lrnn 03.09.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Czym można i powinno się przykleic korek na ścianę??? Chcę przykleić ok 3m2 w kuchni i nie wiem za bardzo czym i jak żeby nie popełnić błędów.Dzięki i pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lrnn 05.09.2007 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Prosze pomóżcie bo czas mnie goni a nie wiem czym się przykleja korek na ściane??? Na scianie jest Gipsar pomalowany emulsją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.09.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Irnn, przyklejałem w przedpokoju korek jakieś 10 lat temu. Korek i klej kupiłem w tym samym sklepie. Nie pamietam nazwy kleju, to była jakaś wodna emulsja. trzyma się do dziś. Spytaj w sklepie gdzie kupowałeś korek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts