MCB 03.09.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam!W folderze "Do wysłania" mam kilka starych, wysyłanych kiedyś maili.Czy nie powinny one być w folderze "Wysłane"?Wysłałem do siebie mail i pojawił się on w folderze "Skrzynka" i jest w folderze "Do wysłania". MCB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.09.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam! W folderze "Do wysłania" mam kilka starych, wysyłanych kiedyś maili. Czy nie powinny one być w folderze "Wysłane"? Wysłałem do siebie mail i pojawił się on w folderze "Skrzynka" i jest w folderze "Do wysłania". MCB no bo to tak zeby bylo "ciekawiej" (tzn ja sobie tak to tlumacze) od jakiegos czasu te co zostaly wyslane i odebrane sa w "do wyslania" a te co jeszcze czekaja w "wyslanych" jak widac - nie jest to do przeskoczenia albo jest w tym jakis wyzszy cel (ktorego my - szaraczki nie pojmujemy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.09.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 "od jakiegos czasu" Jaka grzeczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.09.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 U mnie dokładnie to samo. Mało tego, nie mozna nic starego usunąć. Że nie wspomnę o braku możliwości wstawienia avatara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.09.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 "od jakiegos czasu" Jaka grzeczna! boje sie mocno psioczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.09.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Skrzynkę fajnie się czyści zbiorowo z firefoxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 06.09.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.09.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 U mnie dokładnie to samo. Mało tego, nie mozna nic starego usunąć. Że nie wspomnę o braku możliwości wstawienia avatara. Mały może za duży avatar chcesz wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 12.10.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 też mam na odwrót w zasadzie już się przyzwyczaiłam, coraz rzadziej kasuję sobie to co chcę dopiero wysłać ale chętnie się odzwyczaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.10.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 sprawa jest znana od kilku miesięcy, podobnie jak brak możliwości zbiorczego zarządzania priwami w skrzynce.. i nic Gacuś ma rację - od dawna jest ta sytuacja - i nic >>> http://forum.muratordom.pl/post2082415.htm#2082415 Andre pisał o tym w maju - i nic >>> http://forum.muratordom.pl/zamienione-zakladki,t101682.htm a jest to - najprawdopodobniej, bo to informatycy muszą sprawdzić - błąd wniesiony z którąś z aktualizacji skryptu Forum bo sprawdziłem na innych forach zrobionych w phpBB - i tam jest różnie na niektórych jest ten sam błąd, na innych nie ma U mnie dokładnie to samo. Mało tego, nie mozna nic starego usunąć. Że nie wspomnę o braku możliwości wstawienia avatara. Mały, napisz w tej sprawie do Redakcji >>> http://forum.muratordom.pl/privmsg.php?mode=post&u=73 przyczyn usunięcia panelu avatarów może być kilka: - miał formę reklamy - był za duży - z jakichś powodów się komuś nie spodobał stare wiadomości: * albo usuwasz zbiorczo w Firefox * albo usuwasz priw za priwem >>> http://forum.muratordom.pl/post1921455.htm#1921455 * albo nic nie usuwasz, a nowe priwy wypierają stare pojemności poszczególnych folderów: Skrzynka - 3 posty zajmują 4% miejsca - czyli wchodzi max 75 postów Wysłane [obecnie znane jako "Do wysłania" ] - 1 post zajmuje 4% miejsca - czyli wchodzi max 25 postów Zapisane - tu normalnie: 1 post to 1% miejsca - czyli wchodzi max 100 postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 31.10.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Ale jesli listu nie ma ani w wysłane , ani w do wysłania to znaczy że nie został wysłany? Taki piękny list napisałam i co przepadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.11.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Ale jesli listu nie ma ani w wysłane , ani w do wysłania to znaczy że nie został wysłany? Taki piękny list napisałam i co przepadł. być może adresat go usunął lub zapisał, ale bez otwierania jeśli zapisał, to może go odczytać, ale w obydwu przypadkach nadawca traci swój list piękny list, tylko adresat na bakier z netykietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts