KiZ 04.09.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 (...)Proszę powiedzcie, co byście zrobili na moim miejscu, proszę o zarówno obiektywne jak i zupełnie subiektywne opinie (wyciągnę sobie średnią ) Ja na Twoim miejscu wyszedłbym bogato za mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 04.09.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ja będąc na twoim miejscu wzięłabym pracę lepiej płatną, a po jakimś czasie - np. 2 lata (do tego czasu może zniknie debet z konta, a i może przestaniesz być jedynym żywicielem rodziny) - szukać pracy satysfakcjonującej i mając kolejne doświadczenia - tym razem może nie tak nisko płatnej. Nie wiem czy się jasno wyraziłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 04.09.2007 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Ja na Twoim miejscu wyszedłbym bogato za mąż KiZ no ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 04.09.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 (...)Proszę powiedzcie, co byście zrobili na moim miejscu, proszę o zarówno obiektywne jak i zupełnie subiektywne opinie (wyciągnę sobie średnią ) Ja na Twoim miejscu wyszedłbym bogato za mąż A w tym celu lepsza jest chyba 1 opcja bo zapewnia wyjazdy zagraniczne. ;-) Poważnie, mając te dane które podajesz, wybrałbym opcję 2. Zresztą prawdę mówiąc - tak kiedyś wybrałem. Czasami tego żałuję - a czasami nie. Wrócić już od dawna nie mogę - ale z drugiej strony na razie jakąś forsę zarabiam. Ma też rację zielona (jak zwykle zresztą ) zwracając uwagę na ludzi z którymi będziesz pracować. To naprawdę jest ważne (też mówię z własnego doświadczenia). Jeśli atmosfera w pracy do bani - to jednak pal sześć te 2 razy większe zarobki - lepiej wybrać to z lepszą atmosferą i poszukać takiej co by dawała oprócz atmosfery jeszcze większą forsę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 05.09.2007 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 melduję wykonanie zadania decyzja podjęta, jutro załatwiam formalności, jak dobrze pójdzie to pokończę do końca września swoje zawodowe sprawy i od 1.10. zaczynam, raz kozie śmierć P.S. I wynegocjowałam jeszcze ciut więcej niż na początku mi zaproponowali (to ciut to 50% ) Pozdrawiam i jeszcze raz wszystkim dziękuję za rady a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.09.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 No to powodzenia Chyba, że obecny pracodawca da ci 300% w górę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.09.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 melduję wykonanie zadania decyzja podjęta,... I BARDZO DOBRZE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 05.09.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 [P.S. I wynegocjowałam jeszcze ciut więcej niż na początku mi zaproponowali (to ciut to 50% ) cieszę się powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 05.09.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 WitajPowiem tak:Wiesz czemu mam wiele zawodów ?Wiele razy życie postawiło mnie we właśnie takiej jak Twoja sytuacji.Ale...KILKA razy powiedziałem - NIE!!! PASS!Pewnie miałbym ich jeszcze kilka więcej.BARDZO ważne jest, czy DA SIĘ w tych warunkach i z takimi ludźmi pracować.Jak się da - to brać większą kasę ( i przy okazji się rozwijać zdobywając nowe, niekoniecznie ulubione umiejętności).To nie samolot! Zawsze da się wyskoczyć! (to na wypadek, gdybyś się walnęła w ocenie sytuacji).A co byś nie zrobiła - to JEST SŁUSZNE! Słuszne, bo to zrobiłaś!Uszy do góry!Pozdrawiam Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 06.09.2007 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 baba_budowniczy retrofood ave! adam_mk WIELKIE dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts