izat 11.03.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 może mu te śledzie dobrze robią .......... na łysinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hehe 11.03.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 prosić to możesz swoją panią o pończochę jesli mamy to porownywac np. uzywajac ponczoch, to golym okiem mozna rozpoznac ktore sa "slutty" tak szpileczki, a ktore "ozdoba" . Wszystko zalezy jak dopasujemy "komponenty" smakowe. Trzeba odzielic "plewy" od jakosciowego towaru. ps. kulinaria sa w tym temacie bardzo dobrym przykladem. i tego się trzymaj.....to cenna uwaga. My tu sobie żartujemy a ty przecież coś chcesz tu zaprezentować.Ja niestety poległem z kiszoną więc oddam ci pałeczkę to jeszcze raz napisze slutty jest slutty, zainteresowani wiedza o co chodzi.hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.03.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 ....wybacz, ale raczej nikogo nie wpycham w rozwolnie. Praktykowac takie rzeczy mozna na "swinkach morskich". Wystarczy siegnac po pozycje publikowane przez instytuty kulinarne i autorytety z tej dziedziny. Stara dobra wiedza z dodatkiem nowych wiadomosci z najnowszych czasow. ps. a-ha, jest kilka imprez ktore w tym samym czasie uzurpuja sobie prawo do mistrzostw swiata. Dopisze wracajac do zdjec , ze to o zastosowanie przypraw "ogorkowych" chodzi, na rybach oczywiscie. Rowniez o mistrzowskie marynaty jak na pierwszym zdjeciu, cenione na calym swiecie przez smakoszy. odbijasz piłeczkę jakbyś co najmniej był Amerykaninem.....a może już tak zepsuła cię ta Ameryka ,że zapomniałeś ,że jesteś POLAKIEM.?? Nie zapominaj ,że mówiąc o instytucjach ty nie jesteś autorytetem w ich spisie .Jesteś taki zwykły hurtownik "nowobogacki",jułesej.Zawsze zostaję ci ta słynna książka.Pomyśl bo tam zabłyśniesz jako "starobogacki"mistrz marynaty.Masz siłę tworzenia ale przecież nie ty to robisz Q wybacz przeciez to ty zaczeles dolmades marynowac , o przepraszam nadzienie. ps. zycie polega na ciaglej nauce i nie chodzi tu o spis, tylko o czerpanie wiedzy z nich. Wybaczam.Nawet to ,że zabierasz głos,krytykujesz a nie potrafisz tego zrobić bo tego nie znasz..Posługujesz sie kucnią "naśladowczą" to na s różni w smakach drogi Q. Ty się właśnie uczysz tego co najgorsze...akceptujesz siebie.Trwaj w tym i dawaj tu do woli nieswoje ciągi kulinarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hehe 11.03.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 ....wybacz, ale raczej nikogo nie wpycham w rozwolnie. Praktykowac takie rzeczy mozna na "swinkach morskich". Wystarczy siegnac po pozycje publikowane przez instytuty kulinarne i autorytety z tej dziedziny. Stara dobra wiedza z dodatkiem nowych wiadomosci z najnowszych czasow. ps. a-ha, jest kilka imprez ktore w tym samym czasie uzurpuja sobie prawo do mistrzostw swiata. Dopisze wracajac do zdjec , ze to o zastosowanie przypraw "ogorkowych" chodzi, na rybach oczywiscie. Rowniez o mistrzowskie marynaty jak na pierwszym zdjeciu, cenione na calym swiecie przez smakoszy. odbijasz piłeczkę jakbyś co najmniej był Amerykaninem.....a może już tak zepsuła cię ta Ameryka ,że zapomniałeś ,że jesteś POLAKIEM.?? Nie zapominaj ,że mówiąc o instytucjach ty nie jesteś autorytetem w ich spisie .Jesteś taki zwykły hurtownik "nowobogacki",jułesej.Zawsze zostaję ci ta słynna książka.Pomyśl bo tam zabłyśniesz jako "starobogacki"mistrz marynaty.Masz siłę tworzenia ale przecież nie ty to robisz Q wybacz przeciez to ty zaczeles dolmades marynowac , o przepraszam nadzienie. ps. zycie polega na ciaglej nauce i nie chodzi tu o spis, tylko o czerpanie wiedzy z nich. Wybaczam.Nawet to ,że zabierasz głos,krytykujesz a nie potrafisz tego zrobić bo tego nie znasz..Posługujesz sie kucnią "naśladowczą" to na s różni w smakach drogi Q. Ty się właśnie uczysz tego co najgorsze...akceptujesz siebie.Trwaj w tym i dawaj tu do woli nieswoje ciągi kulinarne do ciebie nie docieraja podstawowe rzeczy jak widze. no, ale jak chcesz marynowac ryz to dalej sie dasaj , twoj odbyt a nie moj. ps. tak, nie znam takiego smaku i przelecialem juz setki podobnych potraw z calego swiata i nic z tego. Dodam , ze kultywowane od wiekow , a nawet z nalecialosciami terazniejszosci. Czyli mamy nobla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 11.03.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 house - zrób mi ....drinka...please... albo wrzuć przepis - to sobie zrobie i za Was wszystkich wypiję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.03.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 to jeszcze raz napisze slutty jest slutty, zainteresowani wiedza o co chodzi.hehe. myślisz ,że kobieta zarabia pieniądze nie tylko w kuchni??? Pisz więcej niż raz i nie zapominaj ,że posługujesz sie nie swoim językiem.Nawet nicuniów ci przybyło.To takie oczywiste w kulinariach.Dobrze sie temu przypatrz.Wszyscy widza twój jułesejski świat a kuchnia jest niestety powielana.Moja jest tylko moja i dlatego poddawana krytyce ...jak mówiono o filmach.Zawsze zostaje ci nie swoja książka.To najlepsze co możesz obecnie zrobić.Jezdem szczery aż do bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hehe 11.03.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 house - zrób mi ....drinka...please... albo wrzuć przepis - to sobie zrobie i za Was wszystkich wypiję... cos na czasie, tylko musze po lod skoczyc. zaraz dokleje, ale jest jedno "ale". bedzie to czyscioszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.03.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 do ciebie nie docieraja podstawowe rzeczy jak widze. no, ale jak chcesz marynowac ryz to dalej sie dasaj , twoj odbyt a nie moj. ps. tak, nie znam takiego smaku i przelecialem juz setki podobnych potraw z calego swiata i nic z tego. Dodam , ze kultywowane od wiekow , a nawet z nalecialosciami terazniejszosci. Czyli mamy nobla. Jasne ,że mój odbyt . .Tobie Nobla powinni dać za szczerość do kultywowanie tradycji kulinarnych regionu jułesej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hehe 11.03.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 to jeszcze raz napisze slutty jest slutty, zainteresowani wiedza o co chodzi.hehe. myślisz ,że kobieta zarabia pieniądze nie tylko w kuchni??? Pisz więcej niż raz i nie zapominaj ,że posługujesz sie nie swoim językiem.Nawet nicuniów ci przybyło.To takie oczywiste w kulinariach.Dobrze sie temu przypatrz.Wszyscy widza twój jułesejski świat a kuchnia jest niestety powielana.Moja jest tylko moja i dlatego poddawana krytyce ...jak mówiono o filmach.Zawsze zostaje ci nie swoja książka.To najlepsze co możesz obecnie zrobić.Jezdem szczery aż do bólu. ...znany enes, znany z widomo czego. ps. jak "chodzilem" do szkoly to z ksiazek sie uczylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 11.03.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 house - zrób mi ....drinka...please... albo wrzuć przepis - to sobie zrobie i za Was wszystkich wypiję... cos na czasie, tylko musze po lod skoczyc. zaraz dokleje, ale jest jedno "ale". bedzie to czyscioszek. To dziekuję. Zrobie sobie dobrze sama. Czyści to mnie na sam widok... ech...fajnie że wróciles... sie dzis upije normalnie...pytanie tylko czy na smutno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.03.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 ...znany enes, znany z widomo czego. ps. jak "chodzilem" do szkoly to z ksiazek sie uczylem. Ojtam Q przecież w kulinariach nie będziemy się kłócić.Bądź oryginalny i nie powtarzaj się, a książkę napisz tylko nie zapomnij kto będzie autorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hehe 11.03.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 house - zrób mi ....drinka...please... albo wrzuć przepis - to sobie zrobie i za Was wszystkich wypiję... cos na czasie, tylko musze po lod skoczyc. zaraz dokleje, ale jest jedno "ale". bedzie to czyscioszek. To dziekuję. Zrobie sobie dobrze sama. Czyści to mnie na sam widok... ech...fajnie że wróciles... sie dzis upije normalnie...pytanie tylko czy na smutno? no nie, bardzo dobry klasysczy alkohol, pod zblizajace sie swieca irlandczykow. http://img516.imageshack.us/img516/6662/xxnh8.jpg Stawiam Ci cala butle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hehe 11.03.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 ...znany enes, znany z widomo czego. ps. jak "chodzilem" do szkoly to z ksiazek sie uczylem. Ojtam Q przecież w kulinariach nie będziemy się kłócić.Bądź oryginalny i nie powtarzaj się, a książkę napisz tylko nie zapomnij kto będzie autorem. tak jak pisalem, znany z wiadomo czego. ps. kazdy mgr, dr, .......... i ci dalej to plagiacisci, orginalny jest jak widac za to tylko enes, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.03.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 no nie, bardzo dobry klasysczy alkohol, pod zblizajace sie swieca irlandczykow. http://img516.imageshack.us/img516/6662/xxnh8.jpg Stawiam Ci cala butle. Same wynalazki. daj coś z akcentem polskim...no wiesz taki akcent sentymentalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hehe 11.03.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 no nie, bardzo dobry klasysczy alkohol, pod zblizajace sie swieca irlandczykow. http://img516.imageshack.us/img516/6662/xxnh8.jpg Stawiam Ci cala butle. Same wynalazki. daj coś z akcentem polskim...no wiesz taki akcent sentymentalny. kopa? oczywiscie nie dla pan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.03.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 ps. kazdy mgr, dr, .......... i ci dalej to plagiacisci, orginalny jest jak widac za to tylko enes, he. To nie przystoi gwieździe kulinarnej.Orginalny to jesteś ty w tych swoich przepisach.Ja jestem oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Joan, łączę się z Tobą w bólu. Mogę się dosiąść do flaszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hehe 11.03.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Ja jestem ryż kiszony, wedle mojej opini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.03.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 no nie, bardzo dobry klasysczy alkohol, pod zblizajace sie swieca irlandczykow. http://img516.imageshack.us/img516/6662/xxnh8.jpg Stawiam Ci cala butle. Same wynalazki. daj coś z akcentem polskim...no wiesz taki akcent sentymentalny. kopa? oczywiscie nie dla pan. fuj nie ładnie mówisz w kulinariach. :wink:Co kopa,kopa.Pamiętasz to z dzieciństwa? Czy chodziło chodziło ci że jadłeś kopę w KOPAKABANA.oj żartowniś z ciebie. :wink:oj oj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hehe 11.03.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Joan, łączę się z Tobą w bólu. Mogę się dosiąść do flaszki? Ja tylko moge ekstra szklo dostawic. http://img222.imageshack.us/img222/9372/xxxxxxxtv4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.