Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULINARIA


Recommended Posts

  • Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

prosić to możesz swoją panią o pończochę

 

jesli mamy to porownywac np. uzywajac ponczoch, to golym okiem mozna rozpoznac ktore sa "slutty" tak szpileczki, a ktore "ozdoba" . :p Wszystko zalezy jak dopasujemy "komponenty" smakowe. :p Trzeba odzielic "plewy" od jakosciowego towaru.:p

 

ps. kulinaria sa w tym temacie bardzo dobrym przykladem. :p

 

i tego się trzymaj.....to cenna uwaga. :wink: :wink: :wink: My tu sobie żartujemy a ty przecież coś chcesz tu zaprezentować.Ja niestety poległem z kiszoną więc oddam ci pałeczkę :D :wink: :wink: :wink:

 

to jeszcze raz napisze slutty jest slutty, zainteresowani wiedza o co chodzi.hehe. 8) :p :p

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

....wybacz, ale raczej nikogo nie wpycham w rozwolnie. :p Praktykowac takie rzeczy mozna na "swinkach morskich". :p Wystarczy siegnac po pozycje publikowane przez instytuty kulinarne i autorytety z tej dziedziny. :p

Stara dobra wiedza z dodatkiem nowych wiadomosci z najnowszych czasow. :p

 

ps. a-ha, jest kilka imprez ktore w tym samym czasie uzurpuja sobie prawo do mistrzostw swiata. :D

 

 

Dopisze wracajac do zdjec , ze to o zastosowanie przypraw "ogorkowych" :lol: chodzi, na rybach oczywiscie. :lol: Rowniez o mistrzowskie marynaty jak na pierwszym zdjeciu, cenione na calym swiecie przez smakoszy. :D

odbijasz piłeczkę jakbyś co najmniej był Amerykaninem.....a może już tak zepsuła cię ta Ameryka ,że zapomniałeś ,że jesteś POLAKIEM.??

 

Nie zapominaj ,że mówiąc o instytucjach ty nie jesteś autorytetem w ich spisie :wink: :wink: :wink: :p .Jesteś taki zwykły hurtownik "nowobogacki",jułesej.Zawsze zostaję ci ta słynna książka.Pomyśl bo tam zabłyśniesz jako "starobogacki"mistrz marynaty.Masz siłę tworzenia ale przecież nie ty to robisz Q :wink: :wink: :wink: :wink: :D

 

wybacz przeciez to ty zaczeles dolmades marynowac :lol: :lol: , o przepraszam nadzienie. :lol: :lol:

 

ps. zycie polega na ciaglej nauce i nie chodzi tu o spis, tylko o czerpanie wiedzy z nich. :p

 

Wybaczam.Nawet to ,że zabierasz głos,krytykujesz a nie potrafisz tego zrobić bo tego nie znasz..Posługujesz sie kucnią "naśladowczą" to na s różni w smakach drogi Q.

 

Ty się właśnie uczysz tego co najgorsze...akceptujesz siebie.Trwaj w tym i dawaj tu do woli nieswoje ciągi kulinarne :D :D :wink: :wink: :wink:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

....wybacz, ale raczej nikogo nie wpycham w rozwolnie. :p Praktykowac takie rzeczy mozna na "swinkach morskich". :p Wystarczy siegnac po pozycje publikowane przez instytuty kulinarne i autorytety z tej dziedziny. :p

Stara dobra wiedza z dodatkiem nowych wiadomosci z najnowszych czasow. :p

 

ps. a-ha, jest kilka imprez ktore w tym samym czasie uzurpuja sobie prawo do mistrzostw swiata. :D

 

 

Dopisze wracajac do zdjec , ze to o zastosowanie przypraw "ogorkowych" :lol: chodzi, na rybach oczywiscie. :lol: Rowniez o mistrzowskie marynaty jak na pierwszym zdjeciu, cenione na calym swiecie przez smakoszy. :D

odbijasz piłeczkę jakbyś co najmniej był Amerykaninem.....a może już tak zepsuła cię ta Ameryka ,że zapomniałeś ,że jesteś POLAKIEM.??

 

Nie zapominaj ,że mówiąc o instytucjach ty nie jesteś autorytetem w ich spisie :wink: :wink: :wink: :p .Jesteś taki zwykły hurtownik "nowobogacki",jułesej.Zawsze zostaję ci ta słynna książka.Pomyśl bo tam zabłyśniesz jako "starobogacki"mistrz marynaty.Masz siłę tworzenia ale przecież nie ty to robisz Q :wink: :wink: :wink: :wink: :D

 

wybacz przeciez to ty zaczeles dolmades marynowac :lol: :lol: , o przepraszam nadzienie. :lol: :lol:

 

ps. zycie polega na ciaglej nauce i nie chodzi tu o spis, tylko o czerpanie wiedzy z nich. :p

 

Wybaczam.Nawet to ,że zabierasz głos,krytykujesz a nie potrafisz tego zrobić bo tego nie znasz..Posługujesz sie kucnią "naśladowczą" to na s różni w smakach drogi Q.

 

Ty się właśnie uczysz tego co najgorsze...akceptujesz siebie.Trwaj w tym i dawaj tu do woli nieswoje ciągi kulinarne :D :D :wink: :wink: :wink:

 

do ciebie nie docieraja podstawowe rzeczy jak widze. :D no, ale jak chcesz marynowac ryz to dalej sie dasaj , twoj odbyt a nie moj. 8)

ps. tak, nie znam takiego smaku i przelecialem juz setki podobnych potraw z calego swiata i nic z tego. :p Dodam , ze kultywowane od wiekow , a nawet z nalecialosciami terazniejszosci. Czyli mamy nobla. :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

to jeszcze raz napisze slutty jest slutty, zainteresowani wiedza o co chodzi.hehe. 8) :p :p

 

myślisz ,że kobieta zarabia pieniądze nie tylko w kuchni??? :wink: :wink: :p

Pisz więcej niż raz i nie zapominaj ,że posługujesz sie nie swoim językiem.Nawet nicuniów ci przybyło.To takie oczywiste w kulinariach.Dobrze sie temu przypatrz.Wszyscy widza twój jułesejski świat a kuchnia jest niestety powielana.Moja jest tylko moja i dlatego poddawana krytyce ...jak mówiono o filmach.Zawsze zostaje ci nie swoja książka.To najlepsze co możesz obecnie zrobić.Jezdem szczery aż do bólu.

 

:D :D :wink: :wink: :wink:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

do ciebie nie docieraja podstawowe rzeczy jak widze. :D no, ale jak chcesz marynowac ryz to dalej sie dasaj , twoj odbyt a nie moj. 8)

ps. tak, nie znam takiego smaku i przelecialem juz setki podobnych potraw z calego swiata i nic z tego. :p Dodam , ze kultywowane od wiekow , a nawet z nalecialosciami terazniejszosci. Czyli mamy nobla. :D

 

Jasne ,że mój :D :D :wink: odbyt . :p :wink: .Tobie Nobla powinni dać za szczerość do kultywowanie tradycji kulinarnych regionu jułesej. :wink:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

to jeszcze raz napisze slutty jest slutty, zainteresowani wiedza o co chodzi.hehe. 8) :p :p

 

myślisz ,że kobieta zarabia pieniądze nie tylko w kuchni??? :wink: :wink: :p

Pisz więcej niż raz i nie zapominaj ,że posługujesz sie nie swoim językiem.Nawet nicuniów ci przybyło.To takie oczywiste w kulinariach.Dobrze sie temu przypatrz.Wszyscy widza twój jułesejski świat a kuchnia jest niestety powielana.Moja jest tylko moja i dlatego poddawana krytyce ...jak mówiono o filmach.Zawsze zostaje ci nie swoja książka.To najlepsze co możesz obecnie zrobić.Jezdem szczery aż do bólu.

 

:D :D :wink: :wink: :wink:

 

...znany enes, znany z widomo czego. 8)

 

ps. jak "chodzilem" do szkoly to z ksiazek sie uczylem. 8)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

house - zrób mi ....drinka...please... 8)

albo wrzuć przepis - to sobie zrobie i za Was wszystkich wypiję...

8)

 

cos na czasie, tylko musze po lod skoczyc. :p zaraz dokleje, ale jest jedno "ale". :p bedzie to czyscioszek. 8)

To dziekuję.

Zrobie sobie dobrze sama. 8) Czyści to mnie na sam widok...

ech...fajnie że wróciles... 8) :lol: sie dzis upije normalnie...pytanie tylko czy na smutno? 8)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

house - zrób mi ....drinka...please... 8)

albo wrzuć przepis - to sobie zrobie i za Was wszystkich wypiję...

8)

 

cos na czasie, tylko musze po lod skoczyc. :p zaraz dokleje, ale jest jedno "ale". :p bedzie to czyscioszek. 8)

To dziekuję.

Zrobie sobie dobrze sama. 8) Czyści to mnie na sam widok...

ech...fajnie że wróciles... 8) :lol: sie dzis upije normalnie...pytanie tylko czy na smutno? 8)

 

no nie, bardzo dobry klasysczy alkohol, pod zblizajace sie swieca irlandczykow. 8)

 

http://img516.imageshack.us/img516/6662/xxnh8.jpg

 

Stawiam Ci cala butle. :p

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

...znany enes, znany z widomo czego. 8)

 

ps. jak "chodzilem" do szkoly to z ksiazek sie uczylem. 8)

 

Ojtam Q przecież w kulinariach nie będziemy się kłócić.Bądź oryginalny i nie powtarzaj się, a książkę napisz tylko nie zapomnij kto będzie autorem. :wink: :wink: :D

 

tak jak pisalem, znany z wiadomo czego. :p

 

 

ps. kazdy mgr, dr, .......... i ci dalej to plagiacisci, orginalny jest jak widac za to tylko enes, he. :lol:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

no nie, bardzo dobry klasysczy alkohol, pod zblizajace sie swieca irlandczykow. 8)

 

http://img516.imageshack.us/img516/6662/xxnh8.jpg

 

Stawiam Ci cala butle. :p

 

Same wynalazki. :D :wink: :wink: daj coś z akcentem polskim...no wiesz taki akcent sentymentalny. :wink: :wink:

 

kopa? 8) oczywiscie nie dla pan. :p

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

no nie, bardzo dobry klasysczy alkohol, pod zblizajace sie swieca irlandczykow. 8)

 

http://img516.imageshack.us/img516/6662/xxnh8.jpg

 

Stawiam Ci cala butle. :p

 

Same wynalazki. :D :wink: :wink: daj coś z akcentem polskim...no wiesz taki akcent sentymentalny. :wink: :wink:

 

kopa? 8) oczywiscie nie dla pan. :p

 

fuj nie ładnie mówisz w kulinariach. :D :wink: :wink:Co kopa,kopa.Pamiętasz to z dzieciństwa? Czy chodziło chodziło ci że jadłeś kopę w KOPAKABANA.oj żartowniś z ciebie. :wink: :wink: :wink:oj oj

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...