fachowiec77 29.09.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Mam pytanie - kupiliśmy zestaw grohe i miskę globo bowl - niestety rura odpływowa od miski nie pasuje do zestawu. Czy ktoś spotkał się z takim problemem? Jak to połączyć? Na szczęście powstają już rozwiązania uniwersalne, przeznaczone do wszystkich rodzajów armatur natynkowych, np. z głowicą ceramiczną, z termostatem oraz z zaworem zwrotnym, a także różnego rodzaju instalacji (stalowych, miedzianych, z tworzyw sztucznych). Jeden wbudowany w ścianę element podstawowy może współgrać z najróżniejszymi elementami zewnętrznymi armatury i pryszniców; symetryczna konstrukcja sprawia, że wszystkie podłączenia są jednakowe. Zastosowanie jednego modułu podstawowego sprawia, że nie ma potrzeby zastosowanie dodatkowego zewnętrznego przerywacza rurowego, czyli odpowietrznika, oraz zaworów zwrotnych w przypadku jednouchwytowej baterii wannowej w połączeniu z niektórymi wylewkami, co oznacza niższe koszty montażu i mniej elementów funkcyjnych w ścianie. Więcej na stronie: http://www.fachowyinstalator.pl/instalacje-wodne-i-kanalizacja/wyposazenie-pomieszczen-sanitarnych/1128-wprost-ze-sciany-stelaze-podtynkowe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 29.10.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Dla mnie kupno samodzielnego stelaża i miski jest trochę bez sensu, bo można kupić jedno i drugie na raz. Można trochę zaoszczędzić przy remoncie łazienki. Stelaż Roca Pro + miska Hall dostępna jest za około 1100 zł, osobno byłoby myślę już przynajmniej te 200 zł więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel74 05.11.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Ja osobiście nie widzę sensu zakupu Geberita przepłacając parę dobrych stówek.Są na rynku inni dobrzy producenci, w dużo bardziej przystępnych cenach.Ja kupiłem stelaż Sanit, też niemiecki, też wiele lat na rynku. Działa już 10 lat bez zarzutu. Teraz robię remont 2 łazienki i rozglądam się jeszcze tańszymi.Ktoś mi poradził stelaże Alcaplast. Jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts