izat 04.04.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 okropna ta zielona bleeeeeeeechoć stosowna do wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.04.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 okropna ta zielona bleeeeeeee choć stosowna do wieku łysemu we wszystkim do... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.04.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 okropna ta zielona bleeeeeeee choć stosowna do wieku łysemu we wszystkim do... już nie chciałam tego głośno mówić Q i tak ma duże kompleksy no i teraz jeszcze te problemy z logowaniem ..... lekarstwo słabiej działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gilda 06.04.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Przystojny facet z tego jegomoscia.Pies na smyczy,antresola wsrod drzew,posprzatane,basen z barierkami widoczny ku dolowi,markowa koszula i zegarek,pozowane ale jakze cudowne spojrzenie i ten blysk w oczkach,,,,,,ach .Nie widze tu jakis kompleksow ze strony pozujacego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 06.04.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Przystojny facet z tego jegomoscia.Pies na smyczy,antresola wsrod drzew,posprzatane,basen z barierkami widoczny ku dolowi,markowa koszula i zegarek,pozowane ale jakze cudowne spojrzenie i ten blysk w oczkach,,,,,,ach .Nie widze tu jakis kompleksow ze strony pozujacego. trzeba widzieć więcej niż tylko zewnętrze poza tym jesteś za krótko na forum, żeby to dostrzec .... ale nie o kompleksach Q jest ten wątek nastka, zrobiłam tą zapiekankę z salami, jest osobliwa w smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gilda 06.04.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Przystojny facet z tego jegomoscia.Pies na smyczy,antresola wsrod drzew,posprzatane,basen z barierkami widoczny ku dolowi,markowa koszula i zegarek,pozowane ale jakze cudowne spojrzenie i ten blysk w oczkach,,,,,,ach .Nie widze tu jakis kompleksow ze strony pozujacego. trzeba widzieć więcej niż tylko zewnętrze poza tym jesteś za krótko na forum, żeby to dostrzec .... ale nie o kompleksach Q jest ten wątek nastka, zrobiłam tą zapiekankę z salami, jest osobliwa w smaku poza tym jesteś za krótko na forum, żeby to dostrzec nie widze zwiazku z tym co podpowiada mi moja kobieca intuicja.Zachłysnelam sie tym bogactwem w fotografice. trzeba widzieć więcej niż tylko zewnętrze Dobrze ,że ty to widzisz, a watek jest rzeczywiscie nie o tym panu.Wnetrza tego goscia tez nie widac wiec o jakim zewnętrzu prawisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.04.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 O Gilda witaj w klubie. Nie przejmuj sie, my tu wszyscy Housa kochamy, tylko co niektorzy udaja, ze mu sie moga oprzec. To znaczy Jego kuchni oprzec. Musze sprostowac, bo moze zonka czyta. Ale na tym cala zabawa polega. Kurka Izat czemu ta zielona koszula jest nie taka, a mi sie podoba. Ja to az sie boje na to spotkanie isc, bo jak mnie ocenzurujom, to sie nie pozbieram. Choc postaram sie nie zakladac moich butow za 6 zl z hipermarketu. No wiem, wiem, ze Wy i tak mnie kochacie..., to sie zastanowie moze i zaloze.., co mi tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 06.04.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Kurka Izat czemu ta zielona koszula jest nie taka, a mi sie podoba. Ja to az sie boje na to spotkanie isc, bo jak mnie ocenzurujom, to sie nie pozbieram. Choc postaram sie nie zakladac moich butow za 6 zl z hipermarketu. No wiem, wiem, ze Wy i tak mnie kochacie..., to sie zastanowie moze i zaloze.., co mi tam... Zeljko Droga, ja Cię kocham bez dwóch zdań wprost Cię ubóstwiam a o jakim spotkaniu piszesz?? macie jakąś imprezę?? jeśli chodzi o koszulę, to lubię paski, ale akurat te są passe i demode i to wcale nie jest przekora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.04.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 He,he ale uroslam. O spotaknu forumowiczow mowie, koncem maja, gdzies tam, co to jeszcze nie wiadomo gdzie. p.s. Jezeli o koszule chodzi to musze Ci uwierzyc na slowo, bo ja pojecia nie mam co jest modne a co nie. A, choc trudno w to uwierzyc kiedys troche mnie to obchodzilo. Nawet moja rodzona siostra powiedziala do mnie - co sie z toba stalo, ty sie zepslulas, kiedys umialas sie ubierac... Ale ja zawsze mowie, grunt to byc szczesliwym czlowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 06.04.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Zeljko, ładnemu we wszystkim ładnie więc o siebie możesz być spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.04.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Oby, oby. Przypomnial mi sie bardzo prosty przepis na danie dla takich co czasu nie maja na gotowanie, albo takich jak ja, co czasami maja gotowania po uszy. Wiec tak, ugotowac spagetti, albo i jakis inny makaron, moze byc, co pod reka oby tylko nie taki do rosolu. Ugotowany makaron polac oliwa z oliwek, na to pokruszyc tunczyka z puszki (ten w kawalkach), posypac tartym serem parmezanem. Do tego zrobic salate zielona - umyc, posolic, polac oliwa z oliwek i octem balsamicznym, pomieszac... I gotowe. Czasami robie, dla mnie dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 06.04.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 ja też uwielbiam takie blyskawiczne: kokardki z łososiem wędzonym - kroje na kawaleczki...plus parmezan lub spagetti ze świeżą szałwią...plus parmezan albo podsmazony boczuś...plus parmezan PS ja tam nie widzialam tego błysku w oku... ani że łysy...nie widzę antersoli... ani że posprzątane...nie widzę też "fotografiki", ani berbeluchy, ani de mode... merde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modny facet 06.04.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Dziekuje za kawke, mogly by byc dwie. W sprawie mody, to jak widac mamy znawcow i "mewki " he. Bardzo sie ciesze, ze najnowsza kolekcja april 2008 ma zainteresowanie . No , ale to najnowsze "trendy" z swiatowych salonow... http://img134.imageshack.us/img134/8937/i3fb7.jpg i oczywiszcie klasa wykonania plus "texture" samego produktu. Tak wiec modnie, zabieram sie za szpreranie w chlebach. http://img134.imageshack.us/img134/2217/i2vn1.jpg Postaram sie wyszperac cos ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.04.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Wow, House jakie szycie! Nie masz pare numerow mniejszej dla mnie? No dobra, nie bede wybredna, moze i taka byc, najwyzej powiesze i bede tylko patrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modny facet 06.04.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 "patrzec" to ja "patrze" na Twoje rekodziela. a tak, dla zabicia czasu zaprezentuje israeli couscouse .... http://img142.imageshack.us/img142/7093/zzzzgt2.jpg ..jestesmy przeciez w kulinariach. ps. stosuje garnek z 3X niemiecka powloka weilburger i dnem na "siatce miedzianej. Naprawde polecam , a staralem sie to wypraktykowac przez kilka lat. http://img142.imageshack.us/img142/4442/zzzzzzbf5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.04.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 No, no a ja podziwialam decoupage Twojej corki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modny facet 06.04.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 No, no a ja podziwialam decoupage Twojej corki. .....zdolna smarkula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 07.04.2008 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 szycie faktycznie ładne, przyznaję ..... ale paski demode i coś ta ręka mało opalona ..... czas wybrać się na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.04.2008 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 ps. stosuje garnek z 3X niemiecka powloka załamka...to w europe wchodzisz? to z miedziom już nie modne, skucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 07.04.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Dziekuje za kawke, mogly by byc dwie. To może od razu trzy? W sumie to pięć też podołam - bo lubię jak nieparzyście interesująco... inspirująco... intrygująco... Muszę tylko popracować nad piany ubijaniem na sztywno Żeby było bardziej kulinarnie - takie tam na szybko, całkiem smaczne: 4 Piersi z kurczaka z wycięta kieszonka wzdłuż 4 ząbki posiekanego nożem czosnku na masełku przeszklić, odsączyć,dodać do 4 łyżek ricotty i 4 łyżek świeżo posiekanych ziół (szałwia, tymianek, bazylia) pieprz, sól, gałka, wymieszać nadziewać tym kieszonki, spiąć wykałaczką, posolić, popieprzyć, posypac dowolnymi ziołami piersi oprószyc lekko mąka i smazyc na masełku z oliwą, lub oliwie z masłem izat- co co Ty? Jakie szycie? w tym brendzie u nas za niewielką dopłatą szyją już koszule na miarę...koszula powinna byc dobrze na faciecie skrojona...żaden texture tego look-u nie przebije jami jami - no i znowu kulinarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts