Gość ja i ty 11.02.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 ..używam daktyli medjool*. ps. krawat jest pod książke , przecież to świeto jak sie ją w dłoń bierze. a-ha , dziękuje za morele. * - Medjool - ze względu na wielkość i smak owoców nazwany "Cadillakiem" wśród daktyli, o delikatnej skórce i soczystym miąższu; mają tak dużo soku, że muszą być suszone w suszarniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.02.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 ja i ty co jestes Ty a nie ja.., nie ma za co dziekowac... Ja tez po mojemu zapominam. p.s. Zjadla bym cos takiego co Ty gotujesz. Dobrze ma Twoja Pani, oj dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 11.02.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 ....do 14-go jest jeszcze kilka dni, zagadaj wspólmalżonkowi. ps. Pewnie. Ma wszystkiego w odpowiednie ilości, jak te gruszki , sól , pieprz, cukier i ocet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.02.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Nie bedzie go. Wyjezdza skubany. Zawsze sie wymiga. Na moje urodziny tez uckiel. Musze sie nad tym zastanawic. Zadko cos ugotuje. Nie ma czasu bo malo w domu siedzi. Ale za to naczynia mije codziennie wieczorem (jak juz jest w domu) i smieci wyrzuca i zakupy robi i do domu nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.02.2008 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 A ja chce zeby wrocil Nikt Specjalny...bo polubilam jego przepisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 A ja chce zeby wrocil Nikt Specjalny...bo polubilam jego przepisy. Ja rownież. No i ma najpiękniejszą cerate na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gilda 12.02.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 To on gotuje na ceracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeny 12.02.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ciekawe... książki w święta, gotowanie na ceracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.02.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 A co, ceracie cos brakuje? Ja tez lubie jak ns pokazuje swoje przepisy. Chlopak sie stara z nami podzielic czyms dobrym a Wy szukacie dziury w calym. Nie grzecznie, nie grzecznie. Oj, oj! Na Swieta Milkolaj ominie Wasz dom. Nie myslcie, ze nie bedzie pamietal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 12.02.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Nie bedzie go. Wyjezdza skubany. Zawsze sie wymiga. Na moje urodziny tez uckiel. Musze sie nad tym zastanawic. Zadko cos ugotuje. Nie ma czasu bo malo w domu siedzi. Ale za to naczynia mije codziennie wieczorem (jak juz jest w domu) i smieci wyrzuca i zakupy robi i do domu nosi. No to może ja jednak gdzies obok Ciebie działki poszukam... Bo Mój to nawet zakupów ostatnio nie nosi...niby wszystko umie (z przepisu ugotuje i posprząta nawet)...ale ostatnio się zlenił...tak go chyba rozpieściłam - w weekend go zostawiłam z dziecmi - pojechałam na zajęcia - no i domu dla nas nowego szukać - spokojna o wszystko...a tu dowiaduję się że swoją mamę (a przeciez moja teściową ) do gotowania sciągnał - normalnie n i e w y o b r a ż a l n e ostatnio sam ocet i sól... dobrze że chociaż balsamiczny... (ten ocet) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.02.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Szukaj, szukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 12.02.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Zeljka- za 2 tygodnie jadę znów na cały weekend...tym razem w pola i lasy... A ceraty nie lubię - o Mikołaja się nie martwię - mam swojego, osobistego - jak na razie mnie słucha i jajecznicę zrobić sam potrafi i risotto na słodko...i sniadanie do łóżka...czyli więcej niż przeciętny dorosły mężczyzna (dobrze go trenuję:wink:ale tak umiejetnie że niby sam tego chce a nie musi ) W razie co moge użyczyć (tego mojego Mikołaja) - na występy bożonarodzeniowe...urodzony Gwiazdor...normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.02.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Oj, nie, nie. Dziekuje, ale ja nie z tych co cudzych Mikolajow pozyczaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 A co, ceracie cos brakuje? Ja tez lubie jak ns pokazuje swoje przepisy. Chlopak sie stara z nami podzielic czyms dobrym a Wy szukacie dziury w calym. Nie grzecznie, nie grzecznie. Oj, oj! Na Swieta Milkolaj ominie Wasz dom. Nie myslcie, ze nie bedzie pamietal. ...przeciez napisalem , ze jest najladniejsza na swiecie i mi jej brakuje.Kocham swojakow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 12.02.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Oj, nie, nie. Dziekuje, ale ja nie z tych co cudzych Mikolajow pozyczaja. ten mój jeszcze nieletni mamy słucha... jak mu przejdzie - będzie gorzej... ale na razie ofertę podtrzymuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.02.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Mi tam cerata nie przeszkadza. Nikt Specjalny - jak masz cos dobrego - dawaj tu i juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 12.02.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 niktspecjalny ludzie prosza. Daje slowe , ze jak zaczniesz fklejac swoje zdjecia potraw, to bede tylko czytal. Zero komentarzy. Powiedzmy miesiac, nawet dwa. ps. zawsze dotrzymuje slowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.02.2008 02:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Nie bedziesz zagadywal? Nic a nic? Dwa miesiace tortur, na wlasne zyczenie, czy ja wiem............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Protestuję. Jestem zaprzysięgłą wielbicielką Housowego gotowania i mogę wpaść w depresję, jak tyle czasu nie będzie nowych przepisów i fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.02.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 DPS chyba śniadania nie zjadła, bo rozjuszona.... Witam o poranku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts