mbz 04.09.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Qrcze, nie wiedzialam, jak to ujac w tytule, wiec gwoli wyjasnienia. Od kilku miesiecy mam psa sam nas znalazl, przyblakal sie i siedzial niebozatko pod nasza brama, az nam serca skruszaly Jest to bardzo fajny kundelek, wesoly i oddany. Teraz jednak bardzo sie niepokoje, bo zaczelo mu sie cos dziac wokol lewego oka, wyglada to tak, jakby mial obwodke wokol oka bez siersci, jakby ta czesc skory wylysiala - co to moze byc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.09.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 to może być cokolwiek.... jakiś pasożyt, jakaś choroba skóry..... idź z nim do weta....im wczesniej tym miej wydasz na leki a kundelka i dobrego serca gratuluję .... ja tez mam schroniskowego szczekacza.... jest dla nas kochanym przyjacielem pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katya1984 08.09.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 To może też być nużyca. Koniecznie wet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 11.09.2007 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Dzis maz byl u weta - niestety na razie bez psa, bo mamy problem, zeby go zapakowac do samochodu ( nie zeby byl duzy pies, ale strasznie sie boi, poniewaz to znajda, podejrzewamy, ze musial go ktos z samochodu wyrzucic ). Lekarka dala jakies krople, masc na oko itp., zobaczymy, mam nadzieje, ze zadziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marka 22.10.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 To temat sprzed ponad miesiąca - czy coś wiadomo w sprawie tego łysienia? Bo ja też obawiałabym się nużycy- dlatego, mimo podawnych leków, warto psiakowi dodatkowo kupić obrożę przeciwpasożytniczą PREVENTIC (to jedyna na rynku obroża, która chroni nie tylko od pcheł i kleszczy, ale także zwalcza nużeńca - pasożyta skórnego, aktywnego u zabiedzonych psów). Obrożę trzeba założyć nie za ciasno, ale blisko skóry, żeby miała szansę dobrze zadziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.10.2007 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Udalo sie w koncu zawiezc pieska do weterynarza - po zbadaniu zeskrobiny z oka okazalo sie, ze to grzybica Leczymy go juz od miesiaca, efektow na razie nie widac, poza tym, ze nie postepuje dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betka35 24.10.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Niesety zminy grzybiczne leczy się dość długo....smarowidła + leki wewnetrzne....ale cierpliwości......będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nefret 02.11.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Niesety zminy grzybiczne leczy się dość długo....smarowidła + leki wewnetrzne....ale cierpliwości......będzie dobrze to prawda - moj pies tez ma problem z okolicami oczu ale to raczej wynika z chorob oczu. Osobom z okolic Wawy polecam gabinet okulistyczny Jacka Garncarza dla zwierzat oczywiscie Mimo, ze pies ma stwierdzona nieuleczalna chorobe oczu nie poglebia sie ona (a pies mogl stracic wzrok) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.02.2008 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Niesety zminy grzybiczne leczy się dość długo....smarowidła + leki wewnetrzne....ale cierpliwości......będzie dobrze Kochani, tak mi smutno mojego kochanego przyblede, ktorego po wielu miesiacach udalo sie w koncu wyleczyc z tej grzybicy, we wtorek po poludniu przejechal samochod Nawet nie przypuszczalam, ze w tak krotkim czasie mozna sie tak bardzo przywiazac... Na zapelnienie pustki juz wczoraj wzielismy szczeniaczka, tez kundelka, ma 2 miesiace, mam nadzieje, ze sie u nas zaaklimatyzuje i bedzie mu dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.02.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Mbz, tak mi przykro Trzymajcie się cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 01.03.2008 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Agnieszka - dzieki. Qrcze, nawet nie przypuszczalam, ze tak sie przywiaze do pieska, ktory byl z nami tak krotko, lapie sie na tym, ze do nowego psiaka wolam imieniem tamtego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts