madd 13.09.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 A pani przepraszam w Afryce mieszka????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 13.09.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 A pani przepraszam w Afryce mieszka????? Po pierwsze - nie pani Po drugie - u mnie (południe Polski) temperatury powyżej 30 st. były: 20-29 maja 5-16 czerwca 14-18 lipca 15-16, 22-23 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 13.09.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Pani to tak dla jaj bylo.Ja tez z poludnia, ale powyzej 35 to bylo tylko kilka dni. I ja wlasnie wtedy - bedac na urlopie - wymyslilam sobie robienie bigosu. Juz nigdy w zyciu - w stroju kapielowym gotowalam... (oczywiscie nie na piecu - bo pewnie bym sie wsciekla) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 13.09.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Grzejemy w kominku od 01 września. Uwielbiam patrzyć na ogień winko też inaczej smakuje. Poza tym jestem ciepłolubna i uwielbiam temperaturę 25 stopni, którą mam przy paleniu w kominku przez 3 -4 godziny dziennie. Wczoraj tak nagrzałam ,że woda miała 34 st a w salonie było 26 (kominek z płaszczem wodnym) , bez palenia było 21 stopni , ale dla mnie to nie do przyjecia. Ciekawe ile będzie nas kosztował ten sezon, w bloku zawsze miałam 25 stopni , a tu okaże się po pierwszym sezonie grzewczym, jednak zapowiedziałam męzowi ,że na mniej niż 23 st nie zgadzam się najwyżej wrócę na stare smiecie.podniesienie temperaury w domu o1 stopień powyżej 20 to 10% opału więcej 25 stopni daje 50% większe zużycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts