Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULINARIA

Recommended Posts

Joan, łączę się z Tobą w bólu. Mogę się dosiąść do flaszki? :lol:

nie no - jak house stawia... 8) :lol:

na wszelki wypadek jak mnie opijesz - mam coś za pazuchą... :wink: sie mi zamroziło na żel...ale może być...mniejszy kop...ale jutro do pracy trzeba wstać...http://images31.fotosik.pl/175/49c78fb11562668am.jpg

aha - lód z torebki - dawno imprezy nie mialam - lodu nie wstawilam... 8)

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Joan, łączę się z Tobą w bólu. Mogę się dosiąść do flaszki? :lol:

nie no - jak house stawia... 8) :lol:

na wszelki wypadek jak mnie opijesz - mam coś za pazuchą... :wink: sie mi zamroziło na żel...ale może być...mniejszy kop...ale jutro do pracy trzeba wstać...http://images31.fotosik.pl/175/49c78fb11562668am.jpg

aha - lód z torebki - dawno imprezy nie mialam - lodu nie wstawilam... 8)

a na zagryche ....Salami, sopressatta, copa*, prosciutto...itp. 8) Polska odmiana dla enesa. :D

ps.* - ta odmiana tylko dla pan. 8)

Joan, House - skoro nasza gwiazda nie chce dzisiaj gotować, to cos przyniosłam - mam nadzieję, że da się to jeść pod takie szlachetne trunki prosto z Irlandii. To drugie z Finlandii? :lol:

NS, poczęstuj się, może Ci lepiej będzie. :D

http://www.nowina.isg.pl/gfx/stol.jpg

O ćo idzie? :roll: Nić nie kumam. :p

Czyli co House to nie House? Ugotowal ale nie ugotowal? Wszystko jakos przetrwam ale jak sie okaze, ze trawertyn nie Jego, to przestane go lubić. :lol:

Zeljka - usiądź, , z lodem czy bez? :wink:

Wszystko gra...(swoja droga fajny film) :wink: house to house, trwertyn jego, continuum zachowane...będzie dobrze....będzie dobrze...

Ide jesc bo sie gloda zrobilam. :D A jak trawertyn Housa to juz moge spokojniej spac dzisiaj. 8) A Ty joan nie skacz z tego mostu, bo i bez skrzydel masz pikne cialko. :wink: Depsia pilnuj ich aby sie nie pozabijali, trzymanko... :wink:

No pewno, że do Ciebie! :D

A gwiazdeczka nasza ryż kisi i gotować go nie chce. :lol:

Ot, oryginalna kuchnia NS-owa. :lol:

Ja jestem sklonny mu wybaczyc. :p Tylko musi mi ryzu naprazycy. 8)

Nawet mam maszynke specjalnie dla niego. :D Wypelniamy kieszenie ryzem oraz zaciskamy w dloniach.Nastepnie wychodzimy podczas burzy w samo centrum wyladowan atmosferycznych. :p Oczywiscie z metalowa maszaynka do prazenia ryzu na glowie. :p

http://img142.imageshack.us/img142/1926/xxxxjh1.jpg

Luzy na glowie regulujemy za pomoca srub 8) i czekamy na wyprazenie sie ryzu. :p

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cholera - idę rozcieńczyc bo mnie też kopnęło :lol: :lol: :lol: to wyladowanie 8)

tak , tak, jak musisz to trzeba. :p

ps. gorna miska chroni glowe przed deszczem. :p Jak widac zadbalem nawet o to. 8) Szkoda aby chlopina przemoknal, szkoda ryzu. :p

:lol: :lol: :lol: ty sobie nie kpij - z tego ryżu pyszne szyszki mozna zrobić...parę krowek z masełkiem i mlekiem roztopić a potem palcyma kule lepić i normalnie na złotych paterach podawac mozna. pożyteczne i śmieszne...byle nie przypalić...ale rozumiem że masz wyczucie i to przewidzialeś i Naszego kolegi nie narazisz..wszak nie ma nic gorszego niż zapach przypalonej kiszonki... 8) :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cholera - idę rozcieńczyc bo mnie też kopnęło :lol: :lol: :lol: to wyladowanie 8)

tak , tak, jak musisz to trzeba. :p

ps. gorna miska chroni glowe przed deszczem. :p Jak widac zadbalem nawet o to. 8) Szkoda aby chlopina przemoknal, szkoda ryzu. :p

:lol: :lol: :lol: ty sobie nie kpij - z tego ryżu pyszne szyszki mozna zrobić...parę krowek z masełkiem i mlekiem roztopić a potem palcyma kule lepić i normalnie na złotych paterach podawac mozna. pożyteczne i śmieszne...byle nie przypalić...ale rozumiem że masz wyczucie i to przewidzialeś i Naszego kolegi nie narazisz..wszak nie ma nic gorszego niż zapach przypalonej kiszonki... 8) :lol:

.....jestem wielbicielem przypalonej kiszonki. 8) ulala. :p