marcinuk 03.09.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam!!!Mam pytanie jaką najlepiej zastosować folię wstępnego krycia ( chodzi mi o stopień paroprzepuszczalności) i jak się to później ma do wykończenia poddasza ( ocieplenie wełną i zastosowanie GK) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinuk 04.09.2007 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 czy ktoś doradzi mi na ten temat? chodzi mi o to jak wykonać ocieplenie poddasza aby dom oddychal a jednoczesnie nie wialo mi od dachudzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 04.09.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 http://www.google.pl/webhp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 04.09.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 To żeś mu polecił. Chyba włąsnie od tego jest forum by radzić a nie odsyłac na google. Jak już to radze szukać na forum jest tego trochę o foliach. Sam właśnie szukam. Polecam brać folie Dorken lub Tyvek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 05.09.2007 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Ty znalazłeś,jemu sie nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.09.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 ja mam Tyvek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 15.09.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Czy ktoś słyszał o folii firmy Lenzing? Szukam dobrej folii pod blacho dachówkę, poddasze użytkowe. Chcę kupić Tyvek Solid, ale w jednej hurtowni usłyszałam że jest to cienka folia podatna na rozdarcia a ten Lenzing pod blachę jest świetny. Doradzi ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 15.09.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 My zdecydowaliśmy się na Tyvek Pro. Tyvek ma dobrą opinię i tym się kierowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Art 15.09.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Czy ktoś słyszał o folii firmy Lenzing? Szukam dobrej folii pod blacho dachówkę, poddasze użytkowe. Chcę kupić Tyvek Solid, ale w jednej hurtowni usłyszałam że jest to cienka folia podatna na rozdarcia a ten Lenzing pod blachę jest świetny. Doradzi ktoś? Próbowałeś rozerwac Tyveka solid? Właśnie taką kładę i wierz mi jest bardzo mocna. Problem jest tylko wtedy gdy dekarz nie trafi w krokiew gwoździem lub zszywką i przebije membranę - ale do takich uszkodzeń kupuje się specjalną taśmę i na bieżąco łata dziurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 19.09.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Dziękuję za podpowiedzi. Kupiłam Tyvek solid, rozerwać rzeczywiście nie jest tak łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts