DPS 11.03.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Housik - ... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif I grzecznie oboje, bez żadnego skakania i innych pomysłów! Zeljka kazała Was pilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hehe 11.03.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 i co try lumpie na to? ps.Niech żyje Krzak!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 i co try lumpie na to? ps.Niech żyje Krzak!!!!!! niech żyje łykniem bo odwykniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hehe 11.03.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 sorry , wewatki mie sie pop...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 sorry , wewatki mie sie pop...... pacz pan, co to picie robi z ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 11.03.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 sorry , wewatki mie sie pop...... a ja myślałam że słabą glowę mam bo juz mnie boli a dna jeszcze nie widac... Kaśka - no to hop, na pohybel odchudzaniu! zakąszam bagietką z marmoladą kasztanowo-pomarańczową... no co - ja strajkuje- zakupow nie robię tylko zapasy wyjadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 sorry , wewatki mie sie pop...... a ja myślałam że słabą glowę mam bo juz mnie boli a dna jeszcze nie widzę... Kaśka - no to hop, na pohybel odchudzaniu! na pohybel my tu parle parle, a tu sucho w gardle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 12.03.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 ale tu dziś ciiiiiiichooooooooo i dziś cicho... i dziś... i dziś... żeby nie było wątpliwości czyj to wątek.... ps. na pewno nie mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 14.03.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Zapiekanka mięsno-brokułowa Składniki: 0,5 kg mięsa mielonego 2 fixy do spaghetti bolognese 1 brokuł 1 spora kostka zółtego sera chleb tostowy masło, czosnek, przyprawy Mięso mielone podsmażyć, rozdrobnić, dodać fixy wg przepisu z opakowania (może być 1 fix, ja robię z 2 i smażą trochę dłużej, żeby było gęste). Różyczki brokuła obgotować 5 minut w osolonej wodzie. Spód i boki naczynia żaroodpornego wyłożyć żółtym serem, na to wylać mięso. NA górze ułożyć ciasno brokuły, przykryć żółtym serem. Zapiekać w piekarniku ok. pół godziny w 180 stopniach. Podawać z grzankami z masłem czosnkowym. Danie jest syte, można się najeść niewielką ilością. Ninuś, właśnie robię Twoją zapiekankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.03.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Zapiekanka mięsno-brokułowa Składniki: 0,5 kg mięsa mielonego 2 fixy do spaghetti bolognese 1 brokuł 1 spora kostka zółtego sera chleb tostowy masło, czosnek, przyprawy Mięso mielone podsmażyć, rozdrobnić, dodać fixy wg przepisu z opakowania (może być 1 fix, ja robię z 2 i smażą trochę dłużej, żeby było gęste). Różyczki brokuła obgotować 5 minut w osolonej wodzie. Spód i boki naczynia żaroodpornego wyłożyć żółtym serem, na to wylać mięso. NA górze ułożyć ciasno brokuły, przykryć żółtym serem. Zapiekać w piekarniku ok. pół godziny w 180 stopniach. Podawać z grzankami z masłem czosnkowym. Danie jest syte, można się najeść niewielką ilością. Ninuś, właśnie robię Twoją zapiekankę A ja tu umieram z głodu i tylko patrzę na zegarek kiedy do domciu na obiadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 14.03.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 nastka, współczuję nie ma nic gorszego niż być głodnym .... jedzonko wyszło mniam a jak szybko się robi lekko zmodyfikowałam zapiekankę, na warstwę mięska położyłam płaty lasagne i zamiast gotowego sosu zrobiłam wg własnej receptury z dużą ilością rozmarynu i tymianku uwielbiam te zioła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninus 14.03.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 jedzonko wyszło mniam a jak szybko się robi lekko zmodyfikowałam zapiekankę, na warstwę mięska położyłam płaty lasagne i zamiast gotowego sosu zrobiłam wg własnej receptury z dużą ilością rozmarynu i tymianku uwielbiam te zioła Cieszę się, że smakowało Mnie osobiście smakuje fix bolognese z Knorra i dlatego używam gotowca Też robiłam tę zapiekankę 2 dni temu, pisząc przepis zrobiłam sobie na nią smaka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.03.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 To ja też zapiekankowo zapodam: Ugotować ziemniaki w mundurkach, jajka (ja gotuję 8 średnich ziemniaków i 6 jaj), salami pokroić na plastry. Ziemniaki i jajka też w plastry. Naczynie żaroodporne nasmarować masłem. Układać warstwami ziemniaki, jajka salami (zacząć i zakończyć ziemniakami). Każdą warstwę posypywać solą, pieprzem i dużą ilością słodkiej papryki w proszku (jeżeli salami bardzo aromatyczne to tej warstwy nie posypywać przyprawami). Zapiekać ok. 40 min w piekarniku. Po 40 min posmarować wierzch zapiekanki śmietaną i już odkryte wstawić jeszcze na jakieś 20 min do piekarnika - aż śmietanka się przypiecze. A potem smacznego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 14.03.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 nastka, ciekawe połączenia składników przyznaję, że nigdy na raz ich nie jadłam muszę koniecznie spróbować tej zapiekanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 15.03.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Hihi., to przepis mojego wujka z Węgier - ja uwielbiam, ale trochę dużo z tym pie.rzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.03.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 czy łysy coś zapodaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.03.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Hihi., to przepis mojego wujka z Węgier - ja uwielbiam, ale trochę dużo z tym pie.rzenia. Ide robic, lubie ich kuchnie. Pozdrow wujka i pisz tutaj, pisz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.03.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Hihi., to przepis mojego wujka z Węgier - ja uwielbiam, ale trochę dużo z tym pie.rzenia. Ide robic, lubie ich kuchnie. Pozdrow wujka i pisz tutaj, pisz ... Tylko, że mój wujek ma 2 lewe ręce do gotowania . To jego popisowa (patrz jedyna) potrawa. No może jeszcze chleb w jajku potrafi zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.03.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Jak na faceta to i tak nie zle. Zaraz sie zlecom i mnie pouczom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 16.03.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 czy łysy coś zapodaje? łysy tymczasowo jest niedysponowany Zeljko i jak danie wyszło?? bo ja salami nie mam, a nie chce mi się do sklepu jechać ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.