Chef Paul 22.02.2021 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Moja wersja "Garides Saganaki" ... a to już tylko zwykły chlebek Naan z pomidorem, oliwką Kalamata, mozzarella i oczywiście krewetką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.03.2021 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 Rolady drobiowa ... z cheddar i cappa (wspaniale soczysta, pieczona w jajcu zielonym, w dymie gorącym) ... sos grzybowo-paprykowy wołowa ... duszona powolutku, podlewana bulionem warzywnym z domieszką czerwonego wina ... z pierwszym w tym roku małosolnym udka drobiowe z cheddar i serem kozim ... w towarzystwie chrupiących chips'ów z kurzęcej skóry być może zrobię salsę z zielonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.03.2021 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 O kurczaki ..............on upadł. To nie ma wyglądu .Dlaczego ?:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.03.2021 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 O kurczaki ..............on upadł. To nie ma wyglądu .Dlaczego ?:cool: "nie ma wyglądu" z uwagi na brak wiaderka cebuli w każdym daniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.03.2021 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 "nie ma wyglądu" z uwagi na brak wiaderka cebuli w każdym daniu [ATTACH=CONFIG]454025[/ATTACH] Masz racje ot i cebula w nadmiarze którą starcze przywołujesz . Siekana cielęcina . Wspomniana cebulka . Do piekarnika by doszło . Cebulka jest pyszna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.03.2021 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 Masz racje ot i cebula w nadmiarze którą starcze przywołujesz . ... . Przy takich codziennych dawkach cebuli raczej mego wieku nie dożyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.03.2021 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 Przy takich codziennych dawkach cebuli raczej mego wieku nie dożyjesz Nie o wiek twój tu chodzi bo jesteś jednym z najstarszych forumowiczów i wszyscy to wiedzą że stary dziadek jesteś ale o cebulę która jest bardzo pyszna . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.03.2021 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 Nie o wiek twój tu chodzi bo jesteś jednym z najstarszych forumowiczów i wszyscy to wiedzą że stary dziadek jesteś ale o cebulę która jest bardzo pyszna . . Dzień bez cebuli, dniem straconym ... pozostałe składniki dań są tylko do cebuli dodatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.03.2021 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2021 Bardzo szybkie i skromne drugie śniadanko ... zamiast cebuli do jajeczka i mięsa (wołowego) marynowanego w pomidorach z dodatkiem listka bazylii (w jakim celu ?) wędzony dziki łosoś z Alaski smakowicie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.03.2021 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Bardzo szybkie i skromne drugie śniadanko [ATTACH=CONFIG]454066[/ATTACH] ... zamiast cebuli do jajeczka i mięsa (wołowego) marynowanego w pomidorach z dodatkiem listka bazylii (w jakim celu ?) wędzony dziki łosoś z Alaski [ATTACH=CONFIG]454067[/ATTACH] smakowicie pozdrawiam Nie można się tak cały czas krytykować .Drugie śniadanie z winem marki wino .Jaja na zimno, twardo ze skorupami i coś z foli .Też tak robię . .Ale najpiękniejsze są sztućce .Baaaardzo mi się podobają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.03.2021 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Nie można się tak cały czas krytykować .Drugie śniadanie z winem marki wino .Jaja na zimno, twardo ze skorupami i coś z foli .Też tak robię . .Ale najpiękniejsze są sztućce .Baaaardzo mi się podobają . W swej recenzji (chyba przez roztargnienie), zapomniałeś uchylić wargę na temat braku cebuli Obiad (z folii) Lekka kolacja (również z folii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.03.2021 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 W swej recenzji (chyba przez roztargnienie), zapomniałeś uchylić wargę na temat braku cebuli Obiad (z folii) [ATTACH=CONFIG]454126[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]454127[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]454128[/ATTACH] Lekka kolacja (również z folii) [ATTACH=CONFIG]454129[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]454130[/ATTACH] Paweł co Ci się stało ? Jesteś chory ,popiłeś to idź do znajomych z FM niech Cię wskrzeszą .Może zmień leki bo jakiś taki niby piękny , a zarazem taki pusty jesteś .:sick:. Zrobię prosty obiad nie będę wklejał jakiś staroci tylko na bieżąco poinformuje po swojemu forumowiczów co jest smaczne i jak to robię bez zbędnej nonszalancji i przepychu pustego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.03.2021 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 (edytowane) Paweł co Ci się stało ? Jesteś chory ,popiłeś to idź do znajomych z FM niech Cię wskrzeszą .Może zmień leki bo jakiś taki niby piękny , a zarazem taki pusty jesteś .:sick:. Zrobię prosty obiad nie będę wklejał jakiś staroci tylko na bieżąco poinformuje po swojemu forumowiczów co jest smaczne i jak to robię bez zbędnej nonszalancji i przepychu pustego . Coś sugerujesz ? ps - fotki są "stare" (z wczoraj) ... dziś jeszcze nie jadłem, jestem dopiero w czasie pierwszej kawy (z dodatkiem "irish cream", druga będzie z rumem) Edytowane 19 Marca 2021 przez Chef Paul + foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.03.2021 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Coś sugerujesz ? [ATTACH=CONFIG]454133[/ATTACH] ps - fotki są "stare" (z wczoraj) ... dziś jeszcze nie jadłem, jestem dopiero w czasie pierwszej kawy (z dodatkiem "irish cream", druga będzie z rumem) Sorry nie skumałem ,że masz taki problem .Współczuję i nie dopytuje już więcej . Idę pitrasić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.03.2021 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Sorry nie skumałem ,że masz taki problem .Współczuję i nie dopytuje już więcej . Idę pitrasić . Znowu się mylisz ... ja nie mam żadnych problemów, to raczej Ty je masz "... Może zmień leki bo jakiś taki niby piękny , a zarazem taki pusty jesteś ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.03.2021 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Znowu się mylisz ... ja nie mam żadnych problemów, to raczej Ty je masz "... Może zmień leki bo jakiś taki niby piękny , a zarazem taki pusty jesteś ..." Fe powtarzasz się istoto zanikająca kulinarnie .Jak widzisz cos tam swojskiego upitraszę a ty pogrążasz się niepotrzebnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.03.2021 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Witam. Paweł wiesz co tyle lat sobie ..........itd ale ja Cię lubię . Tak lubię bo jakoś nawet czasami niegrzecznie się porozumiewamy to i tak coś tam z tego jest . Zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.03.2021 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Witam. Paweł wiesz co tyle lat sobie ..........itd ale ja Cię lubię . Tak lubię bo jakoś nawet czasami niegrzecznie się porozumiewamy to i tak coś tam z tego jest . Zdrowia. Również się cieszę, że jeszcze funkcjonujesz (po tym wszystkim co zjadasz i co proponujesz innym) ... i bardzo Cię proszę, nie naucz się czasem poprawnie gotować ... "witamina" do zabawy niezbędną jest ... a tymczasem: ryba w cieście (z porem i pomidorem) żeberko z piklami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.03.2021 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Również się cieszę, że jeszcze funkcjonujesz (po tym wszystkim co zjadasz i co proponujesz innym) ... i bardzo Cię proszę, nie naucz się czasem poprawnie gotować ... "witamina" do zabawy niezbędną jest ... a tymczasem: [ATTACH=CONFIG]454218[/ATTACH] ryba w cieście (z porem i pomidorem) [ATTACH=CONFIG]454219[/ATTACH] żeberko z piklami Hit kultury kulinarnej .na starość mniej octu i czarnych żeberek .To moja rada .Więcej gotowanego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.03.2021 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Hit kultury kulinarnej .na starość mniej octu i czarnych żeberek .To moja rada .Więcej gotowanego . "czarnych żeberek" "Twoja rada" (w kulinariach) Widzę, że "dobry humor" Cię nie opuszcza bamflondrygo kulinarna Dawaj następną "witaminę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.