sienna 04.09.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 okrutnie nie lubię tych długich szmat w oknach, zwanych firankami, ale chcę mieć w domu odrobinę intymności. U Sąsiadki, która w oknach ma tylko żaluzje, w dzień jakby się dobrze przypatrzeć to można przeczytać tytuły książek na półkach, nie mówiąc o innych rzeczach. Czym zastąpić typowe firanki? widziałam w katalogach Quell albo Bon Prix rolety z firanek, oni nazywają to markizetami chyba. Ot, kawałek tkaniny firankowej, który od dołu można ściągać marszcząc. Na czym się to coś wiesza? bo na moje oko to powinno być blisko szyby.a może macie jakieś inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 04.09.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witam Popatrz na mój post w temacie Szukam rolet rzymskichMoże tam cię coś zainspiruje.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 06.09.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 mnie sie wlasnie rzymskie podobaja .... zonie mniej - wlasciwie wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 06.09.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Widziałam ostatnio w sprzedaży cos jakby gęste frędzle od sufitu do podlogi, przysłanią skutecznie, łatwo odsłonic - w dowolnym miejscu, przepuszcza światło a nie jest szmatą. Są też firanki ale nie z typowego materiału firnakowego ale stylonowe, w ciekawych kolorach i z fajnymi deseniami / jkieś paseczki, kropeczki, hafciki ( castorama, leroy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulkaszpulka 21.09.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Gęsto kwiatami zastawić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 22.09.2007 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 , albo baobaby pod oknem zasadzić!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 22.09.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 bardzo fajnie wyglądaja panele chyba w Ikeai jest najwiekszy wybór wygląda bardzo estetycznie i nowocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts