chce. Zapomniany deser wiadomo dla kogo. Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 21.08.2020 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2020 Smacznie, pięknie i w zgodzie - prosimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 21.08.2020 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2020 Podałem z talarkami z młodych ziemniaków ,bez łba bo mi się źle kojarzył. Dorada w czosnku jest zaskakująco inna.Powstała omasta po smażeniu doskonale posłużyła jako baza do dipu rybnego:). W du....e mam utylizatora który zaczyna i nie kończy.Zawsze to samo.Sraczka i prowokacja i te stany rozgoryczenia ,które mają miejsce u utylizatora jak nie może zaspokoić jakiejś potrzeby czy tam osiągnąć wymarzonego celu, stan bezsilności jak w motywie o wiadrze i dżipie,plaży i sztucznych talerzach ,kubłach i widłach. Specjalista tu już nie pomoże.Szkoda czasu bo utylizator zawsze będzie widział to co chce. Zapomniany deser wiadomo dla kogo. Czego sie tak kulinarny malinowy nosie denerwujesz. Nie sraczka , tylko kulinarna sraczka, zobacz co ugotowales. Kulinarna sraczka do kwadratu. Opisales swoje lustrzane odbicie maliniaku kulinarny, tak jak smierdzaca rybna omase do dipu. To cos nowego, kazdy pamieta zapach i smak tranu, omaso malinowa. Normalny czlowiek utylizuje plastik, a nie pali w ognisku i piecze na nim parowki, jak kolek, KOLEK przez DUZE K. Masz duze braki z czerpania przyjemnosci z wlasnej plazy i wykorzystywania jej we wlasciwy sposob. Dzisiejszy polow byl bardzo udany. Jako produkt wyjsciowy na lanczyk, uzyje tylko odwlokow. ps w miedzy czasie zapakuje kieliszki z dodatkiem tytanu, nowa butle babelek i wyjde na brzeg ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 21.08.2020 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2020 Kilka slow o praktycznym "kulinaryzmie". Idealne plazowe babelki musza trzymac chlod, dlatego na plaze biore pakowane w czysta miedz. W bliskiej odleglosci od domu, nie musimy targac przenosnej lodowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.08.2020 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) Tej butli z siatki utylizować się na plaży nie da.Chyba ,że we wiadrze. Sraczka i prowokacja teraz i inwektywa, wyzwiska nie podporządkowanie się prośbom Redakcji i te stany rozgoryczenia ,które mają miejsce u utylizatora jak nie może zaspokoić jakiejś potrzeby czy tam osiągnąć wymarzonego celu, stan bezsilności jak w motywie o wiadrze i dżipie,plaży i sztucznych talerzach ,kubłach i widłach, a teraz i butlach z siatki. Specjalista tu już nie pomoże.Szkoda czasu bo utylizator zawsze będzie widział i mówił to co chce. Bez epitetów byłoby konkretniej. Tym razem Edamski mierzwiony.Placek z kabaczka żółtego ,skwar-uszki z wędzonej słoninki ,a reszta to widać. ;) Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 21.08.2020 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) Tej butli z siatki utylizować się na plaży nie da.Chyba ,że we wiadrze. Sraczka i prowokacja teraz i inwektywa, wyzwiska nie podporządkowanie się prośbom Redakcji i te stany rozgoryczenia ,które mają miejsce u utylizatora jak nie może zaspokoić jakiejś potrzeby czy tam osiągnąć wymarzonego celu, stan bezsilności jak w motywie o wiadrze i dżipie,plaży i sztucznych talerzach ,kubłach i widłach, a teraz i butlach z siatki. Specjalista tu już nie pomoże.Szkoda czasu bo utylizator zawsze będzie widział i mówił to co chce. Bez epitetów byłoby konkretniej. Tym razem Edamski mierzwiony.Placek z kabaczka żółtego ,skwar-uszki z wędzonej słoninki ,a reszta to widać. ;) Jestes malinowym nosem i w tym przypadku. Tym sie roznimy, ja zabieram po sobie , ty palisz w ognisku jak to kiedys zaprezentowales. Jak sie nie da?! Trudno do worka na smieci wlozyc? Zabranie ze soba wszystkich nieczystosci, bez rozroznienia na smieci i odpady. Zaczerpni troche kultury... Butelke mozna zabrac do domu z plazy rowniez w wiaderku, z kieliszkami, homarami, krabami itp. Optymalizacja wygody, stolik, siedzisko i setki roznych zastosowan. Najlepsze rozwiazanie podczas silnego wiatru i napelnionych kieliszkow szampanem ... Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez Władca Przysmaków foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.08.2020 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2020 Jestes malinowym nosem i w tym przypadku. Tym sie roznimy, ja zabieram po sobie , ty palisz w ognisku jak to kiedys zaprezentowales. Jak sie nie da?! Trudno do worka na smieci wlozyc? Zabranie ze soba wszystkich nieczystosci, bez rozroznienia na smieci i odpady. Zaczerpni troche kultury... Zaczyna się tłumaczyć czyli ma coś na sumieniu.Czyli plastyki ,a ich nie miał, wiadra, a o nich nie wspominał,butle z siatki ogrodzeniowej ,a się nie tłumaczył i nie pokazywał.I on mówi o kulturze będąc w kręgu inwektyw. Przecież można inaczej.Np. tak: Szybki orzeźwiający deser.Schłodzony arbuz i czerwony grapefruit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.08.2020 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2020 Dzisiaj jadę i będę czynił z suma i karpia jakieś danka.Do wieczorka.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 21.08.2020 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) Zaczyna się tłumaczyć czyli ma coś na sumieniu.Czyli plastyki ,a ich nie miał, wiadra, a o nich nie wspominał,butle z siatki ogrodzeniowej ,a się nie tłumaczył i nie pokazywał.I on mówi o kulturze będąc w kręgu inwektyw. Przecież można inaczej.Np. tak: Szybki orzeźwiający deser.Schłodzony arbuz i czerwony grapefruit. Napisze jeszcze raz, nie spalam plastikowych butelek w ognisku jak ty to kiedys prezentowales, i nie wedze na tym chemicznym syfie parowek. Widzisz roznice miedzy nami? Ja zbieram smieci po sobie i zabieram. A teraz dzisiejsza swiezosc, rowniez przyniesiona do domu w YETI. Szybkosc,prostota wykonania, skromnosc, mega mega smak! Palce lizac! Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez Władca Przysmaków foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.08.2020 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2020 Ja nie przypominam przeszłości .Zaczął sam razem z kumplem ,a teraz się tłumaczy. Utylizować w swoim domostwie należy z głową.Zanim się komuś coś zarzuci trzeba wiedzieć czemu to ma służyć.Teraz sam ma problem bo je z plastyków widłami plastykowymi i utylizuje Bóg wi dzie. Wiadra na plaży ,wory itp.Potem rachunek sumienia bo wreszcie się zrozumiało błąd i z plastyku robi się tytan dla ogółu bez żadnej wartości.Powiedziałem mały sum i mały karp w specjalnym wydaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 21.08.2020 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) Ja nie przypominam przeszłości .Zaczął sam razem z kumplem ,a teraz się tłumaczy. Utylizować w swoim domostwie należy z głową.Zanim się komuś coś zarzuci trzeba wiedzieć czemu to ma służyć.Teraz sam ma problem bo je z plastyków widłami plastykowymi i utylizuje Bóg wi dzie. Wiadra na plaży ,wory itp.Potem rachunek sumienia bo wreszcie się zrozumiało błąd i z plastyku robi się tytan dla ogółu bez żadnej wartości.Powiedziałem mały sum i mały karp w specjalnym wydaniu. Malinowy nosie. Prowadze bardzo skromny styl zycia, do tego jem organicznie. Staram sie byc oszczedny, np. kupuje szampany calymi skrzynkami. Przy zakupie 48 butelek, 2 sa za darmo, a jest to kilkaset zloty, czasami 2-3K. Dbam o srodowisko, nie mam sobie nic do zarzucenia, no moze to ze daleko mi do perfekcji kulinarnej. Ale ucze sie kazdego dnia ... Np. dzisiejsza super mega, mega pyszna homarowka Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez Władca Przysmaków foto pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts