aqua1-23 29.10.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 zdjęcia zdjęcia - pokaż jak wam idzie praca a taki nadzór to naprawde skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqua1-23 02.11.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 widze fajne fotki opiernicz porządnie tych swoich fachowców bo inaczej człowiekowi na głowe wlezą i tylko nerwy się traci - kasy nie biorą za siedzenie w budzie tylko za robote - mój murarz to akurat porząddy chłop robota w rękach mu się paliła - mam nadzieje, że kolejna moja ekipa już więcej poślizgów czasowych nie będzie miała i współpraca jako tako będzie się układać dzisiaj byliśmy u szefa tej naszej firmy i wydaje się,że wszystko gra i bankowo wchodzą do nas 12 listopada - przepraszał - ja wolałabym widzieć robiący się dom zamiast wysłuchiwać jego przeprosin - no ale raz mu wybaczam bo my też zmienialiśmy kilka razy termin rozpoczęcia budowy a może i lepiej, że tak zeszło bo pojechaliśmy do niego na budowe, ludziska budują taki sam projekt jak my ale zrobili sobie kilka bardzo fajnych zmian i jedną z nich wprowadze do siebie - bez kosztów zyskam dodatkowy pokój, zwiększy mi się pokój na górze i łaziemnka niektórzy lidzie to mają głowe do pomysłów trzymam mocno kciuki za pogodę żeby nam sprzyjała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryllu 05.11.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ładne rowy pracujcie dalej. btw. a zastanawialiście się czy olać tych wykonawców nawet kosztem przerwy w budowie? bo jak tak się zaczyna to może być lipnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 05.11.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witam serdecznie! Dwa miesiące mnie tu nie było i proszę już zaczęliście. Współczuję problemów, ale niestety są one udziałem wszystkich budujących . Kierownik, może był czepialski, ale z tymi izolacjami to miał racje, szczególnie, że jak pisałaś macie wysoki poziom wód gruntowych. Może lepiej asekuracyjnie rozejrzeć się za inna ekipą. No, ale byle do przodu. Potem wasz domek stanie migiem. Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nusia.a 06.11.2007 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Dzięki Wam za wsparcie!Dzisiaj humory u nas zupełnie inne. Ekipa zostanie ta sama.Zaczynam w nich widzieć ludzi. Tyle osób nie może się mylić. KN był czepialski jak diabli.I opinię ma w kręgu budowlańców średnią delikatnie mówiąc, Podobno zatrzymał się w czasie. A izolacje oczywiście będą wszystkie. I bez niego też by były. Trzymamy się projektu,ale bez jaj żeby musiało się zgadzać wszystko co do centymetra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 06.11.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 No i super, że do przodu . Oby więcej takich dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 07.11.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Witaj Ale wam zazdroszczę z tym prądem,my budujemy na agregacie i jest to strasznie uciążliwe,nie mówiąc juz o kosztach Zycze powodzenia w dalszych pracach na budowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.11.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witam, przeczytałam dziennik na głos sobie i małżowi. Nie załamuj się i przeczytaj nasz - to się na duchu podniesiesz. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 13.11.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Witam!! Faktycznie dobrzy fachowcy gdzieś się ulotnili a może ich nigdy nie było - nie wiem nie budowałam wcześniej. Nie załamuj się tak jak YreQ mój dziennik też możesz sobie przeczytać na pewno podniesie Cię na duchu. Pozdrawiam i trzymam kciuki. P.S. Będę zaglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqua1-23 14.11.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 witam widze, że wy też dzielnie jesteście na polu bitwy mimo fatalnej pogody - fajnie jak się coś dzieje - człowiek ma radoche ale jak zobaczyłam zdjęcie ile twoi murarze wykonali dzisiaj pracy to powiem Ci musisz ich jakoś zmotywować ja wiem, że do wiosny jest jeszcze troche czasu ale żeby oni zdążyli do lata z tym tępem ..... - tak dla przykładu wkleje Ci zdjęcie ile zrobił u nas w jeden dzień sam murarz z mężem jako pomocnikiem czyli dostarczycielem zaprawy może chłopaki dopiro się rozkręcali dzisiaj i jutro dają czadu powodzenia i trzymam kciukersy za pogode bo jest potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 16.11.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Witaj! Świetnie,że ruszyło, ponoć listopad ma sie ocieplić, więc na pewno domek Wasz stanie w tym roku. Jak już ekipa weszła to będą robić, zainwestowali w materiał to będą chcieli odzyskać kasę , tylko nie płaćcie za szybko Serdecznie pozdrawiam i życzę dużo ciepłych dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nusia.a 16.11.2007 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Dzięki! Też śledzę prognozy pogody i ta na przyszły tydzień jeśli jest prawdziwa to bardzo mi się podoba... Dzięki za wsparcie! Wam również życzę tylko dobrej pogody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nusia.a 16.11.2007 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 aquaNie dołuj mnie!!! Tłumaczy ich tylko pogoda. Brak nam warunków żeby tak poszaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqua1-23 17.11.2007 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 przepraszam naprawde nie chciałam Cie zdołować - od poniedziałku ma być ładna pogoda to chłopaki się wezmą do roboty i pokażą na co ich stać - trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 21.11.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Przeczytałam O czymś takim to jeszcze wżyciu nie słyszałam. U mnie machnęli się przy szalowaniu o pół metra wykuszu, ale nim doszli do garażu to to wyłapali. Jak można tego nie zauważyć????? Na prawdę serdecznie Ci współczuje przeżyć. Na pewno jakoś z tego wyjdziecie, a domek jak już będą fundamenty to stanie w trzy dni Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqua1-23 23.11.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 oj ale się namieszało ....ale dobrze, że teraz a niej jak miałabyś już dom na placu i zaczeliby montaż - teraz sobie to jeszcze odkręcicie walcz z winnymi bo są za to odpowiedzialni - jak do brania pieniążków to pierwsi ale jak już trzeba za coś odpowiedzieć i ponieść konsekwencje za g...te to nikogo nie ma - ja nie darowałabym trzymam kciuki za Was mocno - dacie rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqua1-23 30.11.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 witam widze, że wychodzcie już na prostą - super - teraz to już będziecie mieli z górki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 04.01.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Gratuluję zakończenia tego etapu.Ciesze się, że wszystko się w końcu dobrze skończyło.Obyśmy w tym nowym roku trafili na dobrych fachowców.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqua1-23 09.01.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 witam w Nowym Roku cóż za paradoks Wy będzieicie milei kominy przed domem a u nas jest dom bez kominów hehehehehe dopiero teraz na dniach mają się zrobić - kabaret z tą budową żeby zgrać to wszystko w całość to potrzeny jest niezły magik powodzonka życze w kolejnych etapach no i niech ta fabryka w końcu się ruszy bo ja tu czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqua1-23 29.02.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witam zaglądam do Was co jakiś czas .... a tu w dzienniku cisza... nadal nie przyjechali z waszym domkiem ????????? przecież była taka piękna pogoda - czym się tłumaczą ???? nie boją się odsetek karnych ???? byliście u jakiegoś prawnika ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts