Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULINARIA


Recommended Posts

  • Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No i będzie teraz za mną chodzić, a tu do świąt czasu zero na kombinacje garowe :( Robiliśmy kiedyś dla gości tacos (nawet chyba gdzieś na FM opisywałam nasz wieczór meksykański), ale goście wybrali kiełbache z cebulą. Za to my mieliśmy wyżerke przez 3 dni. Czyli mi sie uzbierały dwa dania do zrobienia: buritos i naleśniki ze szpinakiem i ricottą. Oba za mną teraz chodza.

Pozdrawiam.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 weeks później...
Chefie nawet nie wiesz jaką mi sprawiasz przyjemność odzywając się do mnie.

...

:jawdrop:... a dlaczegoż to miałbym się do Ciebie nie odzywać ?

Masz swój styl, swoje smaki ... najważniejsze, że twoje gotowanie odpowiada tym, którzy to zjadają ... byle było by bezpieczne do spożycia :)

 

z pozdrówkami ... z pachnącej już powoli Świętami kuchni

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 weeks później...

moja Wigilia jest jutro. u teściowej jem. Ona strasznie słabo gotuje ale barszcz grzybowy robi niezły. I łazanki z kapustą i grzybami. A karpia smażonego jadam tylko raz do roku żeby mi nie spowszedniał bo uwielbiam. Nienawidzę kutii.

 

 

takie sobie luźno rzucone spostrzeżenia. W ogóle jestem na ohydnej diecie i jem otręby... jak jakieś zwierzęta.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...