Chef Paul 28.11.2010 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Bramer ... ładnie wyrośnięty "kartoflak" ... a ja zgodnie z obietnicą ... więcej o moim ziemniaczanym placku (ale nie tylko) z pozdróweczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.12.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 nie zgłodnieliście przypadkiem ? http://www.chefpaul.net/food/zrazyW03.jpg http://www.chefpaul.net/TexMex/buritos05.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.12.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 O żesz..... A co to takiego pysznego???? Na pierwszym zdjęciu rozszyfrowałam mniej więcej, a to na drugim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.12.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 O żesz..... A co to takiego pysznego???? Na pierwszym zdjęciu rozszyfrowałam mniej więcej, a to na drugim? ... smakowite ... to prawda jedno i drugie tutaj: zawijanie, rolowanie pozdróweńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.12.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 No i będzie teraz za mną chodzić, a tu do świąt czasu zero na kombinacje garowe Robiliśmy kiedyś dla gości tacos (nawet chyba gdzieś na FM opisywałam nasz wieczór meksykański), ale goście wybrali kiełbache z cebulą. Za to my mieliśmy wyżerke przez 3 dni. Czyli mi sie uzbierały dwa dania do zrobienia: buritos i naleśniki ze szpinakiem i ricottą. Oba za mną teraz chodza. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.12.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Chyba pójdę coś zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.12.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 ... ... i naleśniki ze szpinakiem i ricottą. ... ... ... spróbuj choć w części naleśników zamienić ricottę na feta i ... porównaj smaki Chyba pójdę coś zjeść Smacznego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.12.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 ... Smacznego życzę Dziękuję Szkoda, że nie mieszkasz gdzieś bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.12.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 ... spróbuj choć w części naleśników zamienić ricottę na feta i ... porównaj smaki Smacznego życzę Dzięki, że mi przypomniałeś. Robiłam z fetą. Jeszcze lubię dodać suszonych pomidorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.12.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Dziękuję Szkoda, że nie mieszkasz gdzieś bliżej Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.12.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 ... w najbliższym czasie nie planuję przeprowadzki ... to zimnisko mnie najbardziej odstrasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.12.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 ... w najbliższym czasie nie planuję przeprowadzki ... to zimnisko mnie najbardziej odstrasza Tym bardziej szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.12.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Święta idą a w kulinariach cisza.Chief,dandi,rockedrooolooo gdzieś chyba wyjechali ......bez nich kulinaria nie istnieją.Na babce się skończyło i amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.12.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Święta idą a w kulinariach cisza.Chief,dandi,rockedrooolooo gdzieś chyba wyjechali ......bez nich kulinaria nie istnieją.Na babce się skończyło i amen. ... a Ty ? ... "pichcisz" coś nowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.12.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 ... a Ty ? ... "pichcisz" coś nowego ? Chefie nawet nie wiesz jaką mi sprawiasz przyjemność odzywając się do mnie.Pichcę pichcę bo w tym roku u mnie wiliju.Ma być tradycyjna bez żadnych wynalazków. Pozwolę Cię serdecznie pozdrowić by na duszy z lekuchna się zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.12.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Chefie nawet nie wiesz jaką mi sprawiasz przyjemność odzywając się do mnie. ... ... a dlaczegoż to miałbym się do Ciebie nie odzywać ? Masz swój styl, swoje smaki ... najważniejsze, że twoje gotowanie odpowiada tym, którzy to zjadają ... byle było by bezpieczne do spożycia z pozdrówkami ... z pachnącej już powoli Świętami kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.12.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 (edytowane) Wszystkim Forumowiczom http://www.chefpaul.net/images/zBN2010s.jpg smakowitych Świąt i Nowego Roku Edytowane 22 Grudnia 2010 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.01.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 moja Wigilia jest jutro. u teściowej jem. Ona strasznie słabo gotuje ale barszcz grzybowy robi niezły. I łazanki z kapustą i grzybami. A karpia smażonego jadam tylko raz do roku żeby mi nie spowszedniał bo uwielbiam. Nienawidzę kutii. takie sobie luźno rzucone spostrzeżenia. W ogóle jestem na ohydnej diecie i jem otręby... jak jakieś zwierzęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.01.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 ... jak jakieś zwierzęta. pamiętaj ,że zwierzęta piją jeszcze wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.01.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 moja Wigilia jest jutro Dandi - Wesołych Świąt W życiu nie jadłam kutii. Otrębów też za bardzo nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.