brachol 07.09.2007 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 plastyfikator - ABSOLUTNIE NIE WOLNO DODAWAć to dlaczego w specyfikacji betonu z betoniarni jest plastyfikator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 08.09.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 plastyfikator - ABSOLUTNIE NIE WOLNO DODAWAć to dlaczego w specyfikacji betonu z betoniarni jest plastyfikator? Kapusta chyba pisał o tych badziwiach sprzedawanych w hurtowniach - ten z mojego linka powyżej to plastyfikator stosowany w wielu betoniarniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hes 08.09.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Kapusta chyba pisał o tych badziwiach sprzedawanych w hurtowniach - ten z mojego linka powyżej to plastyfikator stosowany w wielu betoniarniach. Zapytam z czystej ciekawości: co złego dzieje się z betonem po zastosowaniu tego "badziewia sprzedawanego w hurtowniach" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 10.09.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Kapusta chyba pisał o tych badziwiach sprzedawanych w hurtowniach - ten z mojego linka powyżej to plastyfikator stosowany w wielu betoniarniach. Zapytam z czystej ciekawości: co złego dzieje się z betonem po zastosowaniu tego "badziewia sprzedawanego w hurtowniach" ? Ma mniejszą wytrzymałość. Sporo tych plastyfikatorów wyłącznie napowietrza mieszankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts