Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE-Z8 Z ANTRESOLĄ -W SZKIELECIE

nusia.a

Recommended Posts

• Odpowiedzi 88
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

widze fajne fotki :)

opiernicz porządnie tych swoich fachowców bo inaczej człowiekowi na głowe wlezą i tylko nerwy się traci - kasy nie biorą za siedzenie w budzie tylko za robote - mój murarz to akurat porząddy chłop robota w rękach mu się paliła - mam nadzieje, że kolejna moja ekipa już więcej poślizgów czasowych nie będzie miała i współpraca jako tako będzie się układać

dzisiaj byliśmy u szefa tej naszej firmy i wydaje się,że wszystko gra i bankowo wchodzą do nas 12 listopada - przepraszał - ja wolałabym widzieć robiący się dom zamiast wysłuchiwać jego przeprosin - no ale raz mu wybaczam bo my też zmienialiśmy kilka razy termin rozpoczęcia budowy

a może i lepiej, że tak zeszło bo pojechaliśmy do niego na budowe, ludziska budują taki sam projekt jak my ale zrobili sobie kilka bardzo fajnych zmian i jedną z nich wprowadze do siebie - bez kosztów zyskam dodatkowy pokój, zwiększy mi się pokój na górze i łaziemnka :lol: niektórzy lidzie to mają głowe do pomysłów

trzymam mocno kciuki za pogodę żeby nam sprzyjała

Witam serdecznie! :D

Dwa miesiące mnie tu nie było i proszę już zaczęliście.

Współczuję problemów, ale niestety są one udziałem wszystkich budujących :( . Kierownik, może był czepialski, ale z tymi izolacjami to miał racje, szczególnie, że jak pisałaś macie wysoki poziom wód gruntowych. Może lepiej asekuracyjnie rozejrzeć się za inna ekipą. No, ale byle do przodu. Potem wasz domek stanie migiem.

Pozdrawiam Dorota

Dzięki Wam za wsparcie!

Dzisiaj humory u nas zupełnie inne. Ekipa zostanie ta sama.Zaczynam w nich widzieć ludzi. Tyle osób nie może się mylić. KN był czepialski jak diabli.I opinię ma w kręgu budowlańców średnią delikatnie mówiąc, Podobno zatrzymał się w czasie.

A izolacje oczywiście będą wszystkie. I bez niego też by były. Trzymamy się projektu,ale bez jaj żeby musiało się zgadzać wszystko co do centymetra!

witam

widze, że wy też dzielnie jesteście na polu bitwy mimo fatalnej pogody -

fajnie jak się coś dzieje - człowiek ma radoche

ale jak zobaczyłam zdjęcie ile twoi murarze wykonali dzisiaj pracy to powiem Ci musisz ich jakoś zmotywować ja wiem, że do wiosny jest jeszcze troche czasu ale żeby oni zdążyli do lata z tym tępem ..... :wink:

- tak dla przykładu wkleje Ci zdjęcie ile zrobił u nas w jeden dzień sam murarz z mężem jako pomocnikiem czyli dostarczycielem zaprawy

może chłopaki dopiro się rozkręcali dzisiaj i jutro dają czadu :)

powodzenia i trzymam kciukersy za pogode bo jest potrzebna

Przeczytałam :o :o :o :o

O czymś takim to jeszcze wżyciu nie słyszałam.

U mnie machnęli się przy szalowaniu o pół metra wykuszu, ale nim doszli do garażu to to wyłapali. Jak można tego nie zauważyć?????

Na prawdę serdecznie Ci współczuje przeżyć. Na pewno jakoś z tego wyjdziecie, a domek jak już będą fundamenty to stanie w trzy dni :D :D

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

oj :o ale się namieszało

....ale dobrze, że teraz a niej jak miałabyś już dom na placu i zaczeliby montaż - teraz sobie to jeszcze odkręcicie

walcz z winnymi bo są za to odpowiedzialni - jak do brania pieniążków to pierwsi ale jak już trzeba za coś odpowiedzieć i ponieść konsekwencje za g...te to nikogo nie ma - ja nie darowałabym

trzymam kciuki za Was mocno - dacie rade

• 1 month później...

witam w Nowym Roku

cóż za paradoks Wy będzieicie milei kominy przed domem a u nas jest dom bez kominów :p :roll: hehehehehe dopiero teraz na dniach mają się zrobić - kabaret z tą budową żeby zgrać to wszystko w całość to potrzeny jest niezły magik :wink:

powodzonka życze w kolejnych etapach no i niech ta fabryka w końcu się ruszy bo ja tu czekam na fotki

• 1 month później...