Newfie 03.09.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Szukałam wątków i nie znalazłam odpowiedzi na moje aktualne wątpliwości - jak wybraliście komin systemowy i dlaczego?Będę wdzięczna za podzielenie się wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaWo 05.09.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Ja wybrałam Schiedla, bo: 1. uznana marka - wiem co znaczą problemy z kominem w wykończonym domu - miałam to u rodziców, a teść cały czas się zastanawia nad wymianą komina czyli tym samy zdewastowaniem pół chałupy 2. inne wcale nie są tańsze - i tu zaznaczę że chodzi mi o inne dostępne w mojej okolicy. Od dwóch tygodni szukam i nic. Pani w jednym ze składów poleciła mi Leiera bo niby Schiedel jest w ogóle niedostępny. Tyle tylko, że ten Leier wcale by mi taniej nie wyszedł, bo okazuje się, że trzeba to, to i jeszcze tamto dokupić, tu 200 tam 300... i sumka się powiększa. 3. ma najmniejsze wymiary zewnętrzne przy danej średnicy ze znalezionych przeze mnie kominów a to się się akurat też bardzo dla mnie liczy ze względu na umiejscowienie komina w domu. To chyba tyle, co mi na razie przychodzi do głowy. W każdym razie Schiedla ciężko u mnie dostać, ale udało mi się znaleźć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 05.09.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Szukałam wątków i nie znalazłam odpowiedzi na moje aktualne wątpliwości - jak wybraliście komin systemowy i dlaczego? Będę wdzięczna za podzielenie się wiedzą. oj, slabo szukalas wybralem dwa kominy schiedla (quadro oraz rondo plus). nie chce mi sie pisac trzeci raz dlaczego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts