Władca Przysmaków 25.08.2020 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 .............................................................................................................. Takie tam ze źródeł internetowych.Nigdzie nie piszą o syfiastej szarej małży i jej wpływie na naturalny kolagen.Chyba ,że coś przeoczyłem. To sie doucz, kolagen pozyskuje sie nawet w ilosciach przemyslowych z resztek malzy oceanicznych. Najlepszym kolagen to kolagen rybi, jest najlepiej przyswajalny, jest w 80 % przyblizony do kolagenu ludzkiego. Jego rozmiar jest najmniejszy i latwo przedostaje sie do krwioobiegu. Kurzy , swienski, bydlecy, laduje w duzej ilosci w sraczu. Szkoda sobie armature zapychac syfiastym jedzeniem, jak kurze stopy. Ja o tym wiem od 30 lat, a ty w internetach grzebiesz jak uslyszysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.08.2020 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 W międzyczasie .Wątróbka wołowa z boczniakami w miodzie.Pieczony ziemniak i tegoroczna własna kapusta kiszona.Nie ma cebuli żeby jednemu z dziadków nie psioczyć. Chyba nie tylko do obrad sejmu na FM tez nieźle im idzie. Smakuje wybornie.Taka szybka odmienność od wiadomo czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.08.2020 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 To sie doucz, kolagen pozyskuje sie nawet w ilosciach przemyslowych z resztek malzy oceanicznych. Najlepszym kolagen to kolagen rybi, jest najlepiej przyswajalny, jest w 80 % przyblizony do kolagenu ludzkiego. Jego rozmiar jest najmniejszy i latwo przedostaje sie do krwioobiegu. Kurzy , swienski, bydlecy, laduje w duzej ilosci w sraczu. Szkoda sobie armature zapychac syfiastym jedzeniem, jak kurze stopy. Ja o tym wiem od 30 lat, a ty w internetach grzebiesz jak uslyszysz. Tak tak Ty masz kuźwa wiedzę i z internetu nie korzystasz ,nie podpierasz się doświadczeniami z niego, sam to wymyślasz no i są dowody ,że jako utylizator masz wór i wiadro na plaży i w plastykach wpierniczasz aż dudni .Utylizujesz gdzie się da.Bo dowodów póki co nie przedstawiłeś.Tak Ty wszystko wiesz ale ,że trzeba segregować to już nie.30 lat mieszałeś i namieszałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.08.2020 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Tak tak Ty masz kuźwa wiedzę i z internetu nie korzystasz ,nie podpierasz się doświadczeniami z niego, sam to wymyślasz no i są dowody ,że jako utylizator masz wór i wiadro na plaży i w plastykach wpierniczasz aż dudni .Utylizujesz gdzie się da.Bo dowodów póki co nie przedstawiłeś.Tak Ty wszystko wiesz ale ,że trzeba segregować to już nie.30 lat mieszałeś i namieszałeś. To ze kolagen rybi jest najlepszy, to kazdy wie i internet jest w tym przypadku zbedny. Czas na tatar. Prosty i najlepiej smakujacy, czyli nie wywalamy otwartych drzwi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.08.2020 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 W międzyczasie .Wątróbka wołowa z boczniakami w miodzie.Pieczony ziemniak i tegoroczna własna kapusta kiszona.Nie ma cebuli żeby jednemu z dziadków nie psioczyć. Chyba nie tylko do obrad sejmu na FM tez nieźle im idzie. Smakuje wybornie.Taka szybka odmienność od wiadomo czego. O Jezusie jak mozna tak watrobe sp******** ?! Przeciez bylo to tutaj przerabiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.08.2020 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 (edytowane) To ze kolagen rybi jest najlepszy, to kazdy wie i internet jest w tym przypadku zbedny. Czas na tatar. Prosty i najlepiej smakujacy, czyli nie wywalamy otwartych drzwi ... Udowodnij ,że najlepszy i kto to jest ten każdy.Ja wiem ,że naturalny kolagen w zupach ,galaretach z łapek kurzych jest wporzo i to co o nim się pisze i ,że mi pomaga itd. to nieprawda ? Jezuniu jak można pokazywać takie bordo .Strasznie czerwony chyba ze starego buhaja ?Wątorba:) wołowa krwista jak lubię ze słodkim miodowym boczniakiem,pieczonym ziemniaczkiem młodym. Edytowane 25 Sierpnia 2020 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.08.2020 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Udowodnij ,że najlepszy i kto to jest ten każdy.Ja wiem ,że naturalny kolagen w zupach ,galaretach z łapek kurzych jest wporzo i to co o nim się pisze i ,że mi pomaga itd. to nieprawda ? Strasznie czerwony chyba ze starego buhaja ?Wątorba:) wołowa krwista jak lubię ze słodkim miodowym boczniakiem,pieczonym ziemniaczkiem młodym. Tradycyjnie jak mowi przyslowie " Gowno jesz , gowno wiesz". Mlody Filet Mignon, najlepszy na tatara, starszy zaczyna dostawac lekkiego marmurka, kazdy kto zna sie na kuchni wie o tym. Sciagamy tak, jakbysmy sie golili brzytwa. ps organiczny z wolnego wypasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.08.2020 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Tradycyjnie jak mowi przyslowie " Gowno jesz , gowno wiesz". Mlody Filet Mignon, najlepszy na tatara, starszy zaczyna dostawac lekkiego marmurka, kazdy kto zna sie na kuchni wie o tym. Sciagamy tak, jakbysmy sie golili brzytwa. ps organiczny z wolnego wypasu No moszna. Ściągamy brzytewką i każdy wie ,że jak tak nie zrobimy i nie będzie to Mignon to każdy tatar jest do utylizacji.Jago najmojszę..Pisałem wyżej."gó...no jesz i gó...no widzisz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.08.2020 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 (edytowane) No moszna. Ściągamy brzytewką i każdy wie ,że jak tak nie zrobimy i nie będzie to Mignon to każdy tatar jest do utylizacji.Jago najmojszę..Pisałem wyżej."gó...no jesz i gó...no widzisz" Nie nozem, ruchami tak jak przy goleniu brzytwa. Noz muszi byc jak brzytwa. Ja uzywam limitowanego Chef's 8" do 3000 sztuk Shun-a. ps to jest mieso tatarowe, najlepsze i najlepiej smakujace. Nie ma lepszego na tatara Edytowane 25 Sierpnia 2020 przez Władca Przysmaków plus zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.08.2020 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 (edytowane) W ramach przypomnienia. Polecam rowniez ze swiezego dzikiego lososia. Palce lizac! Edytowane 25 Sierpnia 2020 przez Władca Przysmaków plus zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.08.2020 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 (edytowane) Nie nozem, ruchami tak jak przy goleniu brzytwa. Noz muszi byc jak brzytwa. Ja uzywam limitowanego Chef's 8" do 3000 sztuk Shun-a. ps to jest mieso tatarowe, najlepsze i najlepiej smakujace. Nie ma lepszego na tatara Wiem wiem ,że nóż najlepszy i Mignon najlepszy ale co z tego jak właściciel zepsuty do szpiku kości.Zapytałby o Twoje g.........ale jeszcze się powstrzymam bo fajna wojenka kulinarna się zapowiada. Ja używam normalnego starego Gerlacha którym siekam ligawę ,potem siekam ją razem z oliwą (opcja jak ktoś lubi siekamy razem z masłem). Bardzo mi smakuje choć powiem ,że polędwica jakoś bardziej przypadła mi do gustu. Edytowane 25 Sierpnia 2020 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.08.2020 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 (edytowane) Wiem wiem ,że nóż najlepszy i Mignon najlepszy ale co z tego jak właściciel zepsuty do szpiku kości.Zapytałby o Twoje g.........ale jeszcze się powstrzymam bo fajna wojenka kulinarna się zapowiada. Ja używam normalnego starego Gerlacha którym siekam ligawę ,potem siekam ją razem z oliwą (opcja jak ktoś lubi siekamy razem z masłem). Bardzo mi smakuje choć powiem ,że polędwica jakoś bardziej przypadła mi do gustu. Wszyscy widzimy, ze "Gowno jesz i gowno wiesz", a przy okazji wywalasz otawrte drzwi, okna i wlazisz prze komin. Tak ja przy lososiowym, znika ze stolu w kilka sekund. Wracajac do wolowego, jesli ciezko nam kupic w PL dobry kawalek jak wyzej, mozemy uzyc taniego zamiennika STEK FILET MIGNON LIMOUSINE, za ten tani zaplacimy w okolicach 180zl/kg. Nawet jest jadalny. Edytowane 25 Sierpnia 2020 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.08.2020 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Wszyscy widzimy, ze "Gowno jesz i gowno wiesz", a przy okazji wywalasz otawrte drzwi, okna i wlazisz prze komin. Tak ja przy lososiowym, znika ze stolu w kilka sekund. Wracajac do wolowego, jesli ciezko nam kupic w PL dobry kawalek jak wyzej, mozemy uzyc taniego zamiennika STEK FILET MIGNON LIMOUSINE, za ten tani zaplacimy w okolicach 180zl/kg. Nawet jest jadalny. Tak myślałem ,że masz szybką przemianę materii. Popatrz czasami co spuszczasz w kibelek.Może to jeszcze kawałek Mignona.. Przepraszam ,że muszę przerwać tą uroczą dyskusje ale udaję się ku siłowni,potem pochlapanie i przyjazd na tatarka.Ty w wolnej chwili idź na swoją plaże wykąp się i sprzątnij plastyki.Utylizuj zgodnie z rozsądkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.08.2020 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) Tatar z ligawy bez pierdół.Fajny pomysł ma na tatara z ligawy Okrasa.Nie dodał jajka do mięsa ale położył lekko ścięte jajka przepiórcze.Zrobił sos z grzybów i musztardy i dodał kapary do mięsa.Super pomysł. Wygląda przepięknie, Pomysł z cieniutkim chlebkiem rewelacja. Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 26.08.2020 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Tatar z ligawy bez pierdół.Fajny pomysł ma na tatara z ligawy Okrasa.Nie dodał jajka do mięsa ale położył lekko ścięte jajka przepiórcze.Zrobił sos z grzybów i musztardy i dodał kapary do mięsa.Super pomysł. Wygląda przepięknie, Pomysł z cieniutkim chlebkiem rewelacja. Mialy byc fajerwerki, i sa niespecjalne fajerwerki. Ligawa jest ligawa i nic tego nie zmieni, poledwica nawet ta przecietna(STEK FILET MIGNON LIMOUSINE) nie bedzie. Tanie mieso bez smaku i jakosci, dlatego nazywana jest falszywa poledwica. Szkoda sobie armature brudzic, bo zycie jest smaczne i piekne. Tymbardziej na kopcu z kilograma cebuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.08.2020 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Mialy byc fajerwerki, i sa niespecjalne fajerwerki. Ligawa jest ligawa i nic tego nie zmieni, poledwica nawet ta przecietna(STEK FILET MIGNON LIMOUSINE) nie bedzie. Tanie mieso bez smaku i jakosci, dlatego nazywana jest falszywa poledwica. Szkoda sobie armature brudzic, bo zycie jest smaczne i piekne. Tymbardziej na kopcu z kilograma cebuli. Fałszywy kulinarny utylizatorze. łopatka widzisz w czym .............w hektolitrach oliwy ale bez cebuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.08.2020 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 ... Tatar z ligawy bez pierdół. ... Przyznaję, że jestem zaskoczony ... ... nie widziałem jeszcze befsztyka tatarskiego z taką ilością surowego białka (o takiej ilości cebuli i ogórka wspominać nawet nie warto) Nawet nie chcę się domyślać jak to "coś" może smakować ... wygląda obrzydliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.08.2020 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Przyznaję, że jestem zaskoczony ... ... nie widziałem jeszcze befsztyka tatarskiego z taką ilością surowego białka (o takiej ilości cebuli i ogórka wspominać nawet nie warto) Nawet nie chcę się domyślać jak to "coś" może smakować ... wygląda obrzydliwie. a jak tam sraczka ? Wiesz ,że obrzydliwie już jako dziadek wyglądasz.Pomijam dania które Cię śmieszą i sraczki dostajesz jak je widzisz.Swojej małży tego nie pokazuj bo sraczki dostanie na FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.08.2020 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) a jak tam sraczka ? Wiesz ,że obrzydliwie już jako dziadek wyglądasz.Pomijam dania które Cię śmieszą i sraczki dostajesz jak je widzisz.Swojej małży tego nie pokazuj bo sraczki dostanie na FM. Widzę, że dawna forma wraca ps - następny krok to zapewne "laleczka woodu" i komplet szpilek Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.08.2020 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Widzę, że dawna forma wraca ps - następny krok to zapewne "laleczka woodu" i komplet szpilek Śmiejesz się , sraczkę masz to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.