sueno 04.09.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Jaki kolor zaproponowalibycie zeby ozywic pokoj.Pokoj:http://www.xg.pl/%7Emr/sylwia/SYLA/pokoj.jpg Kolor tapety taki jak na zdjeciu: http://www.xg.pl/%7Emr/sylwia/SYLA/tapeta.jpg Kolor mebli OLCHADrzwi CalvadosPodloga wisniaTapczan Braz Pokoj jest w odcieniu brazu, ale wszystko sie zlewa i stalo sie mdle.Zastanawiam sie czy nie wprowadzic koloru zielonego i zoltego zeby ozywicpokoj, ale moze macie lepsze propozycje. Na pewno dotyczyloby to doniczek,poduszek moze ramek ze zdjeciami na sciane, jakis dywan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 04.09.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Jak na mój gust, to tu jest za dużo wzorów, całe ściany i sufit. Jak dasz jeszce obrazy ..hm to nie wiem, czy to będzie dobrze wyglądąć, raczej nie. Myślę, że temu wnętrzu przydała by się "korekta ujemna" tych wszystkich wzorków. Wtedy można by wpowadzić jakiś kolor....dywan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sueno 04.09.2007 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Korekta jest nie mozliwa gdyz wszystko jest nowe i dopiero co remontowany byl pokoj.Jedyna kwestia to dobor koloru dodatkow na pewno doniczek i poduszek na tapczan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Tak myślę, że zielone zasłonki, bez firanek... może lambrekin Zielony dywan... Ja bym ten pokój ożywiła właśnie zielonym, bądź niebieskim, w różnych odcieniach, zależy jaki kolor wolisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sueno 07.09.2007 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 A moze pomieszac zolty z zielonym? Zolte doniczki do tego zielone kwiaty, w narozniku wielka palma w zoltej doniczce, a na podlodze maly dywan w zolciach i zieleniach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś83 07.09.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Ja również stawiam się na zielony Ten kolor zdecydowanie ożywi wnętrze i nada mu lekkości i optymizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opall 07.09.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Ja też użyłabym zielonego - oliwkowego. Ale nie tapetę tylko farbę.I zmieniła firankę na prostą.Poduszki i narzuta w stonowanych kolorach, w miarę jednolitych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts