Władca Przysmaków 30.09.2020 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2020 Pawle narobiles mi "smaka". Moje dzisiejsze sniadanie ... Zdjecia sniadania nie bede wklejal, bo zrobilem to we watku o spalonym miesie, kielbasie itp. ... Parzona prawdziwa Polska Biala Kielbasa z przepisu od ciebie. Delikatnosc, aksamitnosc i aromat tego prostego majstersztyku, zachwyca do granic rozkoszy kulinarnych. Zycie jest smaczne! Palce lizac! Dziekuje za przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.09.2020 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2020 Bardzo proszę, ... jeżeli pomogłem to niezmiernie mnie to cieszy. Kiełbasa wygląda bardzo apetycznie. ps - lizanie ciasteczek przez szybę trwa ... w "gęsim smalcu" dania się łatwo przypalają i trzeba posiłkować się fotkami z netu miast brać przykład i wykonać prawidłowo coś samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 02.10.2020 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2020 Piatkowe sniadanie. Bardzo skromne i proste , ekspresowe do wykonia, a jednoczesnie mega smaczne. Najbardziej czasochlonne jest pieczenie awokado, jajka i kilku kawalkow dziczyzny dojrzewajacej, bo az kilka minut. Prosto super skromnie i ze smakiem. Palce lizac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 02.10.2020 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2020 (edytowane) Prostota prostoty, mega skromnie i mega smacznie. Najwiecej czasu zabiera zakwas, bo kilka dni. Super smaczna organicza kielbasa wolowa. Dla zapewnienia nuty wedzonkowej, kawalek tlustego boczku surowowedzonego. Tutaj mala uwaga, boczek pochodzi od swinek wolnowybiegowych, i jest naprawde tlusty jak na swoje pochodzenie . Normalnie ma dodatkowo 50% mniej tluszczu. Swinie biegaja po lesie przez caly swoj zywot. CD... Prostota prostoty! Palce lizac! Tylko najlepsze skladniki, bez kompromisow! Edytowane 2 Października 2020 przez Władca Przysmaków danie robione na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.10.2020 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2020 (edytowane) Sobotnie super proste i super skromne sniadanie. Organiczny surowo-wedzony chudy boczek z wieprzowiny wolnowybiegowej. Palce lizac! Edytowane 3 Października 2020 przez Władca Przysmaków plus foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.10.2020 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Pomiędzy porcjami avocados, drobna przekąska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.10.2020 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2020 Ponieważ zawiodłem oczekiwania pewnego forumowicza brakiem stosownego opisu do powyższego postu: Wkleił jakąś obrzydliwie wyglądająca chyba golonkę i wszyscy mają przyklaskiwać. Cukrować jakiegoż to dokonał wyczynu kulinarnego , a jak zwrócisz uwagę to cię wyzwie od nieudaczników robiących syf. Doda opis ,że z golonka jest z super latającego prosięcia, indyka, strusia ,a może z ulubionego aligatora i ucz się jak się nie znasz. Brak mi słów. ... Informuję więc, iż przedstawiłem dwa rodzaje "obrzydliwie wyglądających golonek". Część pochodzi od "konika" a część od ogromnych "krabów głębinowych" ... wszystko pieczone w technologii "na patyku nad ogniskiem" (dlatego mają tak obrzydliwy wygląd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.10.2020 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2020 Ponieważ zawiodłem oczekiwania pewnego forumowicza brakiem stosownego opisu do powyższego postu: Informuję więc, iż przedstawiłem dwa rodzaje "obrzydliwie wyglądających golonek". Część pochodzi od "konika" a część od ogromnych "krabów głębinowych" ... wszystko pieczone w technologii "na patyku nad ogniskiem" (dlatego mają tak obrzydliwy wygląd) Nadal uważam ,że wyglądają obrzydliwie i są pozbawione jakiegokolwiek opisu. Pomiędzy porcjami avocados, drobna przekąska Czytający ma się domyślać jak forumowicz wielki sercem stworzył to dzieło wyglądające przerażająco bo jak sobie odświeży twórczość formowego mistrza patelni kucharza wszech czasów to nie wie z czego te golonki. Może się tylko domyślać bo ów mistrz ma dostęp do różnych golonek. Z knura, gołębia, aligatora, kangura, indora, kuraka ,bażanta, bawoła, bizona tak tu często wymienianego , z krewetki z małży i z wielu innych. Dlaczego przeniosłeś tutaj mój cytatat ? Niedawno upominałeś mnie że przeniosłem cytat nie z tego wątku. Tobie wolno ,a mi nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.10.2020 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2020 ... Dlaczego przeniosłeś tutaj mój cytatat ? Niedawno upominałeś mnie że przeniosłem cytat nie z tego wątku. Tobie wolno ,a mi nie ? Twój cytat dotyczy postu w tym "temacie" w tym samym "dziale" (o kulinariach). Czy Ty nie potrafisz tego odróżnić ? ps - zwyczajowa nazwa "golonka" pochodzi tylko od jednego zwierzęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.10.2020 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2020 Twój cytat dotyczy postu w tym "temacie" w tym samym "dziale" (o kulinariach). Czy Ty nie potrafisz tego odróżnić ? ps - zwyczajowa nazwa "golonka" pochodzi tylko od jednego zwierzęcia Poeto z wielkiej wody .Zacytowałem Szanowna Redakcje bo prosiła o spokój w wypowiedziach .Ty tego nie zrozumiałeś. Jak zawsze jesteś cacy. Moje cytaty które wklejam są złe a twoje cacy. Ty możesz ,a ja nie. jakieś swoje zasady w kulinaria wprowadzasz ? Chłopie starszy Panie gotuj i udzielaj rad swoim blogowym cukrownikom . Jak twierdzisz twoje kulinaria z twoimi przepisami i fotkami to nie blog. Mój to blog na FM , a twój to nie.......................widzisz i ..................itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 05.10.2020 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2020 Poeto z wielkiej wody .Zacytowałem Szanowna Redakcje bo prosiła o spokój w wypowiedziach .Ty tego nie zrozumiałeś. Jak zawsze jesteś cacy. Moje cytaty które wklejam są złe a twoje cacy. Ty możesz ,a ja nie. jakieś swoje zasady w kulinaria wprowadzasz ? Chłopie starszy Panie gotuj i udzielaj rad swoim blogowym cukrownikom . Jak twierdzisz twoje kulinaria z twoimi przepisami i fotkami to nie blog. Mój to blog na FM , a twój to nie.......................widzisz i ..................itd. Hello! Cytacik jest zwiazany z zawatroscia tego tematu!!! Z ta golonka to byl zart? Nawet amerykanscy wegetarianie wiedza, ze golonka to pork hock. Pork!!!!!!!! To ze sobie personalnego bloga zrobiles , to kazdy widzi. A-ha, poniedzialkowe sniadanie . Jajecznica, wiec bez zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.10.2020 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Wracamy więc do spokoju (o co prosiła Redakcja w innych działach i tematach tego forum) Coś mniej "wyglądającego przerażająco" Jeżeli golonki pieczone w piwie z miodem tak "przeraziły" wybitnego konesera i smakosza ... to może coś na uspokojenie ? Doskonała harmonia smaków: avocado (moc minerałów i witamin), mielona fasola, marynowane jalapeno i tarty sharp cheddar Smakowicie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.10.2020 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2020 (edytowane) Wracamy więc do spokoju (o co prosiła Redakcja w innych działach i tematach tego forum) Coś mniej "wyglądającego przerażająco" Jeżeli golonki pieczone w piwie z miodem tak "przeraziły" wybitnego konesera i smakosza ... to może coś na uspokojenie ? [ATTACH=CONFIG]448880[/ATTACH] Doskonała harmonia smaków: avocado (moc minerałów i witamin), mielona fasola, marynowane jalapeno i tarty sharp cheddar Smakowicie pozdrawiam Nie uspokoiłeś bo powinno to wyglądać tak. https://www.przyslijprzepis.pl/galeria/salatka-z-awokado-i-ryba-na-parze/salatka-z-awokado-i-ryba-na-parze https://wrzacakuchnia.pl/przepisy/salatki/salatka-z-marchewka-awokado-i-tunczykiem/ Myślałem ,że nie potrzeba ci nauki. Myliłem się jednak. Chyba widzisz różnice w klasie . Cos tam na smarkałeś na talerzu . Wybacz nic tu nie widać oprócz podstawki i długiego bieżnika. Edytowane 6 Października 2020 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.10.2020 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Jeżeli wiesz jak jakie danie powinno wyglądać (wg Twoich "wklejek" z internetu) dlaczego nie stosujesz tych wskazówek we własnej kuchni ? Jesteś jednak z uporem maniaka cały czas "tym co jesz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.10.2020 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Jeżeli wiesz jak jakie danie powinno wyglądać (wg Twoich "wklejek" z internetu) dlaczego nie stosujesz tych wskazówek we własnej kuchni ? Jesteś jednak z uporem maniaka cały czas "tym co jesz" Wybacz Paweł nie masz smaku ,bo nie masz zębów.. Tak uważam , że jem dobrze ,a ty nie masz smaku i wywyższasz się. Moja Babcia ci pogroziła z góry której nie znasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.10.2020 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2020 (edytowane) Wybacz Paweł nie masz smaku ,bo nie masz zębów.. Tak uważam , że jem dobrze ,a ty nie masz smaku i wywyższasz się. Moja Babcia ci pogroziła z góry której nie znasz. Wklej coś z internetu i poliż ekran ... poczujesz wtedy pełną gamę smaków bez gryzienia ekranu ... pozdrów Babcię Uzupełnienie: Specjalnie dla forumowicza mającego kłopot nie tylko ze swoim wzrokiem Dziś bardzo skromny i szybki obiad Smaczne pozdrowionka Edytowane 6 Października 2020 przez Chef Paul uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.10.2020 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2020 Po powrotach z wędkowania ulubione "drugie śniadanka" Smakowicie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.10.2020 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 [ATTACH=CONFIG]449096[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]449097[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]449098[/ATTACH] Po powrotach z wędkowania ulubione "drugie śniadanka" [ATTACH=CONFIG]449099[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]449100[/ATTACH] Smakowicie pozdrawiam ps szykuje sie jakas super niebywala rewolucja, np. zupa na wieprzowinie (obornik swinski) , plus czekolada i kiszone ogorki Paweł nie wstyd Ci pokazywać taką źle wyglądająca rybę ? Ani to to usmażone ani obrobione. Redakcje przepraszam za te słowa bo obiecałem ...............tego pajaca to zawsze ciągniesz w to niestrawne gotowanie z foli ,torebek i papieru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.10.2020 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 (edytowane) Paweł nie wstyd Ci pokazywać taką źle wyglądająca rybę ? Ani to to usmażone ani obrobione. Redakcje przepraszam za te słowa bo obiecałem ...............tego pajaca to zawsze ciągniesz w to niestrawne gotowanie z foli ,torebek i papieru ? Widzisz gdzieś tutaj "folie, torebki i papier" ... Shiphead i Pompano to jedne z najsmaczniejszych ryb atlantyckich, (dla Ciebie rzecz niedostępna, gdyż kupić ich nie można) ... leszcze (którymi się pochwaliłeś) to coś co możesz mieć na swym półmisku, i nigdy nie poznasz smaku prawdziwych darów morza (tym bardziej jeżeli "kubki smakowe" w Twojej "twarzo - czaszce" znajdują się pod plombami uszkodzonych zębów na wskutek łupania nimi orzechów) QUOTE=niktspecjalny;7974153]... ... Jesteś tak żałosny w swej krytyce jak i Twoje w kuchni gotowanie ps - co z pomidorami (z tekturowej skrzynki) ? ... zdążyły zgnić, nim przygotowałeś coś z internetowych inspiracji które przedstawiłeś ? ... czyżbyś znowu poprzestał na lizaniu monitora ? .... nie zapomnij posolić Edytowane 14 Października 2020 przez Chef Paul foto z połowów NS-a :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.10.2020 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Widzisz gdzieś tutaj "folie, torebki i papier" ... Shiphead i Pompano to jedne z najsmaczniejszych ryb atlantyckich, (dla Ciebie rzecz niedostępna, gdyż kupić ich nie można) ... leszcze (którymi się pochwaliłeś) to coś co możesz mieć na swym półmisku, i nigdy nie poznasz smaku prawdziwych darów morza (tym bardziej jeżeli "kubki smakowe" w Twojej "twarzo - czaszce" znajdują się pod plombami uszkodzonych zębów na wskutek łupania nimi orzechów) QUOTE=niktspecjalny;7974153]... ... Jesteś tak żałosny w swej krytyce jak i Twoje w kuchni gotowanie ps - co z pomidorami (z tekturowej skrzynki) ? ... zdążyły zgnić, nim przygotowałeś coś z internetowych inspiracji które przedstawiłeś ? ... czyżbyś znowu poprzestał na lizaniu monitora ? .... nie zapomnij posolić Twoja starość w kulinariach jest zatrważająca . Wasze ubliżanie jest straszne. :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.