Krzysztof2 04.09.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 włało mi się płynu hamulcowego do układu wspomagania kierownicy. Czy coś może się zepsuć?? Płyny są kompletnie niemieszalne ze sobą - sprawdzałem. Jedni sugerują zmianę inni twierdzą ,że nic się nie stanie !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 04.09.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Dużo ? Jeśli jest lżejszy od płynu do wspomagania to wyciągnij go strzykawką i dolej właściwego jak jest cięższy i poszedł na dół to ja bym wymienił cały płyn w układzie. Koszta nie są zabójcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.09.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Lepiej wymień, koszt niewielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 04.09.2007 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Płyn hamulcowy jest wredny.Rozpuszcza lakier i niektóre tworzywa.Lepiej wymień. A`propos: Znajomy opowiedział mi jak gość dolewał wodę do chłodnicy. Wlał litr i nic.Uznał że dużo brakowało więc podjechał na tanksztelę kupił drugą flachę wody ,wlał a poziom się nie podniósł. I nie mógł się podnieść bo wlewał do silnika,tam gdzie się wlewa olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.09.2007 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Płyn hamulcowy jest wredny.Rozpuszcza lakier i niektóre tworzywa.Lepiej wymień. A`propos: Znajomy opowiedział mi jak gość dolewał wodę do chłodnicy. Wlał litr i nic.Uznał że dużo brakowało więc podjechał na tanksztelę kupił drugą flachę wody ,wlał a poziom się nie podniósł. I nie mógł się podnieść bo wlewał do silnika,tam gdzie się wlewa olej. Dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof2 05.09.2007 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 płyn hamulcowy jest cięższy , ina nic odciąganie strzykawką się nie zdało . Już kupiłem płyn na wymianę 1l- 20zł . Będzie wymiana i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.09.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 no to kupel w maluchu pewnego dnia wpada ze piorunami w oczach że mui się bączycho palii -wychodze patrze a tu siwy dym:) - no to sru gasnica i lecimy otwieramuy maske a tam.......dymy sakramenckie... ale nic sie nie pali ?. czekamy spokojnie powoli motor stygnie - korka wlewu , bagnetu nie ma - Co robiłeś - pytam - dolewałem oleju - mówi - ile??? - pod korek ??:) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts