DPS 31.12.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Wątek barwny bez wątpienia, choć nieraz kontrowersyjny. Wszystkiego najsmaczniejszego w Nowym Roku wątkowiczom i podczytywaczom!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.12.2014 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 ....i smakowitych pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.12.2014 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 No i nadszedł, u progi stoi. Niech smakowity i lekkostrawny będzie, a przynajmniej zjadliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.01.2015 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 nadszedł był i już jest ... zgodnie z nową (zaledwie kilkuletnią) tradycją, w pierwszy dzień nowego roku, przygotowuję na obiad coś z lokalnych, świeżych produktów http://www.chefpaul.net/FB/DSC02365s.jpg ... w tym roku zawrzało http://www.chefpaul.net/FB/DSC02373s.jpg krewetkowa tempura (chyba nawet DPS-ia by polubiła "robactwo morskie" w takiej postaci ) smaczności w całym rozpoczynającym się roku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.01.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Odgrażasz się i obiecujesz od kilku lat, a nie przyjeżdżasz zrobić i udowodnić. A kto wie, może bym i spróbowała wtedy... z grzeczności... A że lokalne, świeże - najlepiej na świecie to jest właśnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.01.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 oj jadłabym szczeliłam w stronę na chybił-trafił i wyskoczył mi Dandi z rosołem i Kulka no i inne tam konsekwencje zabawnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.01.2015 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 oj było ... w trakcie czytania rżeć począłem tak, że aż się Ciemiężycielka przestraszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Janu*** 17.01.2015 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 A to mój sposób na faszerowaną szynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.01.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 A to mój sposób na faszerowaną szynkę [ATTACH=CONFIG]299360[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]299361[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]299362[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]299363[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]299364[/ATTACH] ... faszerujesz szynkę parówką ? ... sam te parówki robiłeś ? ... nie szkoda Tobie dobrego mięsa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Janu*** 21.01.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 ... faszerujesz szynkę parówką ? ... sam te parówki robiłeś ? ... nie szkoda Tobie dobrego mięsa ? No wiesz żeby zrobić specjalnie do faszerowania parę parówek to mija się z celem. Wiemy co w takich paróweczkach jest ;( Ale wskazałeś mi coś... ze jak coś robić to najlepiej od podstaw i do końca Ale nie zawsze się da. ;( Smakowało mi i nie tylko więc nie jest tak żle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.01.2015 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 No wiesz żeby zrobić specjalnie do faszerowania parę parówek to mija się z celem. Wiemy co w takich paróweczkach jest ;( Ale wskazałeś mi coś... ze jak coś robić to najlepiej od podstaw i do końca Ale nie zawsze się da. ;( Smakowało mi i nie tylko więc nie jest tak żle . Ja już jajka grillowałem i na dobre mi nie wyszło nie narażaj się Mistrzom bo przepadniesz z kretesem.Tu gotuje się zdrowo zgodnie ze sztuką kulinarną bez jakiś tam parówek w szynce:D.Pamiętaj o tym ale widać i to nie jest twą mocną stroną. pozdrawiam NS:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Janu*** 22.01.2015 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Pamiętaj o tym ale widać i to nie jest twą mocną stroną. Posłuchaj mały szyderco... Post nie był do Ciebie jeśli już. Wszędzie tak jątrzysz i się żywisz? Pokaż sam co umiesz a nie tylko pier...dzielisz . Nawet jak byś mleczną ugotował to bym przy klaskał. A jak coś wiesz na na temat sztuki gotowania to się wykaż bo po grillowanym jajku widzę ze masz tylko fantazję. Szkoda że nie ma przycisku ignoruj. Pozdrawiam mniej serdecznie. ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.01.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Pamiętaj o tym ale widać i to nie jest twą mocną stroną. Posłuchaj mały szyderco... Post nie był do Ciebie jeśli już. Wszędzie tak jątrzysz i się żywisz? Pokaż sam co umiesz a nie tylko pier...dzielisz . Nawet jak byś mleczną ugotował to bym przy klaskał. A jak coś wiesz na na temat sztuki gotowania to się wykaż bo po grillowanym jajku widzę ze masz tylko fantazję. Szkoda że nie ma przycisku ignoruj. Pozdrawiam mniej serdecznie. ;( Wiem co teraz czujesz.Ja już przez to przechodziłem.Gotowałem dla nich syf i nikt tego nie akceptował.Teraz już wiem dlaczego.:jawdrop:A do ignorowanych zawsze możesz mnie podać.Też tak robiłem by lepiej to zrozumieć.Zrozumiesz i ty.I na koniec odrobina kurtuazji.Wszystkich tu piszących bardzo przepraszam za ten wpis i jeśli Państwo sobie tego życzą jeśli nie zrobi tego mod posty usunę.Chciałem tylko koledze wytłumaczyć jak w to się gra. Dla przekory pozdrowię Cie serdeczniej od Ciebie. też Cię lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogu887 04.02.2015 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Albo masło orzechowe, tylko bez soli, tłuszczy palmowych i innych dodatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.02.2015 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 ... no dobra ... ludzie na diecie Rybka ... steak z tuńczyka http://www.chefpaul.net/FB/DSC02434s.jpg ... na ryżu (z dodatkiem: papryki, selera,cebuli i czosnku) http://www.chefpaul.net/FB/DSC02438s.jpg ... do zwilżenia http://www.chefpaul.net/FB/DSC02430s.jpg Wieprzowinka: ... po degustacjach prywatnych, trafiło do restauracyjnego menu: schab pieczony w piekarniku (lub w zamkniętym grillu), pokrajany w cienkie plastry ... cebula, czosnek, grzyby portobello (mogą być pieczarki), na ryżu z zielonym groszkiem http://www.chefpaul.net/FB/DSC02451s.jpg ... podlewany Sauvignon Blanc ... i takimż popijany http://www.chefpaul.net/FB/DSC02426s.jpg ... smaczności życzę ps - Ada, ... gotuj tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 23.02.2015 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Chef, tunczyk grylowany czy z patelni? jeszcze nigdy nie robilam tej rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.02.2015 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Chef jedno pytanie i znikam.Proszę odpowiedz.Czy Ty korzystasz z pomieszczeń Houścika?To bardzo ważne dla mnie i może być przełomowe..Wiesz dlaczego pytam.Macie bardzo podobne blaty i pomieszczenia także.Tuńczyk wygląda ładnie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2015 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Oooo, robi się coraz bardziej interesująco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.02.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 ... no dobra ... ludzie na diecie Rybka ... steak z tuńczyka ... na ryżu (z dodatkiem: papryki, selera,cebuli i czosnku) ... Oooo, to lubię. Nie w sensie, że na diecie, tylko, że smakowite zestawienie. No i te winaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.02.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 tuńczyk z piekarnika (na żeliwnej patelni grillowej)... dobry również "na surowo" (z sokiem z cytryny, solą i pieprzem) wina kalifornijskie coraz lepsze (moim zdaniem) o ile mnie wiadomo House mieszka około 2 tys. kilometrów na północ odemnie ... może jednak kiedyś mnie odwiedzi (gotuje bardzo dobrze ale ostatnio coś znkinął był) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.