Gość Pepeg z Gumy 16.08.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 ... może i śniedzieje (sprawdzę) ... ale za to jak się jajca pieknie pienią (na sztywno) Przyznaj się teraz przechero , że gotowanie ,to nie jedyna Twoja pasja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.08.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Przyznaj się teraz przechero , że gotowanie ,to nie jedyna Twoja pasja. ... noooo ... jakby to ująć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.08.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Jak miał na starość mocno zasiarczony nabiał, to mu faktycznie mogły srebra rodowe śniedzieć. mogło tak faktycznie być. Ale pewności nie mam , bo specjalnie dogłębnie tematu nie badałam Chefie - ta piana na sztywno mnie przekonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.08.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 ... noooo ... jakby to ująć ? Ujac?? A myslalam, ze wystarczy do miedzianego garnka wrzucic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.08.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Ujac?? A myslalam, ze wystarczy do miedzianego garnka wrzucic? Ale żeby wrzucić, wpierw należy ująć właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.08.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 ... Chefie - ta piana na sztywno mnie przekonuje ... sam byłem kiedyś zdziwiony Ujac?? A myslalam, ze wystarczy do miedzianego garnka wrzucic? ... samo wrzucenie nie wystarcza ... niestety Ale żeby wrzucić, wpierw należy ująć właśnie ... otóż to ... należy jednakowoż dodać, iż "ująć" należy właściwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.08.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Cóż za ujmujące rozważania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.08.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Uwiąd starczy od dzisiaj przestaje być męską malignąZa radą Chefa, wsadź w srebrną misęI oto masz "jajca spienione na sztywno" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.08.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 (edytowane) ... ale nie o gównach pisać nam w tym smakowitym dziale ... W sumie sam zacząłeś tą batalię. .....znowóż zacytuję NS-a, gdyż wielokrotnie słusznie prawi - czasami tylko trochę coś mu się pomyli albo też przedobrzy... , ale ma Gość kulinarne zacięcie i mam nadzieję, że jakieś niezbyt udane próby w jego doświadczeniach, nie zniechęcą go do przebywania w kuchni i dzieleniu się z nami swymi emocjonującymi eksperymentami, ... choć nie każdy musi z nich korzystać przecie ... Teraz to trochu się pogubiłem.Zaszalałeś z wierceniem jaja a teraz j/w. ... ale nie o gównach pisać nam w tym smakowitym dziale ...O żółwiach, wężach i aligatorach nadmieniłem, ponieważ właśnie ich mięso, może być najczęściej zarażone salmonellą i dlatego należy zwracać szczególną uwagę przy jego obróbce. nie pokazuj tego tak wyraziście... popatrz czasami przez pryzmat nie obecności takich zwierząt w naszych sklepach przeznaczonych do konsumpcji. Sądzę, że powód moich kpin znasz doskonale. Nie wiem tylko dlaczego, jest Tobie mnie szkoda ? Czy z powodu różnicy wieku ? Za wyrazy współczucia dziękuję (choć ich nie potrzebuję) Nie naprężaj się tak jednak mnie czasami również "coś się przypali" dla Wszystkich z pozdróweczkami Oczywiście powód kpin i to publicznie przez ciebie jest mi znany bo poniekąd jest to dla ciebie doskonała zabawa,którą mnie nakarmiłeś a i humorem tryskasz obficie.Szkoda mi ciebie bo w tym wieku chcesz poddawać się takim próbom obrażania a tak wybitnej osobie jakoś to nie przystoi.Siakoś mi to do ciebie nie pasuje.Mam i tak wielki szacun do ciebie ale jak EOT to EOT. Edytowane 17 Sierpnia 2010 przez niktspecjalny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.08.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 ns - jesteś nie tylko mistrzem wynalazku w kuchni - ale i mistrzem składni nie pokazuj tego tak wyraziście... popatrz czasami przez pryzmat nie obecności takich zwierząt w naszych sklepach przeznaczonych do konsumpcji. pryzmat nie-obecności w miarę łapię , ale które to są te sklepy przeznaczone do konsumpcji czy one nie są aby ciężkostrawne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.08.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 ns - jesteś nie tylko mistrzem wynalazku w kuchni - ale i mistrzem składni pryzmat nie-obecności w miarę łapię , ale które to są te sklepy przeznaczone do konsumpcji czy one nie są aby ciężkostrawne ? to idź se do mięsnego i se kup polędwicę z aligatora na tatara,a na grilla wątróbkę z żółwia.Składnia sama się poprawi jak z węża sprzedający wytnie ci nereczki na sosik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.08.2010 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 no masz ci los. a ja znów słyszałam, żeby srebra koło jajek nie trzymać. bo śniedzieje. srebro znaczy. widzisz Zosiu to tak jak z twoimi jajkami.... zależy np..przy ,których położysz rękę ze srebrnym pierścionkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.08.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 widzisz Zosiu to tak jak z twoimi jajkami.... zależy np..przy ,których położysz rękę ze srebrnym pierścionkiem. Zochna - no to sie wydalo...Nie dosc, zes z jajkami, to jeszcze przy niektórych "rękę ze srebrnym pierscionkiem" kladziesz...Na co, po co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 18.08.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Jak to, "po co?"Żeby Jej się spieniły na sztywno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.08.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 A nie zasniedzialy? Pierscionki znaczy sie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 18.08.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 A nie zasniedzialy? Pierscionki znaczy sie?? Co tam pierścionki przy takim efekcie sztywności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 18.08.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Słuchajcie, co się robi z tą cholerną cukinią? Żyć mi nie daje i co rok rodzi jak .. Wyrosła cukinia – ja się zabiję. I znów trzeba się martwic co z niej do cholery robić. Zakontraktuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.08.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Jak to, "po co?" Żeby Jej się spieniły na sztywno. ... trza uważać na siarkę ... to diabelski "minerał" ... "zaśniedzenie" łatwo wyczyścić (pastą do zębów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.08.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 pryzmat nie-obecności w miarę łapię , ale które to są te sklepy przeznaczone do konsumpcji bez sensu, że to rozwalilaś. Znacznie smaczniejszy jest pryzmat nie obecności takich zwierząt w naszych sklepach przeznaczonych do konsumpcji. idę to wykuć w spiżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TheRealRocknRolla 28.08.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Ale barana i tak nie masz gdzie upiec. Jak widać sam się upiekł. ps.to pod barana. http://img715.imageshack.us/img715/6393/68902919.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts