firstlady 03.09.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Zakupiłam nast,ępujace bylinu i chciałabym je posadzic na wykopanym kole o średnicy 2 m:nachyłek 1egz.czysciec wełniasty 4gailardia wysoka 2alonsoa 1dzwonek brzoskwiniolistny 2rumian żóty 1złocien rózowy 2artemisja 1słoneczniczek 4gailardia niska 2tawuła crispa 1trytoma 3Mam teraz pytanie do znawców bylin :czy nie jest to za mało miejsca na te rośliny, czy te same sadzic w grupie czy osobno? Czy mo?Ze zrobic znich 2 rabaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 03.09.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam Ja bym zrobiła dwie rabatki, zazwyczaj zapominamy, że roślinki bardzo się rozrastają. Więcej miejsca lepszy rozwój pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts