zielonooka 03.09.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 11 września (nomen omen ) lecę sobie znowu poza granice naszego pięknego kraju. Na 2 tygodnie tylko pozałatwiać i pozamykać wszytkie zawodowe sprawy. No i ten wyjazd bedzię jednocześnie tez pożegnaniem (na dłużej) z moim serdecznym kumplem - który mi pomagał, wspierał, ratował z opresji hiehie , płacił za wyrządzone przez zieloną szkody itd przez cały czas mojego pobytu tam . No i muszę jakiś mały symboliczny prezent kupić (symboliczny dlatego że dużego prezentu w zyciu ode mnie nie weźmie - już go na tyle znam). No i mam problem co wykombinować. Dobrze było by coś z Polski czego tam nie ma albo dobrze było by coś praktycznego co mogło by mu się przydać. Albo nie z Polski i nie praktycznego - ale fajnego z czego sie ucieszy Jednocześnie on raz do roku w P. bywa - wiec te polskie produkty nie są mu nioedostepne- no i oczywiście i żadne tam kryształy czy bursztyny jak dla Innostrańca - w rachubę nie wchodzą. Niestety Kumpel jest 100% abstynentem i żadne alkohole w grę nie wchodzą a szkoda bo bym miała problem z głowy. Właściwie tam wszystko jest oprócz pewnych rzeczy żywnościowych ale z suchą podbeskidzką jak wariatka lecieć nie będę - wystarczy że przywioze mu niesolone masło i pudełko ptasiego mleczka milki. No i nie wiem co Facet lubi komputery i telefony - i wiem że z jakiegoś drobiazgu zwiazanego z tymi tematami - by się pewnie ucieszył - tyle tylko że ja się nie znam na tym kompletnie ( Aha - jeszcze zakupil niedawno wypasiony aparat lustrzanke i bawi sie tym - ale po amatorsku. Pomocy!!! bo stanie na tym że mu wode po goleniu Wars przywioze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 04.09.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 No to moze kup mu pendrive (sa nawet takie na ktorych graweruja loga). A jakie szkody poczynilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.09.2007 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 No to moze kup mu pendrive (sa nawet takie na ktorych graweruja loga). A jakie szkody poczynilas? niewielkie ps. pendrive rozwaze (ale pewnie ma) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 04.09.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Ale jakie niewielkie, w sumie i tak nikt nie odpowiada w temacie, wiec chętnie poczytam o tych szkodach, mam jakiś zastój w pracy . Ja niedawno kopiłam mężowi nowy aparat telefoniczny z odtwarzaczem mp3, był bardzo zadowolony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.09.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 zielona, podaruj mu swoje najśliczniejsze zdjęcie w jakiejś fajnej ramce na pewno będzie zadowolony /ja bym była gdybym oczywiście była facetem / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 04.09.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 zielona, podaruj mu swoje najśliczniejsze zdjęcie w jakiejś fajnej ramce na pewno będzie zadowolony /ja bym była gdybym oczywiście była facetem / sorki za skojarzenie - ale tak jakoś zdjęcie w ramce to mi się kojarzy z facetem albo metro, albo homo ..... nie wiem, ale dookoła mnie są tacy faceci co to z takich rzeczy się nie cieszą choć nie chcą tego po sobie pokazać... mężczyźni są raczej praktyczni i chyba takie prezenty lubią (mówię z autopsji - nie wiem jak jest w tym konkretnym przypadku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.09.2007 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 zielona, podaruj mu swoje najśliczniejsze zdjęcie w jakiejś fajnej ramce na pewno będzie zadowolony /ja bym była gdybym oczywiście była facetem / niezłe albo zrobie mu taki recznie robiony album z roznymi zdjeciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.09.2007 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 zielona, podaruj mu swoje najśliczniejsze zdjęcie w jakiejś fajnej ramce na pewno będzie zadowolony /ja bym była gdybym oczywiście była facetem / sorki za skojarzenie - ale tak jakoś zdjęcie w ramce to mi się ..... kojarzy z facetem albo metro, albo homo nie wiem, ale dookoła mnie są tacy faceci co to z takich rzeczy się nie cieszą choć nie chcą tego po sobie pokazać... mężczyźni są raczej praktyczni i chyba takie prezenty lubią (mówię z autopsji - nie wiem jak jest w tym konkretnym przypadku). No przepraszam, ale jak daje komus SWOJE zdjecie i facet sie cieszy to swiadczy o nim ze wlasnie NIE jest homo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 04.09.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 zielona, podaruj mu swoje najśliczniejsze zdjęcie w jakiejś fajnej ramce na pewno będzie zadowolony /ja bym była gdybym oczywiście była facetem / ja tam bym była nawet jako taka (znaczy się kobieta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 04.09.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 kup mu fajną ksiażkę albo wypasiony album o tematyce, którą lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 04.09.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 zielona, podaruj mu swoje najśliczniejsze zdjęcie w jakiejś fajnej ramce na pewno będzie zadowolony /ja bym była gdybym oczywiście była facetem / sorki za skojarzenie - ale tak jakoś zdjęcie w ramce to mi się ..... kojarzy z facetem albo metro, albo homo nie wiem, ale dookoła mnie są tacy faceci co to z takich rzeczy się nie cieszą choć nie chcą tego po sobie pokazać... mężczyźni są raczej praktyczni i chyba takie prezenty lubią (mówię z autopsji - nie wiem jak jest w tym konkretnym przypadku). No przepraszam, ale jak daje komus SWOJE zdjecie i facet sie cieszy to swiadczy o nim ze wlasnie NIE jest homo powyższym sformułowaniem nie chciałam wnikać w niczyją seksualność - raczej chodziło mi o to, że to taki "babski" prezent i że mężczyźni są bardziej "praktyczni" jeśli chodzi o prezenty (ale to tylko takie moje obserwacje - mam prawo się mylić ). bez urazy oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 04.09.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 tak mi się przypomniało, w czasach młodosci, dostałam od swojego chłopaka JEGO zdjęcie w pięknej ramce w ramach prezentu dla mnie, no szczęście nieprzeciętne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 04.09.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 dostałam od swojego chłopaka JEGO zdjęcie w pięknej ramce w ramach prezentu dla mnie No cos takiego ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 04.09.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Zielona,może elegancki skórzany pasek do spodni....albo skórzaną teczkę na dokumenty....albo obraz na ścianę.....może byc tez grafika...albo ładna lampke na biurko....albo ładna porcelanowa filiżankę do herbaty lub kawy (alkoholu nie pije, więc musi pic cos innego !) np. wzór Pierre Cardin lub inny oryginalny (ja kupiłam mężowi na imieniny P.C. własnie, cienka porcelana, taki "męski" wzór)....albo cos do kuchni jesli lubi gotować....albo komplet do łazienki na mydlo w płynie, sa takie piekne pojemniczki.... wszystko zalezy od kasy jaka chcesz wydać, obraz np. kosztuje trochę, no i nie wiadomo co on lubi, czym sie interesuje. ZAWSZE można kupic dobra muzyke, przeciez kazdy czegos słucha, nie znam takich co by nie słuchali, trzeba tylko zaskoczyc czyms czego nie zna, a co jest fantastyczne i niepowtarzalne (moi panowie w domu to by umieli cos takiego znaleźć, to specjaliści !!!!! w tej dziedzinie oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 04.09.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 troche przesadziłam z tym pojemnikiem na mydlo, to dla kobietki jest dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.09.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 troche przesadziłam z tym pojemnikiem na mydlo, to dla kobietki jest dobre oj, Renia, Renia, przesadziłaś i to nie "trochę" wiadomo przecież, że mydło to TYLKO dla kobiet jest ale z tym paskiem to dobry pomysł, skojarzy mu się od razu z laniem... zielonookiej, oczywiście, bo ileż można: pomagał, wspierał, ratował z opresji hiehie , płacił za wyrządzone przez zieloną szkody i teraz to tylko lać i prać, prać i lać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 04.09.2007 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 A może coś "zabawnego" w sklepie z "zabawkami"? Tylko bez przesady bo se pomyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.09.2007 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 hej ! mam problem z glowy! okazalo sie ze kumpel postanowil zadbac o siebie i uznal ze czas zakupic jakies kosmetyki z lini dla mezczyzn poprawiajace meska urode no i sie zwrocil do mnie (hehe experta ) zebym mu pomogla w wyborze bo on jak dziecko we mgle w tym temacie wiec juz wiem co dostanie na prezent i na szczescie sie na tym znam !!!! hura ! ps. dzieki za rady - na pewno sie przydadza nastepnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 05.09.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 czas zakupic jakies kosmetyki z lini dla mezczyzn poprawiajace meska urode no to niedaleko z tym mydłem strzeliłam... tez kosmetyk i stoi w łazience (ha ! ha !) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 05.09.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 popatrz, popatrz jaką to reklamy zrobiły przez ostatnie pare lat robotę ! ONI tez chca poprawiac urodę !!! Niektórzy juz korzystaja z operacji plastycznych.... Inni by chcieli ale nie maja odwagi (he, he). Niech no tylko ktos powie, że jestesmy próżne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts